Lovačko udruženje
|
Sremac75 |
Objavljen 13.04.2011. 20:07
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Alal vera!
Pa jel za to neko zaglavio robiju?

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 13.04.2011. 21:08
|

Lovčina

Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Ja sam mislio da toga ima samo u Hrvatskoj. Ovde kod mene (ne u mom društvu) predsednik LD-a prodao lovački dom koji je društvo napravilo davno pre rata i stavio pare u svoj džep. Od tih para kupio samo neki placić, pa će kao društvo da pravi novi dom (nekada). Još dobio za društvo 3 montažne kuće od kojih je dve prodao i uzeo pare. Do sada je to sve tako moglo, pošto je dotični zaslužni borac i bivši komandir stanice policije (u penziji). Međutim sada ga Hrvatski lovački savez tereti za 200 000 kuna (27000 evra). Sada su se njegovi saradnici distancirali od njega, formirali novo LD i dobili lovište u zakup. Dok je dotični lopov bio predsednik LD-a nije u društvu bio ni jedan lovac srbin iz toga mesta, a sad u ovom novom ima 5-6 srba. A selo ima 5000 stanovnika po popisu iz 2001. godine. Šta kažete na ovo?
|
|
|
|
punisher |
Objavljen 13.04.2011. 21:08
|

Veteran

Upisa: 566
Pristupio: 19.11.2010. 08:37
|
Sremac75 kaže:
Alal vera!
Nista mi nisu javili. Ali ima nekih momenata. Izgleda se nesto valja. Ja sam im rekao da cu ponovo biti clan kada oteraju pojedine lopove. Do tada nista. I sada im je koliko cujem ostalo par ljudi koji su prijatelji onog nesretnog Bogunovica pa pokusavaju da miniraju rad i pokusavaju da ove ostale normalne zaplase nekim kvazi tumacenjima zakona. Sve bi ja takve na . |
|
|
|
punisher |
Objavljen 13.04.2011. 21:15
|

Veteran

|
Podunavac kaže:
Ja sam mislio da toga ima samo u Hrvatskoj. Ovde kod mene (ne u mom društvu) predsednik LD-a prodao lovački dom koji je društvo napravilo davno pre rata i stavio pare u svoj džep. Od tih para kupio samo neki placić, pa će kao društvo da pravi novi dom (nekada). Još dobio za društvo 3 montažne kuće od kojih je dve prodao i uzeo pare. Do sada je to sve tako moglo, pošto je dotični zaslužni borac i bivši komandir stanice policije (u penziji). Međutim sada ga Hrvatski lovački savez tereti za 200 000 kuna (27000 evra). Sada su se njegovi saradnici distancirali od njega, formirali novo LD i dobili lovište u zakup. Dok je dotični lopov bio predsednik LD-a nije u društvu bio ni jedan lovac srbin iz toga mesta, a sad u ovom novom ima 5-6 srba. A selo ima 5000 stanovnika po popisu iz 2001. godine. Šta kažete na ovo?
Ala mi je ovo Podunavac poznato, jer je i ovaj Bogunovic od preko. Da nisu neka braca mozda Ovaj šidski je u vladi Gorana Hadžića bio ministar MUP, bio velika cvećka pa navikao na lopovluk i otimačinu, bio osuđivan u Hrvatskoj a u Srbiji bio osuđen za zloupotrebnu službenog položaja i nezakoniti lov. I onda je posle presude UO LU "Srem" rekao da on nije kriv. I tačka. I čovek bio jedno 8 godina predsednik LD Šid i LU "Srem" Šid i ako je bio osuđivan i to za dela iz oblasti lova. I namarisao se da je to strašno. Taj manjak koji je napravio hteo je da pokrije akontacijom od 4000 dinara za ovu lovnu godinu pa kada niko nije hteo da plati onda se taj manjak i pojavio. Pa su onda doneli totalno ludu odluku da povise članarinu na 10 000 dinara to jest za 2000 dinara više kao potrebno je a u stvari su pokušali da prikriju taj manjak. Koliko sam čuo džaba. E zbog njega sam ja i otišao. |
|
|
|
Lala |
Objavljen 13.04.2011. 21:25
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
punisher kaže:
Sremac75 kaže:
Alal vera!
Nista mi nisu javili. Ali ima nekih momenata. Izgleda se nesto valja. Ja sam im rekao da cu ponovo biti clan kada oteraju pojedine lopove. Do tada nista. I sada im je koliko cujem ostalo par ljudi koji su prijatelji onog nesretnog Bogunovica pa pokusavaju da miniraju rad i pokusavaju da ove ostale normalne zaplase nekim kvazi tumacenjima zakona. Sve bi ja takve na  .
A lova? Šta je sa manjkom? Jel to neko pokrenuo?
Ili se dešava ono 'pare nisu problem, para nema'?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 13.04.2011. 21:25
|

Lovčina

|
He, he, možda kolega braća samo po lopovluku, jer su bili na kontra stranama za vreme rata. Da taj tvoj Bogunović možda nije imao prodavnicu oružja i lovačke opreme u Šidu? Boro Bogunović iz Negoslavaca ? Ako mislimo na istog on nije bio ministar MUP-a, ali jeste bio nešta u vladi RSK i u NIK-u (naftna industrija Krajine).
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 13.04.2011. 21:31
|

Moderator

|
Opaaa, evo novih momenata 
Izgleda da pričate o istom čoveku...
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
punisher |
Objavljen 13.04.2011. 21:32
|

Veteran

|
Podunavac kaže:
He, he, možda kolega braća samo po lopovluku, jer su bili na kontra stranama za vreme rata. Da taj tvoj Bogunović možda nije imao prodavnicu oružja i lovačke opreme u Šidu? Boro Bogunović iz Negoslavaca ? Ako mislimo na istog on nije bio ministar MUP-a, ali jeste bio nešta u vladi RSK i u NIK-u (naftna industrija Krajine).
Bas taj moj Podunavac.To su samo za nas smrtnike bile kontra strane a oni su na istoj bili moj Podunavac. Lopovskoj. Bio je on bio ja sam ubedjen ministar UP u vladi Gorana Hadžića pa je onda valjda smenjen a može biti da je prešao u NIK posle jer je osuđivan bio za šverc nafte iz Krajine. A imao je u Šidu i prodavnicu. A iza sebe ima i ovo
http://www.blic.r...a-i-Arkana |
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 13.04.2011. 21:39
|

Lovčina

|
Moguće da je bio kratko na samom početku. Ja sam radio u MUP-u Krajine, ali njega se ne sećam. Ali nije ni bitno. Rešavajte se lopova ko god da su i odakle god da su. A za taj manjak će glava da boli sve članove a ne samo njega i njegove pulene.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 13.04.2011. 21:45
|

Moderator

|
E pa zar ne može da prodje bez politike? Daj da se držimo zakona vezanih za lov.
Samo se treba zapitati: da li je neko kršio zakone? Ako jeste, i ako je osudjivan za nedozvoljeni lov i šverc, kako može da ima oružje?
Pa ljudima se oduzima oružje i za mnogo manja dela, i zbog običnih prekršaja, ili teških reči, se ostaje bez oružja, a ne zbog krivičnih dela. I još da posle toga bude na rukovodećem mestu LU? Kako UO LU može da ospori pravosnažnu sudsku odluku?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
punisher |
Objavljen 13.04.2011. 21:58
|

Veteran

|
Može Lalo kad u UO ubaciš svoje ljude, a onda filtriraš informacije prema ostalim članovima, ili im ništa ne govoriš jer sve radite i zatvarate ti i tvoja bratija u UO. Nije on članovima ni rekao za tu presudu a oni nikako nisu mogli ni znati o tome jer se o tome nikada nije pravo pričalo niti je neko imao petlje da to pitanje potegne. Ljudi su gledali da se učipe oko kazana za neki paprikaš, malo muzike i neka vriska dupetaria ( gologuza pevaljka ) ili neki ciga da im zagudi na uvce i baš ih briga ko im je predsednik i šta radi. A ovaj je to sve znao i obilato koristio i trošio pare na terevenke i podmićivanja sa krivolovom tamo gde je osetio da može da prođe. Mislim da se nešto oko svega događa jer su mi javili da je izgleda tužilaštvo nešto dobilo pa sada MUP istražuje. |
|
|
|
Lala |
Objavljen 13.04.2011. 22:06
|

Moderator

|
Znači, i tamo isto kao u Palanci i u još par mesta? Policija prikuplja informacije po nalogu tužilaštva...
Bog te maz'o, kako je krenulo, tužilaštvo će oformiti posebno odelenje za lov 
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 13.04.2011. 22:10
|

Lovčina

|
A kad sam ja tebi Lalo onomad rekao da krivolova ima svuda, i da se uglavnom zna a ćuti, a ti na mene vatru.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 13.04.2011. 22:13
|

Moderator

|
Znam ja druže, da ga ima, ali kad se piše o krivolovu, onda hajde konkretno, a ne uopšteno, 'neki', 'pojedini', 'u nekim LU' itd. Ako znaš nešto konkretno, onda konkretno i napiši.
Eto, punisher je konkretno napisao, i ja to pozdravljam. Samo tako se može razdvojiti žito od kukolja.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 13.04.2011. 22:24
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Taj Bogunović je barem ja mislim bio načelnik policije u Vukovaru sve do mirne reintegracije, ako ne i posle...nisam siguran u to 100%, ali znam sigurno dok sam ja radio tamo u MUP-u da sam čuo za njega da je bio neki viši baba!! Uglavno nesmeta da se on i Zeremski i još neka gospoda slikaju zimus u gostinskim lovovima po Bačkoj i da se u lovačkim novinama i ZOV-u objavljuju ti "stručni" članci, a ako vam je slučajno promakla informacija ili je možda niste pročitali..evo jedna sveža iz nbovoga ZOV-a . . u Žagubici Mr Aleksandar Aca Pantelić uspešno je animrao polaznike ..njih čak 94 za stručne pratioce u lovu na srneću divljač!!!...a isti je i konsultovan oko divljih deponija i zagađenja životne sredine!!...znači smene te kao osnovano opuženog za proneveru nekoliko desetina miliona (ako se dobro sećam 30-tak) dinara, pa onda godinu tišina nema ga nigde, pa onda stručni savetnik (ali njiko neobjašnjava kako je ta priča završila), pa onda sve glasniji i glasniji i sad evo nakon par godina pala muva na međeda...nikom ništa!!!!...pa čemu se mi onda nadamo ovde kad su tu neki "ljudi" jednostavno nedoirljivi i državi i zakonu, a da daju neke odgovore nepada ima na pamet nimalo... tU.a
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 13.04.2011. 22:25
|

Lovčina

|
Na žalost druže mnogi podlegnu iskušenju kada im se ukaže prilika. A neki misle kad mogu drugi mogu i ja, ja ću da čuvam, drugi da odstreljuje. Ima i kod mene nepravilnosti. Ali da uhvatim nekoga na delu da pravi masakr nad divljači ne bi mi trebala policija. Preselo bi mu.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 13.04.2011. 22:34
|

Moderator

|
Zorane, negde sam pročitao u vezi nestanka tih para, da je bila podneta krivična prijava i protiv Pantelića, ali da je odbačena, tako da je jedino bivši predsednik ostao optužen, ali je nedostupan, pa je raspisana poternica.
Obuka za stručne pratioce? Imamo temu o tome, pa ne bi bilo loše da tamo prodiskutujemo o tome.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 13.04.2011. 23:03
|

Lovčina

|
...ma Lalo nema se tu šta diskutovati..takvi ljudi da imaju obraza više ni jedne nebi prozborili ni o lovstvu ni o divljači, a o etici, zakonima ili da nekoga podučavaju ... tU.a  
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 13.04.2011. 23:03
|

Lovčina

Upisa: 1235
Pristupio: 23.12.2010. 22:12
|
Šta imaju kog vraga da motaju čoveka, kad ga mi lovci ne motamo, a i Acka da krive za nešto o čemu on ništa nije znao kao sekretar saveza, otkad su pa finansije u domenu sekretara, čikica je kao osmi sekretar SKOJA bio zadužen za edukaciju predškolskog uzrasta, i to mu je bio stručan plafon, dalje nije ni odmakao, sem možda do banke na Kipru, on ili onaj Živojin po meni sasvim svejedno.
Cucić će biti sasvim dovoljno.
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 13.04.2011. 23:06
|

Lovčina

|
LU Aleksandrovo kaže:
Šta imaju kog vraga da motaju čoveka, kad ga mi lovci ne motamo, a i Acka da krive za nešto o čemu on ništa nije znao kao sekretar saveza, otkad su pa finansije u domenu sekretara, čikica je kao osmi sekretar SKOJA bio zadužen za edukaciju predškolskog uzrasta, i to mu je bio stručan plafon, dalje nije ni odmakao, sem možda do banke na Kipru, on ili onaj Živojin po meni sasvim svejedno.
B) ...iii jjjaaa vooollleemmm ZOO TEKU!!!!...ali su to ustvari sve bile LAŽI i ja se osećam kao prevareni dečkić iz toga doba!!!..jer čike su bile nevaljale, a ne onakve kako su pričale..
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|