Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Rakunopas

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Rakunopas
milenko0609
 Proteklog vikenda sam bio na čekanju u nasem lovištu(ld Vojvodina Čurug) Lu Žabalj.
Sedeo sam na jednoj čeki koja je udaljena oko 70 metara od rupa koje se nalaze u bregu, u jednom momentu sam video da nesto izlazi iz rupe, uzmem dvogled i vidim nesto, nije lisica i nije sakal, dobro sam ga zapamtio,čupave usi,crno sivo,niske noge,rep .. .,kad sam pričao u povratku kući sa kolegama nismo znali šta je? dođem kući i pretražujem net, i setim se da to nije možda Rakunopas, nadjem slike na netu od njega, i pomislim to je to, 100% je bio Rakunopas!

Predator
 Pas "Sine, ostavi već jednom Azru na miru i slušaj kakvu sam životinju neki dan vidio. U svoj vijek nisam vidio nešto slično. Iznenadjen Poslala me tvoja mater po neko kolje za paradajz, ja usječem, ubacim u "Jugu" i krenem kući. Otprilike neđe na onom putu više naše njive, đe je Milan zimus puca' puc pucna lisicu Lisica stoji nešto i pije vodu iz lokve. Ja prilazim autom bliže, ono me opazi i zamače u šumicu. Takvo nešto nikad nisam vidio."
"Da nije dabar?"
"Kakav crni dabar?! Čini mi se da je smeđe boje, ima usku njušku, a široku glavu, a rep ki ... ne znam kako da ti objasnim."
"Ki u vidre?"
"Ma nije baš. Kitnjast nekako, nije ki u lisice, ni po dužini, ni po obliku."
"Ima li bijelog na glavi?"
"Brzo je zamaklo, ali skoro da sam siguran da nema."
"Liči li na rakuna?"
"Otkud ja znam kako izgleda rakun?! Hmmm Toga nema kod nas."
"Može biti da je rakunopas."
"Šta reče?"
"Rakunopas."
"Pi... ti materina i tebi, i njemu. Ti se sprdaš, a ja ti ozbiljno pričam."Besan
"Pa i ja tebi ozbiljno kažem. itanje Čita' sam da toga zna biti i ođe."
"e?"
"Nisam siguran. Confused Ima ga jako rijetko, mislim da se pojavljivalo dolje u Južnoj ili Istočnoj Srbiji. Spada u predatore, može se loviti tokom cijele godine."
"U štetočine?"
"Tako kažu, samo ga je rijetkost viditi, a kamoli uloviti. Zaboravio sam ti reći da je zimus jedna grupa Bosanaca što love na terenu uz Drinu ulovila jednog šakala. Ako ga ima kod njih, vjerovatno ga ima i ođe."

"Shock Ej, vas dvojica, manite se priče i svežite već jednom ono štene. Eno mi opet juri kokoši. Vi i vaši psi ... ena"

Sasvim prirodno

Indjijanac
 sve češće se čuje priča da je u okolini Fruške gore ,pa i na samoj planini vidjena neka čudna životinja koja najviše po opisu liči na rakunopsa.Da li je stvarno vidjen ?Da li ako je to rakunopas može da se desi da dodje do naglog povećanja brojnosti u narednom periodu?
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Vuki
 Iz sveta

Misteriozno stvorenje pronađeno u Belorusiji

on 27 jul 2013. Posted in Iz sveta

Veterinari nemaju predstavu o kojem stvorenju je reč, a lokalni lovci misle se da je čudna kreatura zapravo mutacija nekoliko vrsta - hijene, lisice, rakuna i psa

Radnici na jednoj stočnoj farmi u Belorusiji usmrtili su misterioznu životinju koja je napadala krave i telad, ujedajući ih za noge. Veterinari nemaju predstavu o kojem stvorenju je reč, a lokalni lovci misle se da je čudna kreatura zapravo mutacija nekoliko vrsta − hijene, lisice, rakuna i psa!

Prema rečima lokalaca, pored ubijenog primerka u okolini farme viđena su još dva primerka te nepoznate vrste. Lovci koji su ubili misterioznu životinju vode polemiku o kojoj se vrsti radi.Dok neki smatraju da je reč o mutaciji, glavni veterinar smatra da nije reč ni o kakvoj senzaciji i namerava da spali ubijenu životinju. Prema njegovim rečima, verovatno je reč orakunolikom psu.

Sličnu nepoznatu vrstu ubili su lovci u Ukrajini ranije ove godine. Dok su meštani gde je usmrćena životinja raspredali priče o tome da je reč o čupakabri, mitskom stvorenju koje sisa krv stoki, veterinari su ustanovili da je reč o rakunolikom psu.

telegraf.rs

ssekir75
 slika??? da nije drekavac? Dragoljupe
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,457
Najnoviji član: draganito

Poslednje vesti
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara
Lovna sezona u Srbiji
Vuci se baš odomaćili

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,254,020 posete www.srbijalov.com