Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački lovni terijer

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački lovni terijer
charuga
 dobro sam prosao,mislio sam da cete mi d..e pomeriti za mog "ostrog psa,ne neko mace i polutana bez cirkona i lakovane ogrlice" sve kontra od onog sto sam zamisljao a dobio ovo...
poslusao sam kolegu sremCa da bude iskljucivo za povrsinu a da ce u jamu ici otom potom...a ostrodlake jazavicare sam imao u komsiluku kod kolege Janka Ivanjija,na hajci na vuka u Markovcu mi je jedan kolega rekao za njega...koliko sam ga razumeo,covek ima i svetske sampione,mada mi se nlt vise svidja estetski...videcemo sta ce biti,ima solidnu bradicu za 3 meseca...
jedno obavestenje za kolege,trenutno je Hills junior na akciji u PA,16kg-5500din....
..............

ZleBakeRodjaci
 Zanima me vae misljenje? dali vam se svidja?
Za Pametnog Coveka I Komarac MuzikaHarmonika

DakiNS
 Zlobaba rođače, slika ti je loša , mislim na ugao slikanja. Ovako je teško komentarisati jer izgleda pas nadgrađen sa loše nošenim ušima, što se tiče oblika glave teško je reći da li je dobar ili ne jer izgleda kao da je glava špicasta bez izražene brade , takođe je nemoguće odrediti da li je stop izražen ili ne. Ne može se dobro videti dubina grudnog koša kao ni stavovi prednjih i zadnjih nogu. To je varijetet nešto kraće dlake.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

ZleBakeRodjaci
 Potpuno kratkodlaka terijerka malo sitnija nego sto bi trebalo....malo jeste losija slika ali to je stene bila kad sam je slikao....
Za Pametnog Coveka I Komarac MuzikaHarmonika

DakiNS
 Kolega nema kratkodlakih , oštrodlakih niti dugodlakih NLT , sve je NLT ali različiti varijeteti. Postoje braon sa žutim paležom , iako ja lično volim c rne sa tamim paležom i nešto dužu , jaču i gušću dlaku. Kada budeš ponovo slikao psa čučni da bude aparat što više u razini leđne linije a pokušaj da joj baciš lopticu ili nešto drugo da bi uši namestila kako treba. Pošto je bila u vreme ovog slikanja još mlada sada bi trebale biti više izražena njena građa.

Deki Nes
 Tačno tako,loš ugao snimka i ovako gledajući ,,sumnjivo uvo,,!

Sremac75

charuga kaže:
dobro sam prosao,mislio sam da cete mi d..e pomeriti za mog "ostrog psa,ne neko mace i polutana bez cirkona i lakovane ogrlice" sve kontra od onog sto sam zamisljao a dobio ovo...

Чекај, чекај....

Хоће ли оглица бити само парадна, или ће бити ношена и у лов???
Хоће ли соса развађати ако у лову дође до инцидентне ситуације са неком дивљом живуљком?
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Srem

charuga kaže:
poslusao sam kolegu sremCa da bude iskljucivo za povrsinu a da ce u jamu ici otom potom...a ostrodlake jazavicare sam imao u komsiluku kod kolege Janka Ivanjija,na hajci na vuka u Markovcu mi je jedan kolega rekao za njega...koliko sam ga razumeo,covek ima i svetske sampione,mada mi se nlt vise svidja estetski...videcemo sta ce biti,ima solidnu bradicu za 3 meseca...
jedno obavestenje za kolege,trenutno je Hills junior na akciji u PA,16kg-5500din....

Koji su to Svetski prvaci kod komšije ?

Pozdrav

veljko__

charuga kaže:
ovo je ta zaza koja mi se strasno svidja....
upload.slike.com/slike/2014/02/1391540558-960-x-720px-1497231_1449370265281340_109895830_n.jpg
prelepa!
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

charuga

Srem kaže:

charuga kaže:

Koji su to Svetski prvaci kod komšije ?

Pozdrav

neznam,poslacu ti br.mob pa zovi...obavezno se najavi ako dolazis da ne lutas po PA....cuo sam se sa kolegom,tacno je,ima svetske i evropske sampione..pobedio je dva puta u Nemackoj na otvorenim utakmicama...
..............

Srem
 Ne , nisam imao nameru dolaziti , samo me iznenadila informacija
o svetskim šampionima kod oštrodlakih jazavičara u Pančevu .
Ali , pošto ti je kolega potvrdio da ima Svetske i još i Evropske šampione , onda je to valda tako .

Pozdrav i Hvala na odgovoru

charuga
 danas posla preko glave...slikaj jednu pa drugu...strasno..kako su ispale..?
upload.slike.com/slike/2014/02/1391988210-1500-x-750px-PicMonkey Collage.jpg
sandra afrika vs kia...
..............

DakiNS
 Kolega evo da ti pomognem, jednostavno dovezi obe dame kod mene s obzirom da ti je strašno pa ću da te odmenim par godina.Grin

Sremac75

charuga kaže:
danas posla preko glave...slikaj jednu pa drugu...strasno..kako su ispale..?
upload.slike.com/slike/2014/02/1391988210-1500-x-750px-PicMonkey Collage.jpg
sandra afrika vs kia...

Испрљало ти куче кауч!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

charuga
 sremac,ti bi da ga sredis da legne sandrica...?
daki,crni daki...strefice te nesto od ove mladezi...bojim se...
..............

DakiNS

charuga kaže:
sremac,ti bi da ga sredis da legne sandrica...?
daki,crni daki...strefice te nesto od ove mladezi...bojim se...

Ama Charuga u mojim godinama počinješ da ceniš lepotu , umetnost i slično , znači gledaš i diviš se.StariUps

goldenvalley
 ...jedan,i previse zapostavljeni nacin lova na lisice,a koji sa malo truda i znanja,moze da donese i najbolje rezultate u "borbi" protiv stetocina.Nema kopanja,nema kidanja pasa,a lisicije jazbine ostaju neunistene,spremne za "prihvat" novih jedinki.Za one koji ne znaju,lov lisice isterivanjem:
i60.tinypic.com/153bu5u.jpg
i59.tinypic.com/b3r02o.jpg
Dogodine u Prizrenu.

http://youtu.be/ycyzTZBunzM

Vuja
 Cestitke kolega goldenvalley.

Deki Nes
 Lep ulov ,a čini mi se i psi.Imaš li bolju sliku pasa.Dali su tvoji,koliko imaš?

goldenvalley
 ...ne žeilim da reklamiram pse,nego jedan zaboravljeni način lova,sa kojim par lovaca,sa jednim ili dva psa,može za vreme zime svesti broj lisica na neku razumnu meru...pogoni,hajke,vabljenja,jamarenja...sve su to lepe kulturno-umetničke manifestacije,ali broj lisica u lovištima govori da i nisu posebno uspešne...a ljudi bi se zaprepastili kada bi znali stvarnu brojnost lisica i šakala u lovištima...katastrofa.
Dogodine u Prizrenu.

http://youtu.be/ycyzTZBunzM

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački kratkodlaki KINOLOGIJA 6923 15.09.2022. 18:20
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,474,730 posete www.srbijalov.com