L.U.Vozd-Lov Rakinac
|
Lala |
Objavljen 07.03.2013. 10:49
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Ma pusti sad poreske obveznike, PALAČINKE SU ZAKON! 
Valjda niko neće posipati eksere po putu, nisam trebao reći da dolazim, ja trtljam bzvz, umesto da radim kao LSS i LSV, konspirativno!
Sad mi palo na pamet, pa sutra je 8.mart!!!! Moram Miri da donesem
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 07.03.2013. 10:56
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
ACo rekao sam ti onda i sad ti kazem da si ti kolateralna steta??
Mosa i Jova imaju neke ne rasciscene racune i to je trebalo oni da rese a ne na ovaj nacin???
Necu da ulazim u to ali posto su i mene ubacili u citav slucaj ja nikom nista ne dugujem i nemam razloga da se krijem i cutim ni Jovi a ni Mosi zbog koga sam podneo NEOPOZIVU OSTAVKU SA SVIH FUNKCIJA U STAROM SELU I UDRUZENJU!!!
Ovo sto sam ja objavio su dokazi i cinjenice sta je ko radio i sta je ko pricao i kako je doslo do problema???Sve ostalo nije na meni da sudim i presudjujem ...to neka rade nadlezni....
Najlakse je nekome podneti prijavu...ali istu treba dokazati.....a to nije bas lako....podnosenje laznih prijava je takodje krivicno delo i podleze zakonima ako se isto dokaze.....!!Lovile su se prepelice u svim udruzenjima??? svi smo koji to volimo bili u lovu ali ni jedan predsednik nije napisao ovakav zapisnik gde se za potrebe udruzenja postavlja srestvo za vabljenje kako bi se migratorna divljac izbroila???Ovo je smejurija????Ja je nisam ni napisao a ni potpisao a ko jeste neka se duboko zamisli sta radi i na ciju stetu???? |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 07.03.2013. 14:54
|

Lovčina

|
Izvestaj dostavljen meni na zahtev oko rada u Velikoj Plani po mojim prijavama a koji sadrzi i izvestaj za Mosu!!Moje podnete prijave se odnose na rad Pomoravlje Plana !!!Ovo je odgovor POPOVICU da se u Velikoj Plani ne podnose prijave koje kostaju poreske obveznike i da ih podnose ljudi bez kredibiliteta ???Izvestaj je javno objavljen kao odgovor LSS na prestojecu skupstinu!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 07.03.2013. 14:55
|

Lovčina

|
. |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 07.03.2013. 14:56
|

Lovčina

|
. |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 07.03.2013. 15:02
|

Lovčina

|
Ovo je deo papira koji su dobijeni na osnovu Zakona o dostupnosti informacija od nadleznih organa i koji su verodostojni!!!Postavlja se pitanje sta ce nadlezni da odluce i sta ce se desiti sa prijavama za koje ako se utvrdi da ima elemenata da se istraga pokrene moze neko debelo da odgovara???Sve dok se to ne desi ostalo je sve na bazi rekla-kazala!!!
Rad udruzenja je JAVAN a u najavi je i debata oko finasiskog dela ovog udruzenja i kako se novac od clanarina i lovnog turizma trosio ???gde je novac sekcije Rakinac i kako je isti potrosen za rad udruzenja ,kako je potrosen novac od naplacene stete i nezakonitog ostrela srdaca u iznosu od 500.000din i sta na to kazu organi udruzenja.....a sta kaze ststut???Poslovanje udruzenja vodi ista knjigovodstvena agencija Damis iz Velike Plane kao i Pomoravlju Plana pa ce mo imati svi priliku da se uverimo sta i kako se radi u Velikoj Plani????
Mozda se i neko jos ukljuci u pricu oko rada udruzenja ??Bilo bi lepo da se nesto napisano i demantuje drugim papirima???
Nastavice se....... |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 08.03.2013. 15:47
|

Lovčina

|
evo jos par papira.... |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 08.03.2013. 15:48
|

Lovčina

|
. |
|
|
|
Marko Lovocuvar |
Objavljen 08.03.2013. 19:57
|

Mlađi član

Upisa: 11
Pristupio: 30.03.2012. 22:04
|
Dobro vece svima... Nisam praktikovao da se javljam i diskutujem jer nisam iz te price ali sada moram jer samo zelim da kazem par lepih stvari o L.U. ,, Vozd-lov " Rakinac i da postavim par pitanja!!!
Clan sam L.U. od svoje 5-e godine, sada sam i predsednik L.S. ,, Srna " Markovac. Sto se tice udruzenja borimo se da opstanemo jer imamo kao udruzenje oko 150 lovaca sa clanarinom od 11000 sto je na ovo vreme jako tesko za opstajanje ali opet kazem trudimo se, borimo se i opstacemo... Vidim da je ova tema otvorena i odmah na zidu okacene neke prijave i sl. Sada me zanima sta ce ovi ljudi ostali da pomisle kakvo smo mi to udruzenje? |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 08.03.2013. 20:02
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Dobro došao Marko.Hajde napiši tvoje viđenje celokupne situacije, pa ćemo i ostali imati više informacija, a možda i saveta i preporuka . Uvek je važila izreka : Više ljudi više zna!
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Marko Lovocuvar |
Objavljen 08.03.2013. 20:15
|

Mlađi član

|
Posto vidim da je sada popularno to da li se lovilo vabilicom ili ne... Od uvek sam isao u korist lovaca i smatram da lovca na preletnu divljac treba pustiti da je lovi svaki dan, da bude zadovoljan jer fazana i zeca ce biti sve manje pre svega zbog otrova koji se primenjuju u poljoprivredi ( opet ljutski faktor ), a zatim klimatski uslovi i sl. Posto je rec o prepelici, preletnoj divljaci, svaka koja ostane nece prezimeti pa zasto je onda ne loviti! Problem vabilica je problem privatnih problema par ljudi zbog kojih treba da ispastaju lovci! To je moje vidjenjea vi razmislite da li sam u pravu!? |
|
|
|
veljaVP |
Objavljen 08.03.2013. 20:19
|

Član

Upisa: 54
Pristupio: 12.02.2011. 22:12
|
Dobro vece kolege,zdravo predsednice-lovocuvaru drago mi je sto si se javio!!!
Ako si se oglasio,ja mogu da pohvalim udruzenje " Vozd-lov" konkretno zbog prijateljskih odnosa sa vecinom lovaca iz svih sekcija koje sacinjavaju vase udruzenje,a papiri i prijave to i nije smisao ovog naseg hobija,to su neki novi momenti koji samo narusavaju tu nasu tradiciju Pozdrav !!!
veljaVP
|
|
|
|
Marko Lovocuvar |
Objavljen 08.03.2013. 20:33
|

Mlađi član

|
Zato ja Veljo stalno potenciram da treba da se aktiviraju mladi lovci, od ovo matori nema vajde... Zivimo u nadi da necemo gledati vise ovakve prijave, da ce nam lovista biti puna divljaci, kako sitne tako i krupne i da cemo ako treba loviti i sa vabilicama!!! |
|
|
|
veljaVP |
Objavljen 08.03.2013. 21:07
|

Član

Upisa: 54
Pristupio: 12.02.2011. 22:12
|
Ma ne mozemo ni bez tih matorih Nada poslednja umire!! Bice nam puna kad pocnemo da se bavimo lovom i kad se okrenemo ocuvanju prirode i divljaci i druzenju pre svega,e tad nece biti problem loviti i sa vabilicom!!
veljaVP
|
|
|
|
Aca Velika Plana |
Objavljen 08.03.2013. 21:15
|

Stari član

Upisa: 389
Pristupio: 06.04.2011. 08:42
|
ooo drugari presednici! Zivi mi bili i lovili jos 100 godina u zdravlju i sreci i veselju ,sta nam matori ostavili na nama je sada da napravimo boljitak i da ocuvamo loviste da bude bolje nego sto je pre bilo,udruzenje ce uvek teziti da mladi ljudi budu u prednosti,a najvise tome upravo teze Marko i nekolicina mladih u nasem udruzenju i Velja i njegova ekipa u Planjaskom,nadamo se jos boljem odnosu i jos vecem druzenju sto u lovu sto u akcijama van njega radi ocuvanja! Jbg,kao sto kazes ti Marko licne razmirice se uhvatile i zezaju nas mlade!  |
|
|
|
Aca Velika Plana |
Objavljen 08.03.2013. 22:36
|

Stari član

Upisa: 389
Pristupio: 06.04.2011. 08:42
|

ne brini se za nase sekcije i udruzenje,imamo kadar za resavanje problema ohoho,i to razumno a ne ovako kako ti resavas probleme u Velikoj Plani, i Starom Selu. Zivi bili pa videli kako ce udruzenje da radi narednih godina naravno sa Jovicom na celu udruzenja! 
uostalom nigde ne vidim odgovor na ovo Markovo pitanje: Sada me zanima sta ce ovi ljudi ostali da pomisle kakvo smo mi to udruzenje?
Postavljas ovde prijave i radnje a otvorio si temu da bi se lovci informisali o nasem udruzenju! Lepo od tebe!  |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 08.03.2013. 22:36
|

Lovčina

|
Ljudi koji imaju znanja treba da vode udruzenja ,sekcije,da rade u interesu lovaca i lovista!!
Da neispadne da ja nemam prijatelje u Vasem udruzenju ???
Objavljeni papiri se odnose na rad rukovostva i coveka koji se stavio na stranu pogresnih ljudi u Plani kritikujuci javno mene i Mosu????
To mu nije trebalo ali Mosa je otisao korak dalje i sve je posle vidjeno.....
Da stvar bude jos gora isti gospodin ne miruje ali imace prilike da se u daljem vremenu koje je pred nama ako za to bude potrebe i na sudu vidimo???malo se zaigrao ali ja sam rekao da ja nisam Srba Brkic iz Markovca ili neko ko podrzava i misli da je isti najbolji predsednik L.U.?rezultati govore sve???
U narednom periodu se iskreno nadam da ce doci do smene sadasnjeg predsednika Jovice Golubovica koji je puno toga ucinio na zalost negativno po udruzenje i po lovce ???
140 lovaca sa 11.000din clanarine NECE MOCI DA IGURA GODINU prema sadasnjem finasiskom planu a dokaz za to je zabrana LOVNOG TURIZMA i PRODAJA DIVLJACI U KOMERCIJALNOM LOVU ove godine u sekciji RAKINAC kojoj udruzenje duguje veliki novac koji je otisao za rad udruzenja na malo cudan nacin???
Delegati iz rakinca su mudro cutali na Skupstini vaseg udruzenja iz Rakinca jer su i licno odgovorni za ovakvu situaciju sto i oni znaju!!!
Zivi bili pa videli kako ce udruzenje sa 140 lovcaca i 11.000din clanarine da izgura lovnu godinu pored duga koje vec ima prema jednoj od sekcija!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 08.03.2013. 22:39
|

Lovčina

|
L.U Vozd Lov Rakinac ima sta da ponudi ali treba da se vidi i druga strana rada tj nerada u udruzenju!!
Pohvala ima ali ima i mana kao i vecina udruzenja iz naseg okruzenja????
Ovo je jedan negativni deo rada udruzenja a Ti izvoli kazi sta je to pozitivno i nema problema!!Toga ima sigurno???
Ova tema nije otvorena da bi se udruzenje blatilo vec sasvim suprotno kako bi se clastvo a i ostali upoznali sa radom istog??? |
|
|
|
Marko Lovocuvar |
Objavljen 09.03.2013. 09:11
|

Mlađi član

|
Slavo, kao sto rekoh pretsednik sam L.S. ,, Srna " Markovac samim tim sam clan U.O. L.U. ,, Vozd-lov '' Rakinac, ako hoces jedino moje misljenje negativno je to sto imamo upravnika na jedan dan. Ja volim da kada je neko placen da radi svoj posao bar 5 dana u nedelji i da se trudi oko unapredjenja u lovstvu. Sve ostalo nemam zamerki! Sto se tice ovoga za mala udruzenja sa malim brojem clanova, slazem se sa tim ali i na to imam da ti dam odgovor. I sam znas gde radim i imamo oko 150 lovaca sa clanarinom od 11000, pri tom placamo kaznu od milion dinara preduzecu za puteve jer je svinja izasla na auto put i ko ce drugi biti naguzen nego L.U. Sa svim tim mukamo L.U. ,, Lapovo '' iz Lapvo posluje odlicno, plata uvek na vreme i sve sto je potrebno uplacuje se na vreme. Opet ti kazem da je L.U. ,, Vozd-lov '' Rakinac jako mlado udruzenje kome treba vreme da zivne, privuce komercijalu... |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 09.03.2013. 09:40
|

Lovčina

|
slazem se!!!Da li si kao clan U.O.Vozd Lov Rakinac glasao da se divljac u Trbuspolju broji na nacin kako je Jova dostavio u izvodu P.S.VelikaPlana???jer si ti uopste znao za ovakav dopis koji je pokriven kako Jova kaze odlukom U.O.?? |
|
|