Predpostavljam da sam dosadan, ali imam jos pitanja
Odlucio sam da kupim karabin M70 i njime planiram da lovim divlje svinje pogonom i sa ceke. Stavicu optiku sa manjim uvecanjem i skidajucom montazom.
Koji kundak je u prednosti za ovaj tip lova, Monte Carlo ili svinjska ledja?
Predpostavljam da sam dosadan, ali imam jos pitanja
Odlucio sam da kupim karabin M70 i njime planiram da lovim divlje svinje pogonom i sa ceke. Stavicu optiku sa manjim uvecanjem i skidajucom montazom.
Koji kundak je u prednosti za ovaj tip lova, Monte Carlo ili svinjska ledja?
najbolje ja da odes kod nekog kundacara,naprimer zikica iz knica,ili ljubo iz uzica ti mogu napraviti extra kundak,kakav zelis..to je najbolje resenje tip kundak nesto slicno kao na sauer 101 karabinu,ravna ledja koja prate osu cevi,a aku nemas u planu izradu novog kundaka bolji je monte karlo,sto se tice montaze moja preporuka ti je pikatini sina hamerles rade i QRW leupold,ili warne skidajuci prstenovi,warne su bolji ako ih mozes naci..za te pare nema cvrsce i bolje montaze skidajuce.ja sam stavio pikatini hamerles i warne maxima fiksne prstenove,optika nikon monarch3 1-4x20 e sad sve je stvar ukusa,mogucnosti..najlovackija je EAW skidajuca montaza ali je dosta skupa..optika mozada swar,s&b,zeiss,leica...ali to je druga dimenzija
Kolega, monte carlo kundak je namenjen za karabin sa ON a svinjska leđa za pucanje mehaničkim nišanima.Imam i jedan i drugi, mislim da je monte carlo stvarno u prednosti u odnosu na svinjska leđa.E sad ima tu i stvar navike verovatno.Licno sam bio zadovoljan sa svinjskim leđima ali kada sam stavio monte carlo u rame,stvarno je zgodnije.Ovo je moje licno misljenje.
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?