Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU "FAZAN" INDJIJA

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU "FAZAN" INDJIJA
Lala
 Zamisli slučajnost: član sa nickom Pesutindjija je postavio vrlo sličnu e-mail adresu u svom profilu kao i član Bracasremac, u obe e-mail adrese se pominje reč 'elektron' i jedan slog 'in' ... Ko bi rek'o? Hmmm

Ali, član bracasremac tvrdi da on nije Pesutindjija, tako da će pitanje utvrdjivanja identiteta verovatno preuzeti nadležni organi, i proveriti tačnost tog navoda, u vezi krivičnih dela iz KZ po članovima 138, 146 i 172, kao i zbog kršenja još nekih zakona. Identitet onog koji postavlja upise u kojima krši zakon se može vrlo lako ustanoviti od strane organa gonjenja, uz neke podatke koje će im službeno dostaviti internet provajder, na osnovu IP adrese sa kojom je neko na internet mreži, u odredjeno vreme.
Članski profili su vidljivi svakom članu portala klikom na nick, a podatke o sebi unosi svaki član prilikom registracije.
Upis br.172 na ovoj temi u kojem je izneto ono što ima obeležja krivičnog dela je trenutno delimično cenzurisan i taj deo nije javno vidljiv ostalim članovima, ali je sačuvan u izvornom obliku, kao dokaz.

Mislim da bi član bracasremac trebao da popriča sa svojim advokatom, sve mi se čini da će mu advokatske usluge biti veoma potrebne (videti moj upis br.173 na ovoj temi).Confused
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

bogoljub
 [movie=youtube]WMQLZkXe21I [/movie]
Gde se dede pečat,imaju li lovci kakva prava ili samo obaveze?
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

gedzaindjija
 Danas sam bio na centru sreo sam jednog clana UO koji mi je rekao da su kupili komjuter i pretplatili se na internet na ime kesic oliver Novosadcki put bb opet lazna adresa ,a pitam se sta je sledeci potez da li lovacki dom koji je sada pretvoren u diskoteku preci na adresu kesic oliver Novosadcki put bb ,e moji klimoglavci pazite zasto glasate da ne bude posle kasno nije sve na skokBravo 2Bravo 2Bravo 2Raanj hoceli

Indjijanac
 C C C ,izgleda da pije,a krijeKupovina
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

ficha007
 Nema nam ga kolega Bracasremac. Sad se stvarno brinem.

e je zapelo, pa da pomognemo malo? Sve mi se čini da će neke svoje navode morati malo pobliže da objasni " na odredjenji organi"ROFL.

Mali savet za Bracasremca: kad te budu propitivali nemoj slučajno da pomeneš Kuma, alijas Kuvara da ti je on šanuo šta da misliš i šta da pričaš jerbo će te Kuvar pustiti niz ladan Dunav dok si reko: fazanROFL
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

DakiNS
 Možda je bracasremac malo i razmislio? Nadam se da jeste, ali pokazaće vreme.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

boro

astorija kaže:
Sa velikim zadovoljstvom se pridružujem partiji ,,izjurenih,,. Ne mogu da verujem da sva udruženja rade po istom principu kao da ih je jedan otac pravio. Muljaju, kradu, falsifikuju, otimaju, i na kraju : Ništa. Svako ko ukaže na ovakav kriminal biva izvrnut ruglu, i dobija kao nagradu ,,povišen šećer,,. Medjutim, glavni krivac je kao i uvek država koja neće da pročita napisano, da proveri prijave, da jednom za svagda odvoji kukolj od žita. Ako je neki dokument falsifikovan, pa koliko treba vremena da se to dokaže. Da je to uradjeno ekspresno brzo, znali bi na čemu smo i šta nam je dalje činiti. I ne samo u Indjiji, nego u svim udruženjima sa sličnim problemima u celoj Srbiji, bili oni forumaši ili ne.
Motkom ne možeš naterati ljude da rade svoj posao, ne možeš ih naterati da svoju platu zarade radom. Kada bi svako radio svoj posao, ne bi bilo ni foruma ni nezadovoljnih lovaca. Tako da nam još jedino preostaje da država napokon počne da radi svoj posao, pa da znamo svi na čemu smo.

Kakva istina, bravo za upis!!!!!

Sniper Hunter
 Jedna mala ispravka bilo bi foruma Grin ali bi raspravljali o normalnijim ostalim temama a ne o ovakvim slučajevima malverzacija mućki i ko zna čega u lovstvu ,a nadam se da država uskoro počne da radi svoj posao ,previše je pijavica koje je sišu ,bojim se da ne podlegne posledicama ako uskoro ne počne da ih čistiZatvor

zoranp

Sniper Hunter kaže:
Jedna mala ispravka bilo bi foruma Grin ali bi raspravljali o normalnijim ostalim temama a ne o ovakvim slučajevima malverzacija mućki i ko zna čega u lovstvu ,a nadam se da država uskoro počne da radi svoj posao ,previše je pijavica koje je sišu ,bojim se da ne podlegne posledicama ako uskoro ne počne da ih čistiZatvor

E moj Sniper, bilo bi dobro da su u pitanju nametnici, kao što su pijavice ili krpelji,jer njih otreseš i organizam se oporavi. Nažalost ovde u Srbiji je jedno stranje HIV-a, uzrokovano virusima korupcijom, poznanstvima i političkim funkcijama, a koje dovode do slabljenja imunološkog sistema tela, odumiranjem belih krvnih zrnaca(čitaj zakona), a koja su opet neophodna za sam život organizma (čitaj države). Ta virusna infekcija zahvata čitavo telo i zasada nema leka protiv toga, osim nekih lekova koji samo ublažavaju simptome i produžavaju agoniju! Jedina vizija budućnosti je regeneracija ili GMO država, što je još u domenu naučne fantastike!! Sve u svemu MATRIX JOŠ UVEK DRŽI SVE POD KONTROLOM!!Shock
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sremac75

ficha007 kaže:
.....
Mali savet za Bracasremca: kad te budu propitivali nemoj slučajno da pomeneš Kuma, ......

Njemu malo, malo, pa sabije Kum!;)
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Indjijanac

bracasremac kaže:
Au bre,koliko negativne energije od jednom. Gde gori,sta vam je? Tu sam ja Grin Nemojte biti toliko ljuti,nemate razloga. Nista vam nije receno niti je nesto uvredljivo pisano da bi ste me nazivali lazovom i raznim drugim imenima. Hocete informacije,to cete i dobiti,ali... Ali... Ja nisam toliko naivan da kacim tudja dokumenta i papirologiju po forumima. Zato ide Sudija Zatvor ali cu vam reci nezvanicno kako sam cuo rekao jedan covek,coveku da je P.D.O. Cl. 15 stav 9,10 ali opet dodajem sutra je upravni odbor pa cu videti da li udruzenje hoce da vam izadje u susret. A izjave tipa da pijem drogu i da sam zatrovan opet se tolerise,etiketiranje i ruzan nivo ophodjenja. Ja opet ponavljam nikog nisam uvredio jedina mi je namera da kazem istinu koja je na razne nacine od nekih vasih clanova izokrenuta. I Lalo zasto pretis banovanjem? I zasto insinuacije da ce nekom biti isecene gume? Sta je to sto sam rekao da je izazvalo toliko besa i mrznje ili postoji samo istina koju hocete da cujete a drugu cete da banujete? Gde je Indjijanac Indjijanac ?Jaooo

izgleda da UO nije još doneo odluku da pruži mogućnost uvida u disciplinsku prijavu koju je 2X podneoujem te

a ni rešenja još nema pošto me mnogo njih porukama pita jel stiglo rešenje.Ima ona narodna KAKVO PEČENJE TAKVO I REŠENJEHaHaHa

Sremac75
 Nema bracesremca????
Da nije otišao kod Jeremije....tamo će ga, sudeći po pravopisu i gramatici, odmah postaviti za administratora!ROFL
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Indjijanac
 [movie=youtube]Ig1SxQ-rb2E[/movie]

Lala
 Nema nešto potencijalno okrivljenog Bracasremca, ali zato čujem da ima njegovog mogućeg 'zaštitnika' ili možda 'mentora', koji se javlja noću pojedinim članovima portala i čini mi se pokušava da amortizuje podnošenje izvesne krivične prijave protiv NN lica za KD po više osnova, čiji sadržaj je možda na neki način procurio i došao do nekog od njih.
Moguće je da je potencijalni 'zaštitnik' ista osoba čija uloga oko dogadjaja sa neovlašćenim praćenjem mene i ostalih forumaša u privatnoj poseti poznaniku u Krčedinu još uvek nije u potpunosti rasvetljena - imam razloga da sumnjam da je g. 'Zaštitnik' znao za aktivnost ili koordinirao akcijom jednog suviše agilnog lokalnog licenciranog lovočuvara (taj isti možda nema kapacitet da ukapira kad ga neko drugi koristi i manipuliše njime?). Pa se sad, kako čujem, g. 'Zaštitnik' odriče tog istog lovočuvara, 'biranim' rečima! Smile

Elem, da ovako indirektno poručim g. Zaštitniku i NN licu sa nickom Bracasremac, a i ostalima koji možda maštaju koješta: DŽABA KREČITE!

A još ako se ispostavi da je neke podatke o meni g. 'Zaštitnik' neovlašćeno preneo NN licu sa nickom Bracasremac, eto veselja! Pa još ako je g. 'Zaštitnik' do nekih podataka o meni došao neovlašćeno, ili mu je neko treći saopštio neovlašćeno? Imam razlog da verujem da će se odredjeni državni organi zainteresovati kako za prekršioca, tako i za pomagača i inspiratora, a bogme i za dojavljivača podataka. A to je kanda ono što žulja g. 'Zaštitnika'.

Onda više neće pomagati ni titule, ni poznanstva, ni kojekakve prazne priče. Pretnje bejzbol palicom upućene direktno meni i ugrožavanje moje sigurnosti, uz neovlašćeno iznošenje mojih ličnih podataka (adresa, sprat), petljanje u tudju privatnost i privatni život, neovlašćeno iznošenje ličnog i porodičnog stanja, pa neovlašćeno prikupljanje, korišćenje i iznošenje službenih podataka, pa onda neovlašćeno praćenje ljudi i neovlašćeno prikupljanje ličnih podataka, pa moguća zloupotreba službenog položaja, pa onda odavanje službene tajne, itd... Sve su to jako ozbiljne stvari! Ima materijala sa elementima nekog krivičnog dela koliko hoćeš u onom upisu što ga Bracasremac postavio! Dobrog savetnika je imao NN, alal vera, ne znam ko se više umrsio od njih dvojice, i ko je veći problem sebi napravio, kad ja koji nisam pravnik znam ovo, zamišljam samo šta bi neki sposoban advokat sve mogao da pronadje u inkriminisanom upisu? Usput, dovoljno meni lično poznatih ljudi je videlo sporan upis u orginalu, kada je postavljen, a postoji sačuvan u integralnom obliku, tako da nije problem da se ustanovi autentičnost upisa i odakle je upućen...
Verujem da je g. 'Zaštitnik' kao školovan i pametan čovek svestan posledica ovih dela, pa sad možda pokušava da zataška stvari? Samo čekam da vidim dalji razvoj dogadjaja. Interesantno, niko ne sme mene lično da pozove, nego sve nešto izokola?!?
Čujem da se u tim noćnim divanima g. 'Zaštitnika' pominje i Sremac75, pa onda neke slike sa jednog internet sajta na kojem su domaće životinje jedne vrste, sa popriličnim reproduktivnim aparatom... Ume to da ponekad nervira osetljive ljude, ali šta da radiš, vole neki da se slikaju i slike javno objavljuju bez ograničenja na internetu, pa onda nema osnova ni za kakvu kontra akciju!

I onda posle bude da Lala 'serenda po internetu'? Neće biti, izgleda!

Kako čitam ovde na forumu da je LU Indjija kupilo kompjuter i obezbedilo pristup internetu, tako da mogu da prate dešavanja na forumu, pa evo, da im ne stoji kompjuter za džabe, da imaju šta da čitaju i o čemu da pričaju.

DakiNS
 Ja mislim da je braca sremac ipak shvatio onu narodnu poslovicu koja glasi: Kada ti neko kaže da si magarac , nemoj mu verovati , ali ako ti deset ljudi kaže isto - kupuj samarLovac 3

ficha007
 Auuu, Bracasremac, pa jesam li ti lepo rekao da ćeš da biti pušten niz vodu čim Kum Vujica oseti da je "čupavo", a ti mi nisi verovao.

E moj braćela, pa taj je mnogo veće, časnije i poštenije ljude prevario. Da si lepo čitao i pratio šta se ovde piše i o čemu se govori mogao si na vreme da saznaš, ali šta ćeš kad ti je izgleda lakše da neko drugi misli tvojom glavom.

Ima Lalo jedan izraz u narodu koji kaže "doope gaće žvaće" alias "vuna kićo, vuna".

E sad Bracasremac budi pametan pa kada se pojaviš da daš izjavu izjadaj gospodi državnim činovnicima ko te je, kada i kako navukao i instruisao da pišeš to što si pisao ovde, a oni ti možda progledaju kroz prste kad shvate da si ti tek puki izvršilac a da je naredbodavac malo krupnija zverka, a sad je ušlo u modu da padaju "krupne zverke" dok sitnu ribu pljuckavicu niko i ne ferma.

Budi pametan Bracasremac i otvori im i srce i dušu. Pusti ti Kuma niz vodu pre nego on pusti tebe.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Indjijanac
 pesma kaže :"AL KRENUĆE SVADBE SA SALAŠA,RAVNICA ĆE PROCVETATI NAŠA!"samo ja na salaše nikad neću otićiJaooo
[movie=youtube]8C3ncUE8T2k[/movie]

ala pioniri vijaju guske po blatuHaHaHa

Indjijanac
 [movie=youtube]2bvOB4NAVA4[/movie]

DJE ZAPELO!?!

DakiNS
 Zbunjen

Lala
 ChutConfused

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,449
Najnoviji član: MilanO

Poslednje vesti
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
55. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,897,068 posete www.srbijalov.com