Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Polaganje lovačkog ispita

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Polaganje lovačkog ispita
Brka bez brkova

Srpska Zadruga kaže:
Pozdrav svima. Ovo je moj prvi post na ovom forumu, a ovo je i prvi forum, koji se bavi temom Lova, na koji sam se prijavio, ponajviše jer sam video da imate kvalitetne razgovore i interesantne teme. Da li bi neko mogao na osnovu ličnog iskustva, da mi preporuči neko LU u Beogradu u kome bi mogao da se prijavim za polaganje lovačkog ispita ( pripravnički staž ...)? Ako je neko od Vas raspolažen da mi bude Mentor i malo pomogne u prvim koracima, bio bi zahvalan. Imam 45 godina.
Mislim da su lovacka drustva u okolini Bg previse zatvorena za prijem novih clanova,narocito pripravnika. ja sam se raspitivao pre 2god,i uslovi su bili da novi clanovi treba da plate upisninu i to 60 000din.u Mladenovcu,30 000din.u Sopotu i tako dalje,ja sam otisao u Barajevo

Srpska Zadruga

Brka bez brkova kaže:

Srpska Zadruga kaže:
Pozdrav svima. Ovo je moj prvi post na ovom forumu, a ovo je i prvi forum, koji se bavi temom Lova, na koji sam se prijavio, ponajviše jer sam video da imate kvalitetne razgovore i interesantne teme. Da li bi neko mogao na osnovu ličnog iskustva, da mi preporuči neko LU u Beogradu u kome bi mogao da se prijavim za polaganje lovačkog ispita ( pripravnički staž ...)? Ako je neko od Vas raspolažen da mi bude Mentor i malo pomogne u prvim koracima, bio bi zahvalan. Imam 45 godina.
Mislim da su lovacka drustva u okolini Bg previse zatvorena za prijem novih clanova,narocito pripravnika. ja sam se raspitivao pre 2god,i uslovi su bili da novi clanovi treba da plate upisninu i to 60 000din.u Mladenovcu,30 000din.u Sopotu i tako dalje,ja sam otisao u Barajevo

Pa ni Barajevo nije daleko. Kako si tamo prošao? Kome da se obratim?

Brka bez brkova

Srpska Zadruga kaže:

Brka bez brkova kaže:

Srpska Zadruga kaže:

Pa ni Barajevo nije daleko. Kako si tamo prošao? Kome da se obratim?

Brka bez brkova
 imas na sajtu lss(klikni na clanice),kratak opis svih beogradskih lovackih udruzenja sa br.telefona,probaj i u Ripnju i u Grockoj nisu ni oni losi

Srpska Zadruga

Brka bez brkova kaže:
imas na sajtu lss(klikni na clanice),kratak opis svih beogradskih lovackih udruzenja sa br.telefona,probaj i u Ripnju i u Grockoj nisu ni oni losi

Hvala puno

Srpska Zadruga
 Može li jedno početničko pitanje?

Koliko sam dosada shvatio, ja kao potencijalni lovac, treba da nađem LU gde ču se upisati. Tu platim članarinu za godinu dana (recimo 10000 din) iako neću imati prilike da lovim godinu dana i prijavim se za pripravnika i to platim još recimo 10000 din. OK, kako svi tako i ja
E sad, koliko shvatam ima razlike koje si LU odabrao, i to po ceni članarine, ljudima sa kojima ćeš se družiti i vrsti terena na kojima se gazduje. Ovo zadnje je valjda koliko ja shvatam dosta bitno, jer se pravi razlika između domaćeg člana, gostujućeg i komercijalnog lovca.
Pošto volim planine, pešaćenje i sl, a planiram da lovim karabinom štetočine i visoku divljač, ja bi onda po toj logici trebalo da nađem neko lu koje gazduje u nekim planinama, da bi kao domaći lovac tog lu bio u nekoj vrsti povlašćenog položaja?

Srpska Zadruga
 Niko neće da mi pomogne?

sheytan
 Tjah... Načelno - DA, samo što je NAJLEPŠE I NAJLAKŠE LOVITI U SVOM SELU, tj. blizu qće... Zamisli samo, jaka zima, sneg, led - putovati??? Isto tako, velika vrooćina... Tako da... Razmisli, izbor je samo tvoj! Stari
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

DakiNS

sheytan kaže:
Tjah... Načelno - DA, samo što je NAJLEPŠE I NAJLAKŠE LOVITI U SVOM SELU, tj. blizu qće... Zamisli samo, jaka zima, sneg, led - putovati??? Isto tako, velika vrooćina... Tako da... Razmisli, izbor je samo tvoj! Stari

Odobreno

Dok sam lovio u Baču svaki lov cca 150 km pa računaj, nije samo trošak nego vreme pa radne akcije a leti kada se skoro svaki dan ide na prepelice, vruće brate.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

vuk71
 daki gde sad lovis ako nisi vise u Bacu...

DakiNS
 Najčešće još daljeHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

duskov
 "Vuk nikada ne lovi blizu kuće već daleko, daleko... "

lovacbp
 Postovane kolege lovci, danas je bilo polaganje lovackog ispita u sajkasu. Nije dozvoljeno nikome da izadje na ispit ukoliko nije imao polozen ispit za rukovanje oruzjem. Neke kolege su bile vidno razocarane ali sta je tu je. Ukoliko neko treba da polaze uskoro neka ne krece na ispit bez uverenja.Confused

Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani. Molimo opširnije prestavljanje
Srbjalov admin tim

huntinggirl1
 pa instruktor koji je radio pripreme za polaganje ispita, je morao da zna za to
nije mi jasni kako je neko od njih mogao to da predvidi, a u pravilniku jasno piše koji su uslovi za polaganje ispita.
veliki propust instruktora
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

huntinggirl1
 01.08. je kod nas ispit, moji svi imaju položen ispit u rukovanju oružjem

Indjijanac
 kako čujem bio je i jedan kandidat koji nije pokazao minimum znanja,znači komisija je ipak pratila izlaganje kandidata.Svakako je potrebno proučiti priručnike i naučiti nešto pre nego što se krene u lov,da kasnije nebi ispali smešni.
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

slavaplana
 LSCS ce preko LSV da organizuje polaganja ispita u buduce!!

LSS neka pare zaradjuje od delegata iz SMEDEREVA koji ih podrzavaju!!!

82 udruzenja je sasvim dovoljno!!!!

bogoljub
 Pitanje-Čime se lovi srneća divljač
Odgovor-Lovačkom puškom
Podpitanje-Ko vam je to rekao
Odgovor-Moj tata
Trt Milojka
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

bogoljub
 Pitanje -Dali imaze položen ispit o rukovanju vatrenim oružjem.
Odgovor-Žao mi je ali još nemam.
Žao nam je ali po zakonu nemožete pristupiti polaganju.Mogli ste da se informišete u službenom glasniku ima sve šta treba za polaganje lovačkog ispita.Žao nam je ali vidimo se kada ispunite sve uslove.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

huntinggirl1
 ja nisam rekla da komisija ne prati , nego da instruktor koji ih sprema za ispit mora da zna šta je neophodno za polaganje,
ili i instruktor nezna

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovački karabin KARABINI 1756 04.01.2025. 11:13
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,474,798 posete www.srbijalov.com