Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU 'Fruškogorac' Maradik

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU 'Fruškogorac' Maradik
Lala
 Na predlog našeg člana Breton Beška.

Izvolite!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Breton Beska

Lala kaže:
Na predlog našeg člana Breton Beška.

Izvolite!

Hvala za otvaranje teme! Odobreno
UN MAXIMUM DE QUALITES DANS UN VOLUME MINIMUN Yes

Breton Beska
 Lovačko udruženje "Fruškogorac" Maradik se nalazi u severno-sremskom području,površina lovišta iznosi 13.226 ha,obima 79,83 (km) lovište se prostire na površinama šuma,obroncima Nacionalnog parka "Fruška Gora",zemljišta i voda,reka Dunav, dela teritorije opštine Inđija,AP Vojvodina,Republika Srbija. Lovište je pretežno ravničarskog tipa sa blagom kupiranošću u pojedinim revirima.Najniža tačka u lovištu je 60 m nadmorske visine a najviša 269 m.n.v. Srednja godišnja temperatura je 11,2-11,6 stepeni.Godišnja količina padavina je 550-650 mm.Vetrovi koji duvaju u lovištu su poznati po imenu "Košava" i "Severac"
L.U."Fruškogorac" Maradik sa sedištem u Maradiku,ulica Cara Dušana br.8,predsednik je Jovan Ratković,udruženje je osnovano je 01.04.2012 godine, sastoji iz 5 Lovačkih sekcija,Ls"Fazan" Beška , Ls"Lane"Jarkovci , Ls"Jelen" Ljukovo, Ls "Čortanovci" iz Čortanovaca i Ls"Fruškogorac" Maradik po kojem i udruženje nosi ime.Udruženje ima 205 članova.

Od populacija divljači u lovištu su prisutni zec,fazan,poljska jarebica,divlja patka,divlja guska,prepelica što se tiče sitne divljači,srna,divlja svinja (koja je u ekspanziji u našem lovištu) od krupne divljači i predatori sve brojniji šakal,lisica,kuna...

U našem udruženju kao atraktivan vid lova možemo da izdvojimo lov na divlje svinje pogonom,grupni lov na šakala i lisicu koji zbog brojnosti divljači budu uspešni.Od sledeće sezone planiramo da organizujemo lov na divlje svinje čekanjem o čemu će biti više reči uskoro!

Breton Beska
 Danas u 13 sati na Radio televiziji Vojvodine 1 ,emisija "Lov i priroda" biće emitovan prilog sa Čortanovačke šakalijade održane u organizaciji Lovačkog udruženja "Fruškogorac" Maradik,Lovačke sekcije "Čortanovci"iz istoimenog mesta.

sheytan
 EL MOŽE NEKO DA SLIMI, PA DA UPLOADIRA NA YOUTUBE ILI SL.??? Cry
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Lala
 Evo emisije 'Lov i priroda' od 27.03.2013., u kojoj je i prilog iz lova na šakala i lisicu u Čortanovcima:

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Indjijanac
 OdobrenoAplauz
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

kelt
 lepa emisija i jos lepsa tema , a tek ljudi... jedino onaj jovic sto stalno nesto zapitkuje po skupstinama... gde njega uslikaste da vam kvari prosekOdobreno zao mi je sto nisam mogao biti sa vamaVrlo tuan
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Indjijanac
 Pošto su neki ovde malo stidljivi,da ja kažem koju ,dakle u ovom LU doneli su odluku da malo unaprede lov fazana izgradnjom jednog lepog prihvatilišta za fazane,posle konsultacija sa prof.Ristićem odabrana je lokacija i uradjen elaborat za izgradnju,dobijena sredstva od Pokrajinskog sekretarijata.Pre oko mesec dana započeto je krčenje lokacije od zbunastog i drugog rastinja,započeto je prihvatilište dimenzija 30X65 metara(nešto oko 2000 kvadratnih metara).kroz jedan deo prihvatilišta prolazi kanal sa vodom,neposredna blizina asvaltnog puta,položaj prihvatilišta...samo su neke od stvari koje uz entuzijazam lovaca iz sekcija Maradik i Čortanovci obećavaju da će ovo prihvatilište zaista pomoći unapredjenju lovišta .

Indjijanac
 evo malo da se vidi i teren oko prihvatilišta

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,466
Najnoviji član: Perinakci

Poslednje vesti
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta
Dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,278,781 posete www.srbijalov.com