Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Uradi sam

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Uradi sam
Sniper Hunter

kelt kaže:
6komada rodjo ali sve su razlicite tako daConfused nebih mogao neke da se odreknem.Grin

Imao sam čast da dobijem na poklon jednu kožnu torbicu od bata Kelta ,torbice su vrh ,jedva čekam sezonu zimskog lova na fazana pa da sa mojom matorkom 63-ojkom i torbicom krenem u lov,Hvala bata Kelt!iveli

Lala

Sniper Hunter kaže:

kelt kaže:
6komada rodjo ali sve su razlicite tako daConfused nebih mogao neke da se odreknem.Grin

Imao sam čast da dobijem na poklon jednu kožnu torbicu od bata Kelta ,torbice su vrh ,jedva čekam sezonu zimskog lova na fazana pa da sa mojom matorkom 63-ojkom i torbicom krenem u lov,Hvala bata Kelt!iveli

A dje slika torbice??
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sniper Hunter

Lala kaže:

Sniper Hunter kaže:

kelt kaže:

A dje slika torbice??

Ne imadoh vreme od silnog lova da je slikuJemGrin

srle1976
 evo da i ja stavim nesto ovde. sta mozes sa malo kanapa,zice i jendnom zakacaljko. ovo sam napravio pre devet godina.

mb-bb
 Kolega Klaja i ja smo odlucili da napravimo stalak za upucavanje. Jedno vece je radjen projekat a koji je svakodnevno dopunjavan idejama sta i kako uraditi. Sutina projekta je bila, uraditi sto kvalitetnije u smislu cvrsto i stabilno. I naravno jeftino. Od materijala i alata smo imali sve samo smo sarafe i sprej za farbanje kupili. I naravno dobre volje na pretek.... iveli
Sad jos samo treba da se isproba a koliko vidim da ce kolega Deki Nes da ga krsti i to vec sljedeceg vikenda puc puc
Evo i par slika:
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

mb-bb
 .

mb-bb
 .

mb-bb
 .

Podunavac
 Dobro je ispao. Sad kad su i nogari postavljeni odma drugačije izgleda.Odobreno
Tri prsta 2Kolce

golf071
 Bravo 2Odobreno
Novine

DakiNS
 Meni se ne dopada , mislim da ima dva nedostatkaYes
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

mb-bb
 Kolega slobodno iznesi svoju sugestiju u vezi nedostataka, svaka ideja i prjedlog je dobrodosao...Bye

DakiNS
 Ne vidi se baš najbolje na slici , pa mi se čini da nema štelovanje po horizontali, sledeće što mi se ne dopada je što je drugi nosač, preblizu rukohvata kundaka pa mislim da će kod opaljenja da vrši pritisak na rukohvat kundaka, a on će nabijati zadnji nogar u podlogu te će doći do pomeranja stalka po vertikali.Ne vidi se ali mislim da bi na nogarima na osloncu na podlogu trebale biti sa donje strane navarene pločice sa šiljcima da se bolje stabilizuje ceo stalak. Ideja je inače OKOdobreno
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

sheytan
 Daki, kakvih ima, ovo je SVEMIRSKI BROD! Kaki je kod jednog čuvenog NS puškara, npr., ovo kao da je NASA radila... Grin Barem mu je taki bio do pre par jahre, a da l ga je u medjuvremetu izmenio, ne znam...

Mb-bb, lično više volem stone stalke. Znači, imati STO sa kojeg se puca, što sa upucanom, što sa neupucanom puškom! Tvoj gornji deo bi za tu upotrebu bio solidan... Kad se upucava, postavi se na sto, odradi se, i skloni... Evo stalka od mog pobre, meni se ta konjcepcija svidža:

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/ORUZJE%20I%20SL/23022013500_zps14a51ea1.jpg

edit: Ovo na sliq je položaj bzvz, za fotkanje. Pištoljski rukohvat ide ISPRED zadnjeg oslonca, kao i kod tebe. Smile

iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

mb-bb

DakiNS kaže:
Ne vidi se baš najbolje na slici , pa mi se čini da nema štelovanje po horizontali, sledeće što mi se ne dopada je što je drugi nosač, preblizu rukohvata kundaka pa mislim da će kod opaljenja da vrši pritisak na rukohvat kundaka, a on će nabijati zadnji nogar u podlogu te će doći do pomeranja stalka po vertikali.Ne vidi se ali mislim da bi na nogarima na osloncu na podlogu trebale biti sa donje strane navarene pločice sa šiljcima da se bolje stabilizuje ceo stalak. Ideja je inače OKOdobreno

Kolega, evo da pokusam objasniti nedostatke koje si naveo. Stelovanje po horizontali postoji, vidi se leptir matica sa ljeve strane i to je rjeseno.Za drugi nosac je bilo vise ideja ali smo skontali da je bolje ovako jer onda kundak moze da ljepo ljegne u rame i ta sila od trzaja puske ce se prenjeti na rame i samim tim ce ublaziti trzaj koji se prenosi na zadnji nogar. Ovo ovom predlogu za plocice i siljke je vec razmisljano ali je ostalo ovako da vidimo kako ce se pokazati pa se naknadno moze doraditi ako bude trebalo.Odobreno

mb-bb
 Mb-bb, lično više volem stone stalke. Znači, imati STO sa kojeg se puca, što sa upucanom, što sa neupucanom puškom! Tvoj gornji deo bi za tu upotrebu bio solidan... Kad se upucava, postavi se na sto, odradi se, i skloni... Evo stalka od mog pobre, meni se ta konjcepcija svidža:

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/ORUZJE%20I%20SL/23022013500_zps14a51ea1.jpg

edit: Ovo na sliq je položaj bzvz, za fotkanje. Pištoljski rukohvat ide ISPRED zadnjeg oslonca, kao i kod tebe. Smile

iveli 3[/quote]

Kolega Sheytan, nogari su napravljeni tako da se mogu skidati, svaki sa dva leptira i to iz dva razloga. jedan je zbog transporta a drugi je bas iz tog sto si ti naveo da se moze pucati sa stola.E sad jos je ostalo da zavare matice u koje se se uvrtati nogice da bi se mogao stelovati na stolu ali nisam imao vremena vise juce pa je ostalo za neki drugi dan....iveli

sheytan
 Bravo 2

Gledao sam, nemam nigde sliq mog stola, ali to je neka klasika - sa "udubljenjem" za telo strelca... Ne mora tako, naravno, ali je boljo... Odobreno

Za prednji oslonac na stolu koristim još jednu dizalicu, na koju sam vezicama pričvrstio komad sundžera debelog... I samo puc puc !

Kalanjikov

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

mb-bb
 Vidio sam po netu te stolove sa udubljenjima za tjelo strelca ali onda bi morao praviti sa obje strane udubljenje jer sa ja ljevoruk Confused
Ajde ovo stelovanje na stalku sam nasao kompromis sa desnjacima jer sreca imam dugacke ruke pa mogu ispod puske da dohvatim ali udubljenje mi nikako ne bi leglo...
Ako imas vremena uslikaj svoj stalak pa okaci da vidimo Odobreno

sheytan
 Eeee, imamo ISTI problem! Grin

Prvo je pobro napravio stalak syebi, dešnjački, pa je shvatio da ga skoro ne koristi, jer puca sa nekakvog tronošca, iz stojećeg stava... Ondak se ponoodio da mi ga prepravi za levaka(lično se uopšte ne vredjam za ovaj izraz! Ko za sebe kaže da je DESNOROOK???), pa sam ga preradjenog "otqpio"...

E, posle se pojavilo još pobri voljnih za puckaranje, naravno, desno orijentisanih! Grin Pa su pobre pazarili daščetinu prigodnu, + 4 šerapa + četiri butterfly Grin matice, tako da se moj levatorski stočić žestoko proqrvao, pod stare dane! ROFL

Znači, za daskom prišrafljenom, sto izgleda oblika slova "T", što znači da smo teli da bidne i za dešnjake i za levake! Stari

U puckanju sa stola(bez stalka) nema problema oko levog/desnog štelovanja, jer se NEFIXIRATA dizalica može okrenuti, naravno... Smile

BITNA NAPOMENA! Obratiti aktzenat na moguća oštećenja qndaka i kod prednjeg i kod zadnjeg nosača! Sundžerčiči znaju da se dosta brzo oštete, i eto i oštećenja qndaka! Shock

Fotnem popodne astal, s Božjom pomoći! iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

mb-bb
 Na drzace kundaka i podkundaka sam stavio izolaciju sto ide na cjevi za grijanje i stegao vezicama da se ne pomjera a da se ne bi pokidala preko toga sam navukao gumu od bicikla a samim tim guma ima bolji grip da se ne pomjera puska.
Kad krene u upotrebu pokazace se da li je sve dobro uradjeno pa ako treba nesto mjenjati....

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Štavljenje kože - uradi sam GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 6 22.06.2016. 20:14
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,046,311 posete www.srbijalov.com