OK DakiNS, ovo je zabavna tema ne vidim razlog za opomenu?!
Napraviste paniku kao da je covek bombas samoubica sa 50kg eksploziva na sebi ...
Kolega znaš i sam da se sa oružijem nije igrati , posebno što forum čitaju i mlađi , svako eksperimentisanje može rezultirati nedaj bože ozledama , posebno ukoliko je neko neupućen. Gledao sam mnogo "caka" ali ćutim upravo zbog mladih.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
U pravu si . Ko zna sta kome moze pasti na pamet!
O svojoj bezbednosti moraju sami voditi racuna, ne treba raditi sve ono sto vidis na internetu.
Mislim da je ovakve stvari bolje ne raditi. Da ne ulazimo mnogo u dubiozu, ako zbog ničeg drugog a onda bar zbog odnosa prema svom oružju. Ko voli ovakve egzibicije, u nemačkoj može da si naruči čelični uložak kojim se redukuju kalibri na manje. Međutim ostaje problem različite kalibraže duše cevi i propuštanja barutnih gasova. Tao da ovo ipak nema nekog efekta u lovu.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Nije svako rodjen za lov Meni je drug pricao kako mu dok vozio prepun bus mis usao u -nogavicu ....
Covek morao da stane te se resi napasti (sada je u penziji, ali jos uvek je u centru paznje- kako ekspresno skidao pantalone
Ovo je izgleda neki naš lovčina. Em ima pravo lovačko odelo i lovačke čizme, em promašuje, i još mu na kraju i puška zaštekala. Ovo može samo u Srbiji.
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?