Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: L.U.Vozd-Lov Rakinac

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Lovačke kamere GAMEKEEPER

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
L.U.Vozd-Lov Rakinac
Limun
 Lepo ja reko da će da izbije kuršlus Smean
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Lala
 Ma kuršlus je tamo izbio odavno.
Ovo sad je samo pokušaj vadjenja.

Evo jedne lepe basne, vrlo poučne, ne samo za pojedine lovce u V.Plani, nego za sve ljude, uopšte:

'Došla zima, stegao mraz, kijamet nevidjen. Stoji vrabac na zemlji, smrzao se, dušu da ispusti. Gleda okolo, i vidi jednu kravu kako ide prema njemu. Krava dodje do vrapca, vidi ga svog smrznutog, a vrabac kaže: 'Pomozi mi nekako, smrzao sam se, uginuću!'. Krava se zamisli, pa reče: 'U redu, pomoći ću ti nekako', i u jednom momentu podigne rep, pa izruči na vrapca gomilu tople balege! Lepo vrapcu odjednom, toplo, zaboravio na zimu, razbaškario se; krava ode svojim putem. Ali počinje vrapcu balega da smrdi! Šta će sad, ne ide mu se opet na zimu, ali ona balega za oči štipa... Spasio se od smrzavanja, ali smrdi...
U tom momentu naidje mačka, vidi vrapca, a on iz one balege reče: 'Daj pomozi mi, ne mogu više ovaj smrad da trpim'! Mačka ga pogleda, pa reče: 'Nema porblema', zgrabi ga i izvadi iz balege, pa ga odnese pod trem da ga pojede.
Naravoučenije: nije ti uvek neprijatelj onaj koji te posere, niti ti je uvek prijatelj onaj koji te vadi iz govana!'

Ko razume, shvatiće poentu. Izvinjavam se na eksplicitnim opisima.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

270
 Nije basna već istinita priča: Razgovor Novinara i Meštanina iz Slavonije:

Novinar: Od kad se vode borbe?
Meštanin: Na vestima o borbam slušamo skoro godinu dana al kod nas ih do pre dva meseca nije bilo, svi smo lepo živeli!
Novinar: A šta se desilo pre dva meseca?
Meštanin: Pritekli nam u pomoć i iz Beograda i iz Zagreba!

Naravoučenije: Izvucite sami!!!
If the hunter does his part, the 270 will not let him down!

ficha007
 Pustite me gospodo basni i bajki jer dok Slavine papire neko ne demantuje radi se o kršenju zakona.

A to što tužilaštvo, MUP ili neko treći ne vidi neke stvari ili ih može biti zataškava zarad par kila mesa za neku proslavicu...pa ja bih to ovako odradio:

Jedan dopis, krivičnu prijavu, šta god ( sa sve dokazima i papirima ) slao bih na sledeće adrese:

1. MUP RS - Direkcija policije
2. Ministarstvo pravde
3. Više javno tužilaštvo
4. Osnovno javno tužilaštvo
5. Policijska uprava - nadležna
6. Policijska stanica za određeni grad ili opštinu

Pa da vidim majci tog sina, policajca, tužioca...koji će nešto da zabašuri, skloni...itd. To pričam iz ličnog iskustva koje je počelo da daje rezultate.

Da vidiš kako policija na lokalu radi, noge polomiše da istraže i saslušaju sva osumnjičena lica.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

slavaplana
 Lalo,kad neznas sta je tvoj dobar drugar radio u sekciji da bi privukao inostrane turiste i to jos u saradnji sa Mosom i jos lepse zabranom lova za svoje clanove u sekciji nedelju dana na terenu gde on najvise lovi samo da bi primamio divljac i da bi zaradila sekcija cirka bato moj 1000 evrica kako se ja secam od tuiristickog lova na prepelice pod krsenjem zakona! Slavo nazalost kada sledeci put krenes da tumacis zakon,krenes opet kazem prvo od sebe!

Aco kad iznosis informacije koje ne znas ja sam tu da te ispravim!!

Staro Selo NIKADA NIJE IMALO LOVNI TURIZAM NA PREPELICE i PRIHOD OD 1000eura????To je LAZ i lako se moze proveriti!!

Imali smo u 2011god LOV U KOMERCIJALE SVRHE 1 NEMACA i DVA Bosanca preko AGENCIJE LA STARNA i faktura za taj lov je iznosila oko 13.000din od koje je Starom Selu pripalo oko 70% od te cifre pored provizije agencije i udruzenja???

To se moze proveriti!!!Niakog drugog lova i prihoda nije bilo u komercijalne svrhe!!!

Kad nesto tvrdis treba i da imas prave podatke a ti ih nisi nikad imao i to smo imali svi prilike da se uverimo!!!

Sve ostalo su prazne price!!

Daj boze da je Staro Selo od prepelica imalo prihod od 1000 eura pa da te jos i izljubim ali nije tako???

pogresio si za nesto malo vise od 900eura ali ljudski je gresiti???

Niko nije ni jednom jedinom recju postavio pitanje objavljenih papira???

kako to da to ne vidite a sekirate se sta ce 140 lovaca da kaze???Pa kad lovci budu videli sta radi U.O. ,predsednik,i ostali nema sta drugo da kazu vec da ne glasaju i da podrsku daju nekom drugom???

AKo bude stete kazna ce morati da se plati a posle toga ce pitati bar jedan lovac ko je kriv za tu kaznu???Koju je napravio i kako je to udruzenje krivo???

ficha007
 Slavo, a možda i neće ako je predsednik "vispren" i "blagoglagoljiv" čovek pa još ako ume da lepo govori neistinu, eto obrazloženja u stilu Srećka Šojića tipa "to su nama učinili strani plaćenici i ova Jevropa...itd".

Lovce je najlakše držati u podrumu kao u onom Kustinom "Podzemlju". S vremena na vreme im ove glavešine, da ne kažem Glavonje puste malo sirene u podrumu i doture neke "falš novinice" da je drug Tito još uvek živ i da se još uvek vodi partiznska, rovovska bitka sa neprijateljem našeg samoupravnog socijalizma i oni to sve lepo progutaju.

Neverovatno je kako je lako ljudima manipulisati filtritanjem informacija i selektivnim pristupom istima, a naročito sa izvrtanjem teza. Šablon je uvek isti.

Neće biti za te kazne kriv onaj ko ih je napravio nego ti ili neko treći koji je na iste ukazao, pa će ispasti da će udruženje, sekcija biti kažnjeno zbog tebe a ne zbog "diskutabilnih tumača propisa" koji se nalaze u vrhu rukovodstva. Živi bili pa videli.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

slavaplana
 idemo dalje sa poslovanjem ovog udruzenja i sta radi trenutno N.O.????Zasto je Jova podnosio ostavku pa se od jednom vratio na celo udruzenja???Ko tu igra igru i narednom periodu....

Lovci traze nastavak i dostavljaju podatke na koje imaju pravo svi uvida i komentara istih a ne kako kaze pred.na U.O. da se poslovanje ne iznosi i da se podaci skrivaju i ko bude odavao iste snosice posledice......

Jaooo

RAD UDRUZENJA JE JAVAN I PRUZICEMO PRILIKU CLASTVU da sve poslate papire objavimo JAVNO kako bi se clanovi bolje upoznali sta se radi u ovom udruzenju????

slavaplana
 danas me je nazvao Mosa lovocuvar koga je zvao Dragan Savic iz Novog Sela Acin otac da ga upozori najpre a da posle prenese Slavi da ako ja ne bude .....da ce on meni.....da....i da ce mi podneti prijavu za ......???

ponovo kazen da ja nisam podnosio nikakve prijave clanovima sekcije Novo Selo niti sam o tome pricao sa NADLEZNIM ORGANIMA??

Mosa je podnosilac prijave i Mosa je citavu stvar predao nadleznima kao i VABILICU KOJU JE ODUZEO IZ VASEG TERENA???

Ja sa tim nemam nista sem sto sam Aci javljao sta se desava ,kako izgleda i sta je Mosa prijavio nadleznima i sta moze da ocekuje??

U Izvestaju koji sam trazio od Ispektora Djuica koji mi je isti dostavio kako bi pred.LSS odgovorili da se u Velikoj Plani ne odnose anonimne prijave i da ja kako jedan od podnosilaca prijava za Pomoravlje Plana imam kredibilitet a ne kako kaze Popovic u svom govoru da se isti treba proveriti smatram da sam JAVNO IZNEO SVE podatke oko ovog slucaja ne sa namerom da bilo ko iz udruzenja i lovci trpe POSLEDICE vec kako bi pokazao CIME SE SLUZI SADASNJI PREDSEDNIK JOVOCA GOLUBOVIC ,kakvim lazima i kakvim obmanama svog clastva!!

Posto je Mosi receno da cu da trpim posledice i upucene pretnje shvatam ozbilno jer sam ja plasljiv covek od strane Savica javno mogu samo da Vam porucim da proverite dobro ko Vam je prijave podneo,ko je lagao i podnosio lazne zapisnike sa odlukama,ko je DJUICU DOSTAVIO IZ SUPA MATERIJAL na osnovu koga je on podneo KRIVICNE PRIJAVE,ko se u tuzilastvu interesovao za predmet,kako je JAVNI TUZILAC ISTI ODBACIO PRIJAVU KAO NEOSNOVANU????

Kakve veze ja imam sa tim???

ja sam samo javno izneo ovde sve cinjenice a nadlezni neka rade svoj posao???Nikom ja od lovaca nisam naneo stetu ni jednim jedinim potezom ali kad LAZETE LOVCE ONDA OCEKUJTE DA VAM SE TO VRATI KAO BUMERANG???

Javno objavljivanje papira je Zakonski regulisano Zakonom o udruzenjima i Vasim Statutom???
Sve sto imate protiv mene da sam prekrsio zakon nemojte se ustrucavati da posnesete PRIJAVE NADLEZNIM ORGANIMA ,to ce te morati da dokazete naravno ali ako se to ne desi SNOSICETE ODGOVORNOST za nanetu stetu i platicete mi ostetni zahtev koji tada budem istakao u dogovoru sa advokatima???

Sve sto imate kazite javno ,napisite,podnesite prijavu ma radite sta hocete ali prestanite vise da LAZETE???

slavaplana
 Danas je clan N.O. meni licno rekao da sekciji Rakinac fali sa podracuna nesto preko 700.000din koje je udruzenje potrosilo za svoje potrebe a da sekciju nisu ni pitali ???Ovo se zvanicno vodi kao dug prema sekciji Rakinac samo Jova jos da kaze kad ce isti iznos da vrati sekciji????da da casnu rec i sve ce biti OK!!!!!!!!!!

N.O. ce zatraziti reviziju poslovanja !!!to je i najbolja varijanta pa neka nadlezni rade svoj posao???
N.O. neka potpise papir da je sve ok i nece biti problema...ali izgleda da oni to nece uraditi????

slavaplana
 da se ne zaboravi?????No no no i Popovic Zoran predsednik LSS kaze da u Plani ljudi rade posteno a podnosioci prijava,u ovom slucaju Mosa su ljudi bez kredibiliteta......koga stitis???Ti ovo opravdavas???

slavaplana
 Pojela maca jezik???????????Grin

slavaplana
 Uskoro i u PREDATORU analizirace se nezakonit rad L.U.Vozd Lov Rakinac i sta se sve radilo godinama u nazad...........

slavaplana
 Da nije slucajno pokrenut postupak za privredni prestup protiv L.U. zbog nezakonitog postavljanja vabilice za brojanje migratornih vrsta divljaci u ovom udruzenju???

Posto sam cuo da me N.O. pominje u izvestaju U.O. Vaseg udruzenja moracu pismenim putem da zatrazim taj dopis da vidim sta kaze N.O.???

Jer isti ispitao kako i na koji nacin je trosen novac u udruzenju????

Zasto je predsednik N.O. iz Novog Sela podneo ostavku???

Ko to preti i vrsi pritisak na N.O. kako i sta isti da radi?????

Zasto N.O. ne zatrazi REVIZIJU POSLOVANJA UDRUZENJA i SKINE SVU ODGOVORNOST sa sebe ako nije strucan da sam to odradi a izgleda da nije????

Vazno je da su se Marko i Jova sprijateljili to je za svaku pohvalu!!!!!!!!!!!

Imamo vremena pa ce mo i odgovore valjda svi dobiti?????

slavaplana
 ika

Sremac75
 ROFLROFLROFL

Aaaaa za to služe vabilice.......HaHaHaHaHaHaHaHaHa

Sreća pa su oni to "zaplanirali", a policija će da im poveruje!
Još će MUP i štetu da im plati zbog ometanja "zaplaniranih radnji"!

Šampioni! Srbija
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

kelt
 ko zna mozda su sasvim slucajno otkrili novu naucnu metodu za prebrojavanje prepelica. mada mislim da bi sa njom trebali da konkurisu ovako nece se saznati za taj genijalan projekat, a to bi bila prava steta za migratorne vrsteRespekt. mogao bi to na nekom naucnom skupu svetskog kalibra da predstavi neko od lovnih "strucnjaka" iz beogradske centrale koji podrzavaju njihov "rad"Trt Milojka
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

DakiNS
 Napisano je malo ali zato vrlo glupoooooHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

kelt
 od ovih iz rakinca jedino su veci idioti oni sto su zabranili lov pomocu vabilica ali sta ces...Ogovaranje pa sad ljudi kad vec imaju vabilice setili se da prebrojavaju pomocu njihGrin
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

slavaplana
 Poslednje sto je zadesilo ovo udruzenje jeste BLOKADA RACUNA i izvsenje izgubljenog sudskog spora iz 2003god koji je naslecen kao pravni sledbenik starog udruzenja Pomoravlje Plana,Vozd Lov Rakinac i Sumarice Krnjevo moraju da plate sudske troskove i kamate bivsem lovocuvaru LOLI koji je u medjuvremenu preminuo u iznosu kako cujem od 1.800.000din???????????

Sa racuna Pomoravlje Plana i Vozd Lov Rakinac vec je skinuto oko 740.000din i oni misle da je tome kraj.....???????????

Jos nije utvrdjeno ko je primio PRESUDU oko 10.04.2013god??

neko je primio presudu i to precutao kako bi ista postala pravosnazna i sva tri udruzenja zavio u crno da nemaju odakle da isplate ovu stetu????

Neko je namerno zadrzao presudu kako se ZALBA I ODLAGANJE IZVSENJA SPRECILO?????Ko je to????

Mozda sam ja primio istu ?????????????

Mozda nisam??????

A mozda je neko iz komsiskog udruzenja nesvesno naneo stetu u sva tri udruzenja ???Po sistemu nema veze primio sam pa sta.............???

To treba utvrditiu narednom periodu ako bude sluha i povesti postupak za nadohnadu nastale stete ko je istu napravio ne postupajuci i ne prikazivajuci istu presudu na koju nije ulosena ZALBA i ista je postala pravosnazna????

Lovci sva tri udruzenja neka se zapitaju kako ce ovaj iznos biti placen???????????????Da li ce loviti ove godine??????Da li ce se izvsiti unos divljaci,kupovina vozila itd..ceke,hrana i sve ostalo????

Gde su plate radnika i cuvanje lovista????

HVALA LSS KOJI JE RAZBIO JEDNO OD NAJACIH UDRUZENJA KAKO BI SVOJIM PRIJATELJIMA NAPRAVIO JOS DVA MANJA GDE SU BILI PRESEDNICI BEZ REZULTATA!!!

slavaplana
 Ovi sto culje usi da cuju da li u Starom Selu rade mozda uredjaji ZA BROJANJE MIGRATORNIH VRSTA DIVLJACI kako kaze Jovica Golubovic imaju pored dusevnih problema izgleda i psihicke.........
Staro Selo ne broji migratornu divljac kao sto to radi Jovica Golubovic pa je svaki obilazak terena od strane komsija jako dobra stvar za nas jer nam pomazu u cuvanju lovista VOLONTERSKI!!!!

Pojedinci se dovezu kolima malo posle granice sa Novim Selom pa culje usi da nesto cuju..............

U Bolnici u Planaci radi lekar za sluh pa ako imate problema bilo bi dobro da istog posetite................

Lepo od lovaca iz radovanja koji su Jovici Golubovicu ponovo platili clanarinu???Human gest!!!

Zasluzio je jer je udruzenje sa FALSIFIKOVANOM ODLUKOM U.O. i PRIVREDNIM PRESTUPOM za BROJANJE MIGRATORNE DIVLJACI doveo lovce i udruzenje da mozda plate i kaznu posle svega ali znajuci nase sudstvo kad je Donic 3 puta kaznjen uslovno moze i Jova bar jednom!!!

Javite se kad dolazite u kontrolu da Mosa kuci odspava ili da ne posecuje taj deo terena.............

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,448
Najnoviji član: zlatiborac3006

Poslednje vesti
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
55. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA
ПРОСЛАВЉЕНО 120 ГОДИНА ЛОВА У ГРУЖИ
ОДРЖАН ПАРАСТОС КРАЉУ МИЛАНУ
LU "Kraljevo" - Kraljevo

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

· 30.01.2023. 12:36

Poslednji pozdrav Ivanu Matkovicu-Lali sa Srbijalova.

63,787,550 posete www.srbijalov.com