NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
|
ficha007 |
Objavljen 04.12.2013. 07:14
|
Lovčina
Upisa: 1601
Pristupio: 01.10.2010. 14:36
|
Lala kaže:
Gedza66 kaže:
Ne bi me iznenadilo da Lala ubrzo iskopa i Izvestaj o radu predsednika Skupstine...
Možda Lala iskopa i nešto još interesantnije... Videćemo! ;)
"Iskopaće njega Bili ( Lala ) ja kad vam kažem"
Šalu na stranu, NO pokušava da "opere" sebe u situaciji kada je evidentno da i oni sami snose dobar deo odgovornosti.
Po Statutu LSS, a i svakog udruženja građanja NO je organ Skupštine ( kao vrhovnog organa ) koji odgovara isključivo Skupštini i samo njoj podnosi izveštaje.
Međutim u ovom slučaju NO u opšte nije bio na visini zadatka jer su njegovi članovi svo vreme ćutali, nisu se oglašavali, pa sada kada je đavo odeno šalu, i kada treba da dođe novi vezir, ma ko to na kraju krajeva bio, evedentan je ulizivački stav članova NO tom nekom novom, jer samo se ono poslednje pamti ( a sve staro pre toga zaboravlja ) pa otuda ovakav izveštaj NO.
Puno kritike a malo samokritike. Lepo bi bilo kada bi sva gospoda u ovom zamešateljstvu ponudili ostavke na izvol'te Skupštini.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 04.12.2013. 08:27
|
Lovčina
Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Oni bi se pre pobili nego da odu dobrovoljno iz lss !!lss je san svakog pezonera
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 04.12.2013. 18:54
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Evo jednog tabelarnog prikaza poslovanja, koji bi se mogao nazvati po onom filmu 'Kako je propao rock'n'roll'! Dakle, ovo bi se moglo nazvati 'Kako je propadao LSS'.
Kad gledate cifre u tabeli, ne zaboravite koliki je bio kurs evra neke godine, i kolika je bila visina članarine.
Tabela je, kako vidim, izgleda deo materijala za Skupštinu LSS. Još kada bi svi delegati hteli da se upuste u analizu... Bojim se da će za neke delegate ova tabela biti previše 'zamorna' za čitanje i studiranje!
Meni nije jasna još jedna stvar: ja sam ovde postavio faksimile dokumenata koji su deo materijala za Skupštinu LSS, to nije nikakav velik posao, pa se pitam zašto je gospodi iz LSS tako teško da skupštinski materijal objave na svom sajtu?!? I ovako i onako će taj materijal naći put do javnosti (kao što se vidi! ).
Dakle, evo kako je finansijski radio LSS u periodu od 2006. - oktobar 2013. Tabelarni prikaz po godinama - u poslednje tri godine uredno se beleži gubitak u poslovanju!
Klik na sliku do željenog uvećanja:
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 04.12.2013. 19:03
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Ja ne mogu da verujem
Kurs evra (u decembru):
2006 - 80,oo
2007 - 81,oo
2008 - 87,oo
2009 - 96,oo
2010 - 108,oo
2011 - 105,oo
2012 - 115,oo
2013 - 115,oo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
bturjane |
Objavljen 04.12.2013. 19:32
|
Stari član
Upisa: 440
Pristupio: 29.09.2010. 21:26
|
Simptomaticno je izmedju ostalog da je 2007 reprezentacija bila ni manje ni vise nego 115 000 e iliti 9500e mesecno sto dnevno iznosi 320 e
Znaci istina je da su jeli nosorozi i zirafe
Uostalom po svim stavkama 2007 je bila BERICETNA za sisanje (l)ovaca samo tako
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12
|
|
|
|
bturjane |
Objavljen 04.12.2013. 19:39
|
Stari član
Upisa: 440
Pristupio: 29.09.2010. 21:26
|
Jos ovo gde se najlakse omrsi neko recimo
-ostale usluge za 2006 i 7 god su
-110 miliona sto ce reci 1,3 miliona e sto bi mi ekonomisti rekli neko se omastio najmanje 130 iljade evrica glat na razno-razne uslugice s 10% tal
ima tu jos 15 mil din jos nerazjasnjenih ali to bi bilo to
Unuci su obezbedjeni poso gotov sad 14.na skupstini moz se razilaze
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 04.12.2013. 19:47
|
Moderator
|
Silni milioni su prošli kroz blagajnu LSS, radilo se tu kanda po sistemu 'ima se, može se', 'bogato, široko!'!? Zamišljam samo šta bi se desilo kad bi čovek malo začeprkao po dokumentaciji i počeo da postavlja pitanja 'zašto ovo, zašto ono'?
Gledajte i razmišljajte, kolege lovci. Ova tabela je slika i prilika rada nacionalnog Lovačkog saveza.
U pravu je Slava: ove koji ovako rade ni suzavcem ne možeš isterati iz fotelja koje su okupirali. Šta se onda čudimo kad večiti kadrovi saveza na sve načine grebu da ostanu na nekom položaju?
Koliko evra je 126 miliona dinara, ako je kurs bio 80 dinara za evro? Prosta matematička operacija kaže da je to nešto više od 1,5 miliona evra?!? Samo za jednu godinu!!!
Preračunato u fazane, koliko je to, ako jedan fazan košta 10 evra? To je 150.000 fazana! Toliko je po nekim podacima ukupno pušteno u lovišta Srbije ove godine - e pa tu cifru je LSS inkasirao samo za jednu godinu!!
Analizirajte cifre iz tabele i uživajte, kolege lovci!!
Napomena: Zoran Popović je na čelo LSS došao početkom 2010. godine!! Pre toga je, 2009. godine, bio v.d. predsednika!
Klik na sliku do željenog uvećanja.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 04.12.2013. 20:32
|
Lovčina
|
PANTELIC I DJUKIC radili izvestaj
dali kozi da cuva kupus
lepo...............
bice REVIZIJE PA CE MO VIDETI STA SE NE SLAZE...........samo polako
Skupstinska odluka nije sprovedena oko REVIZIJE PITAM SE ZASTO????
Bese Pantelic imao vise dnevnica nego sto godina ima radnih dana..................ovo postaje tragedija i obicno na kraju junak umre...........u ovom slucaju LSS to moze sa sigurnoscu da ocekuje............. |
|
|
|
Gedza66 |
Objavljen 04.12.2013. 21:30
|
Veteran
Upisa: 740
Pristupio: 15.02.2011. 19:45
|
Ova prikazana tabela me zaista navodi da dam par komentara, ali kao neko ko vec dve godine nije clan ove asocijacije, stvarno nije na mestu da ja tu nesto komentarisem. Ocekujem da moja braca vojvodjani daju odgovarajucie komentare, jer ako neko daje za vise asocijacije, onda su oni rekorederi u tome, pa iz tog razloga normalno je da oni i najvise komentarisu;
Zato braco vojvodjani, posto su VASA izdvajanja najvisa za vise lovne asocijacije, evo prilike da nam obrazlozite zbog cega to cinite.
v
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 04.12.2013. 22:43
|
Lovčina
|
Isti POPOVIC?????????Zbunjen a ovamo odose MILIONI IZ LSS!!!!!!
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 04.12.2013. 22:50
|
Moderator
|
Pa jes', liči!
Samo su brčitji višak!
A šta ćemo sa preduzetje?!?
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
puricbb |
Objavljen 05.12.2013. 07:50
|
Mlađi član
Upisa: 36
Pristupio: 17.02.2011. 08:40
|
Sremac75 kaže:
Ovo je priča o pacovima i brodu koji polako ali izgleda sigurno tone!!!
http://www.youtub...Hfs42ttzhM |
|
|
|
ficha007 |
Objavljen 05.12.2013. 08:49
|
Lovčina
Upisa: 1601
Pristupio: 01.10.2010. 14:36
|
Preduzetje koliko ja vidim ode u stečaj. A tako su lepo poslovali i take divne rezultate postizavali...
Posle ove tabele stvarno je jasno zašto ni sa puškama neće moći biti isterani.
Ista je slika verovatno i u LSV.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 05.12.2013. 08:49
|
Moderator
|
Čitam u novinama da je danas Svetski dan VOLONTERA (zaista se obeležava taj dan)!
Očekujem da se u LSS povodom toga organizuje mala proslava, i da se proglasi pobednik nezvaničnog takmičenja 'Budi volonter koji najskuplje košta'.
Zoran Popović može da se takmiči samo van konkurencije!
-------------
Kandidat za novog predsednika LSS Dragan Šormaz je imao odredjenih problema; o čemu se tačno radi, pogledajte na sledećem linku:
http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/sorm...audi/39233
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 05.12.2013. 10:12
|
Moderator
|
Hoćemo li malo o šuškanjima, probnim balonima i pričama oko nekih kadrovskih rešenja?
Evo jedne moguće kombinacije: da predsednik bude Šormaz, zamenik Kovačević iz Sr.Mitrovice, Škobić da ostaje predsednik NO, a moj omiljeni lik Marko Tica da ostaje predsednik skupštine saveza?!?
Brrrrrr.......
Inače, po informacijama koje sam dobio, ista priča koju je kandidat za predsednika LSS Dragan Šormaz pričao u Titelu na sastnku lovnih oblast Srem, Banat i Bačka, vezano za podršku njemu od strane trenutno najuticajnijeg političara iz vrha vlasti u Srbiji, i vezano za vraćanje lovnih karti u nadležnost LSS, ponovio je i na još nekim sastancima.
Da li je moguće da je ovo sve tačno, ili se radi samo o EPP priči, da bi se dobila podrška za izbor? Ne znam. Znam da je dobar deo lovaca sa kojima sam u kontaktu bio razočaran i rezigniran takvom vrstom nastupa.
Inače, za kolege kojima je dostupna kupovina lista 'Dnevnik' Novi Sad, preporučujem da svakako nabave sutrašnji broj. Biće, kako čujem, vrlo zanimljivih izjava i članaka na lovačkoj strani koja izlazi petkom!!! (ovo je mala zloupotreba foruma, ali stvar je toliko smehotresna/tugaljiva/neverovatna, da nisam mogao da se suzdržim!)
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 05.12.2013. 12:44
|
Lovčina
|
Kupite sutrasnji DNEVNIK!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 05.12.2013. 14:21
|
Lovčina
|
Posle duzeg razmisljanja i razgovora sa ljudima koji znaju sta se desava u LSS doneo sam odluku da ne idem na Skupstinu LSS i da svojim prisustvom dam legalitet nezakonitim odlukama i radu iste koja jos uvek bez odluke SUDA misli da je sve ok!!
Misljenja sam da ljudi koji su LSS udavili u septicku jamu i koji sada pokusavaju da pozivanjima udruzenja koja su iskljucili na nezakonit nacin pod izgovorom MI SMO SVE ZVALI I VIDITE SVI SU DOSLI BEZ PRAVA GLASA I UCESTVOVANJA na istoj!!!
Sami neka sa VOJVODJANIMA SA KOJIMA SU USKO SARADJIVALI I SA KOJIMA SU DOGOVARALI SVE STO SE DESAVALO sto javno a sto tajno pokusaju da LSS ugase ali bez ucesca Centralne Srbije koja vise nece da finasira BANDU!!!
Ko daje pare ima pravo i da se pita kako se te pare i trose a ne da Vojvodjanima vraca LSS veci deo para a da ispada da Centralna Srbija finasira probne balone i neuspele egzibicije ljudi iz kruga Beograda a da nema uticaj i broj delegata da bilo sta promeni!!!
Hvala Vama lepo ali zajebali ste Nas sve zajedno vise puta i pametnom coveku je to sasvim dovoljno da vise ne ide na Skupstinu LSS i da gleda farse.........
Ko je kriv odgovarace posle svega a neka druga Skupstina LSS ce posle ponistenja SUDA razmatrati i sazvati stari sastav Skupstine pre Smederevske koja ce u drugacijem rasporedu snaga tj. DELEGATA donositi i birati ljude u taj LSS koji nece biti ni nalik sadasnjem!!!
LSS je sam sebe ugasio nezakonitim odlukama i ljudi koji su radili sve to na kraju moraju da odgovaraju...........
samo tako ce se i ostali dozvati pameti...............
BOJKOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 05.12.2013. 21:17
|
Lovčina
|
Da se ujidurma nastavlja preko lovnih oblasti govori i cinjenica da je veceras odrzana uspesna sednica RASKE LOVNE OBLASTI na kojoj su bili i prestavnici i LSS u liku i delu PANTELICAi Sindjelica.......
od clanova ove lovne oblasti na jedvite jade bila su cak 3 udruzenja iz citave lovne oblasti
svim srcem i delom podrzavaju LSS i izbori su sprovedeni na demokrackim osnovama pa su rezultati sledeci????
Za predsednika lovne oblasti VRNJACKA BANJA je dala PREDSEDNIKA
PAZAR JE DAO CLANA U.O. LSS
TUTIN JE DAO CLANA N.O.!!!!!!!!!!!!!
Bracki i posteno da svi prisutni budu zadovoljni!!
Raska oblast kolevka SRPSTVA je dozivela DEBAKL!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bruka i SRAMOTA sta sve LSS pokusava pre same Skupstine LSS koja je zakazana za 14.12.????
Ovo nije vidjeno u analima Srpskog lovstva !!!!
Da covek ne poveruje kako lovni regioni donose odluke i koga zaista prestavljaju ljudi koji odlaze na senice lovnih regiona!!!!
ovo je strasno!!!!!!!!!!!!
Iz proverenih izvora dobio sam informaciju da Tatovic uveliko pise govore buducim govornicima koji treba da velicaju lik i delo LSS i predsednika licno..............
za ovaj skroman doprinos radu LSS obecana mu je nadohnada od 1.000eura mesecno u LSS na ime truda i rada kako cujem od krtice iz LSS!!!!!!!!!!!!!!
Da covek ima za dzeparac...........skup je zivot kad imas i BESKAMATNI KREDIT OD LSS KOJI VRACA U RATAMA OD PAR HILJADA DINARA................
Da ovo rade u Nemackoj ili nedaj boze KINI STRELJALI BI ISTE ZA PRIMER .......ali ovo je SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!
Nadam se da ce Tatovic uspeti da stigne svima da napise govore jer trebace dosta govornika da opravdaju katastrofalnu situaciju u LSS koja polako dobija pravu dimeziju KATASTROFE iz koje su se zaklanjali i branili iskljucivo licni interesi ljudi koji sede u tom istom LSS dugi nisz godina i koji sistemacki MUZU LSS kao kravu muzaru............problem je u tome sto mleka vise nema i sto krava i ovo malo sto da ritne nogom i prospe............
Valjda su sacuvali nesto za crne dane..........................
kraj je jako blizu......................... |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 05.12.2013. 21:20
|
Lovčina
|
Ovako ce se citati Tatovicevi napisani govori delegatima na Skupstini LSS............... |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 05.12.2013. 21:38
|
Lovčina
|
http://www.facebo...=eAQEL2qVM |
|