Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: 30-06 ili 308.Win ?!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
30-06 ili 308.Win ?!
Sniper Hunter
 Imperator nam se naljutio nemoj da nam bude tU.a! kao u areni salu na stranu ,postovani kolega Kaligula postavljanjem snimaka nisam tvrdio da je moguce ili ne da se postigne pogodak na ekstremnim daljinama nego sam hteo samo da pokazem sta nam je potrebno od znanja i pogotovu imanja da bi uopste i pomislili na takvo nesto i mislim da li namerno ili ne niste razumeli moj predhodni post i niko se ovde ne ujedinjuje i razjedinjuje sa nekom namerom sticajem okolnosti imamo manje vise slicna misljenja po pojedinim pitanjima a na vama je da nam date argumente protiv pa da diskusija moze da se nastavi u prijateljskom i kolegijalnom tonu ane u cinicnom kako ste se vi obratili u vasem poslednjem postu .s postovanjem Sniper HunterBye

Lala
 Uopšte mi nije jasno, zašto se neko ljuti, kada naidje na mišljenje koje se razlikuje od njegovog vlastitog?
Sujeta? Jel se to tako zove?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sniper Hunter
 Lalo neznam verovatno ali sam iznenadjen kao mala deca necu vise da se igram sa vama!

Sniper Hunter
 Gospodine imperatoru ne derite se kao pomahnitao i ne nazivajte nikog pogrdnim imenima to sto vas impertorska sujeta vam ne dozvoljava da saslusate i drugu stranu i da odgovorite argumentovano u diskusiji nije nas problem i ako neznas da se igras pokupi igracke i mars iz peska!!!

nedzad
 mislim nemoj da se ljutis, ali zajebalo vek.

Drugarski Pozdrav

mikaccg
 Ma fik i gotovo
uvek dobar pogodak

huntinggirl1
 ne mogu da poverujem da jedan od mojih omiljenih cal ( imam 4 za sada i svi različiti ) neko svrstava u šmekerski,

da je to rečeno za 8x68s pa i da razmislim, redak....
a za 308w koji je jedan od boljih cal, pa ne verujum,

svako ima pravo na svoje mišljenje,
nekome odgovara ovaj, nekom onaj,

zavisi i od načina lova, vremenskih uslova..... pa i od naše kilaže, dakako,
ja 8x68s nosim u lov kada imam ''nosača'', a volim da pucam iz njega, zato 308 w nosim često, lagan je ne trza, brate loviš ceo dan DS i ne umoriš se,

ovaj sajt je namenjen ljudima koji žele da se druže i razmenjuju svoja iskustva,

normalno i za šale, pa makar one išle i na moj račun,

ajmo ponovo,

ko je bolji,,

ja kažem: za mene 308w, a vi sada mene ubeđujte u kontra,

bilo je do sada veoma lepog poređenja, sa veoma dobrim parametrima,

Dobar POgled!!!

Lala
 Ko što rekoh, FIK, i gotovo...
Nastavite sa temom, onako kako ste je počeli, a Lala ima kalibar 'ENTER' na tastaturi, za ove koji remete red.

Cvele
 Lalo, samo mogu da kazem B) Grin
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

canis aureus
 Hmmm
ode "imperator" a ništa ni ne reče(ništa pametno, argumentovano, poučno ...). Pravi "šmeker"!
(nego, dal' i mene svrsta u j*j*r* jer se složih sa j*j*r... 270?!?
(a i ti, 270!? -ništa nisam stigao da kažem od tebe! sve što htedoh ti već reče!)
nebitno!, možda zato nisam svrstan jer nisam stigao!?Hmmm)

a da li je iko rekao da je .308Win loš kalibar ili samo da je možda .30-06Spr bolji izbor a zbog ...??

(vuk na 800-900 metara je imao sreće tog dana jer u rukama strelca se našao CZM70 u .308Win ... SmekoSmeko 10 centimetara srećeSmeko)

270
 Pozdrav svimaBye
Imperatorov komentar pročitah još kasno sinoć ali nisam našao za shodno da išta odgovorim!
Eto prozva me j*j*r* osoba koja me poznaje preko par napisanih komentara, u kojima se ne složih sa njegovom ingenioznošću!Iznenadjen
Obzirom od kakvog je genija ova konstatacija o meni izrečena, ja je ne smatram uvredom već komplimentom!Smean
A za gubitak takvog genija sa ovog sajta mogu samo da kažemRastanak

Sniper Hunter
 Gde ste braco moja J*J*RESmekoSmekoSmeko

270
 Tu smo Sniper Hunter, J*J*RIMO, šta bi drugo radili?Smeko

Lala
 A i vi baš zapeli da pišete na ovom folirantskom sajtu Smile ajd što pišete, nego još i prepisujete Grin Grin Grin

270
 Nešto me podseti ovaj imperator na onog "Banovanog" Kanađanina čijeg pseudonima više i ne mogu da se setim koliko je bio bitan, sa teme Divljač-Anomalije, al završi isto kao i on!Rastanak
Nego Lalo proveri da ti se kao imperator nije u sajt na mala vrata opet uvukao "Kanađanin"Pilot
A možda opet pokuša? Ko zna? Treća srećaGlavu o zid

Sniper Hunter
 Da ne bese svedjaninili danac negde je sa severa cinimi se? nije iz Kanade ne slazem se sa tobom 270 evo da ne kazu da se J*J*re slazu u svemuSmeko

270
 Na žalost ja sad mora da se složim sa tobom Sniper Hunter. Šta ćeš J*J*rska priroda!Smeko
Može biti i da je odatle.Confused Uglavnom prebrzo ode čovek ne stigoh ni lepo da ga upamtim!Hmmm

Sniper Hunter
 E ovo je najzesce sto sam video u zadnje vreme bravo 270 nasmejao si me do suzaSmeko

Lala
 Aaaa vi to pominjete mog omiljenog lika Nikolu iz SWE hehehe...
Pa taj je lik imao simpatične upise, ali ste ga provozali tako da više ne sme nos da pokaže ovde Grin mada, jeste malo bio prost, da se ne lažemo... a i bandoglav.
Na kojoj ono temi se bio nalupetao? Ne mogu da se setim... Pomoć prijatelja!

nenad_franc
 lalo,za baikal puske je lupao kako je to za njega kao kada mi kupimo kobasice Grin

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,175,195 posete www.srbijalov.com