Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kako je protekao današnji lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kako je protekao današnji lov?
canis aureus
 http://www.srbija...6#comments

Jel bio ko od članova na hajKi u BraničevO?

ps. nisam znao na koju temu bi' mogao da pitam pa eto pitao sam ov'
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

DakiNS
 Današnji lov počeo je malo orošeno. Slaba kišica orosila ali nije bio blata. Lovio se i petao i koka. Puštena divljač u dobroj kondiciji , i koke i petlovi lepo operjali sa dugim i lepim perjem, kao da su malo duže proveli u prirodi, vešto se izvlačili a i znali dosta daleko da polete. Imao sam dva pucanja, prvi promašaj i drugi odstrel. Bretonka je odradila besprekorno. Čak smo na poziv kolega (koji su bezuspešno tražili ranjene fazane sa sa dva psa) išli da pomognemo. Prvoga je markirala i kada sam prišao hteo je da pobegne ali bezuspešno . Aport je bio brz . Drugoga nisam išao tražiti nego sam je samo poslao u tom pravcu i donela ga je za par minuta.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

PEZ
 Bravo za Aku Bravo 2Bravo 2 a i za tebe jedan Bravo 2 da si odstrelio oba fazana bilo bi višeiveli
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

dr NM
 Pozdrav iz Valjeva!

ssekir75
 губећи се у магли и падајући на нос од умора...
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

bobmajstor
 Prvo poluvreme u korist fazana, dva petla su psi podigli daleko a na jednog smo nas trojica pucali i promašili. Onda je usledio doručak kod našeg najstarijeg lovca koji nas je dočekao na salašu. Prosta peć zagrejana a u nutra se krčkala krompirača.

bobmajstor
 Drugo poluvreme je bilo u korist nas.Nas dvoje pređemo kanal a njih troje ostanu i krenemo da lovimo prema selu. Dok sam čekao kolegu na jednom kukuruzištu moja kuja stala u marku nečekajući da on dođe prilazim prema njoj i na oko 10m ispred Dore meni poleće petao i rešavam sa jednim metkom. Krećemo dalje i podiži nam se petao i koka koje odstreljujemo i psi nam dondse iz trske. A oni sa druge strane ništa nemaju. Nastavljamo dalje diže se jedan petao i Libe ga odstreljuje, odma zatim još jedan i opet odstreljuje ga Libe.Posle toga idemo u lovački dom da vratimo papire i da nastavimo druženje sa lovcima iz druge grupe.

Coyot
 Nije bas mirisljiv ulov ali je prvi sa novim CZ-om .
KoTuKoga

Tomash
 Eto vi u Kanadi i tvora mozete loviti...

Sta je da je, bitno je da je puca osvestana Bravo 2

ssekir75
 ма ко га је*е што смрди, не'ш да га миришеш Smile срећно са новом пуцом Odobreno
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

DakiNS
 E još da je zima pa da možeš od krzna lepu šubaru napraviti.Odobreno

ssekir75
 по*еба нас киша јутрос... Besan

DakiNS
 Današnji lov na otvaranje sezone u Petrovaradinu bio je i lep i naporan . Od ranog jutra bilo je toplo, istina sa dosta rose ali vreme prelepo. Teren težak jer se lovio potez uz dunav gde su posečene Topole pa je sve zaraslo u travuljinu , kupine i lozu. Uživao sam gledajući rad dva bretona koja su oštenjena u mom dvorištu. Sada prelepi odrasli psi i nadasve vredni i radni. Moj domaćin kolega Tomash i njegov poenter Meda ili kako mu on tepa .......... pokazali su se u najboljem svetlu , posebno me prijatno obradovao Medin rad. Poenterska brzina (bez preteranog udaljavanja ) na teškom terenu , perfektan nos i ogromna volja, i neumornost . Lov smo baš otegli da bi u onoj džungli namirili svakog lovca. Druženje i kontakti sa celom grupom su bili na zavidnom nivou tako da sam i ja onako gostinjski zaglavio skoro do mraka.Što se tiče domaćina njima skidam kapu kako na domaćinskom ponašanju , druženju i posebno na izdržljivosti jer su veče pre zaglavili na slavi njihovog LU do ranih jutarnjih sati. Tomash će nadam se postaviti koju sliku pošto ja nemam, nisam čak ni telefon poneo.

davorcalic
 A ja sam danas lovio u N.Kneževcu...vreme je bilo jako toplo i što smo ujutro po izlasku videli od fazana to je i odstreljeno,posle ih nismo nalazili...odstreljeno je 6 fazana... tereni bogom dati,sve parlog na neplodnom zemljištu do u nedogled... ekipa, uglavnom starijih ljudi pokazala je zavidan nivo bezbednosti...

Inače nisam hteo ranije da najavim ovo gostovanje jer se poklapalo sa izlaskom DZZPS-a na obližnji ribnjak iza kojeg smo lovili,međutim oni su bili dan ranije a i da još napomenem da je predsednik udruženja ,,Emil Talijan,, u N.Kneževcu prof.Atila Agošton poznati ornitolog i verovatno(99.9%) član DZZPS-a?????
Žena mi Makedonka....ena Shock

Kile_
 Moje LU je danas otvorili lov na fazana.s obzirom da je nedelju dana duvala kosava i padala kisa par dana.dobro smo i prosli,dodusi izvukli smo los i tezak terena ali i pored toga petli su pali Smile pucao sam i na sakala sto bi se reklo dobio je po repu....
Evo moje danasnje marsute [img] http://oi61.tinyp...5yhypt.jpg[/img]
Samo 300 i 4x4

Podunavac
 Код мене јуче отворен лов. Дан издржао без кише. Пошто смо имали доста гостију ловили смо и зеца. Доста је прилика било за пуцање. Ове године има доста и фазана и зеца, биће добра сезона. За дивно чудо није било много блата собзиром на обилне падавине ових дана.
Ево и једна слика са колегом МБ-ББ.
Tri prsta 2Kolce

lovac junior
 Danasnji lov,skoro pa savrsen Smile jutro,malo rose,dosta toplo,psi ne prepoznatljivi u odnosu na proslu nedelju!Podignuto preko 20 fazana i 3 zeca,2 fazana i 1 zec su oboreni Smile da nije bila ovolika vrucina bilo bi savrseno Smile sada bar znamo da ima fazanaa.Umalo da zaboravim i jedna sljuka je markirana i podignuta,ali nije pucana
Kinologija ZivioRodjoTri prsta 2
Elmermarkafazan

klaja
 Lov protekao odlično,odstrelio dva fazana,ranio lisicu a jednu promašio. Aga odlično radio,podigao oba fazana i našao liju koju sam ranio. Toplo je bilo ali smo obojica izdržali.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Sremac75
 To "ranjavanje" i promasaji lisica su postali ucestali...
Moracu ja doci u sredu da popravimo rezultat...
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

mrwa22250

Sremac75 kaže:
To "ranjavanje" i promasaji lisica su postali ucestali...
Moracu ja doci u sredu da popravimo rezultat...

Pa da ,ko sto si popravio rezultat u Ridjici prosle nedelje.Lisac ko zglobni autobus a ispratismo ga ko u vojskuPfft
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima? LOV PREDATORA 853 14.01.2021. 22:03
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,506,845 posete www.srbijalov.com