Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: off-road vozila

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
off-road vozila
od komtema
 Off-road vozila su terenska vozila specijalno pripremljena za off-road staze.Podignuta su,imaju off-road gume,cekrk,2 velika akomulatora zbog cekrka,pokusacu da stavim neka koja ucestvuju na Povlen reliju,koji se odrzava na Valjevskim planinama.Na povlen reliju postoje 2 staze SOFT i HARD,soft stazu moze da prodje vecina dzipova,Hard staza nemoze da se prodje bez cekrka.

od komtema
 Povlen reli

od komtema
 Povlen reli

od komtema
 Povlen reli

od komtema
 Povlen reli

od komtema
 Povlen reli,ovaj je bio moj.

Cvele
 Komtem, postoji vec tema OFF-ROAD ;)
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Lala
 Komtem, daj brate uspori malo sa tim slikama, tovariš celu kolekciju na svakoj temi, lakše malo!
Nema smisla trpati bez veze desetine slika, samo otežavaš pregled teme.
Hajde lepo, kad postavljaš slike na nekoj temi, odaberi par slika najboljih, a ne ovako da nabacaš gomile! I nije ovo tema o Povlen rally, nego tema off road vozila za lov!
Brisao sam ti nekoliko upisa, dosta je više slika o rally takmičenju!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

od komtema
 Skoro sva od ovih vozila se koriste za lov,osim one 2 Toyote,ovakva vozila se retko vidjaju i zato sam hteo da ih postavim.

od komtema
 Suzuki samuraj 1997 800ccm plin,produzen,kabrio,odlican za lov,lepo me je sluzioSmile

Lala
 Ovako: kao prvo, postavi jednu ili dve slike, pa sačekaj da ostali članovi vide to, prokomentarišu, ako ih zanima. Ako ih ne zanima, i nema komentara, tema nema smisao. Kao što nema smisla bacati redom desetine slika o jednoj istoj temi (kao što si radio i na temi 'Vižla').
Kao drugo, ako na svakoj slici stoji naslov 'Povlen reli', onda to nije lovačka tema, nego tema iz auto-moto sporta, i pripada nekom drugom forumu, a ne Srbijalov, lovačkom portalu. Kad budeš imao slike ovih vozila iz lova, postavi ih, ali ne ovoliko.

Kao treće, piši postove, komentare, postavljaj slike, ali vodi računa da nisi jedini na ovom Forumu.
Hvala na razumevanju.

od komtema
 Izvini nisam znao da to tako treba,sad znam hvala sto si mi objasnio,nisam imao nikakve lose namere,ako smatrs da nesto nevalja ili da je promasena tema onda brisi sve.Stavljao sam malo vise slika tamo gde ih je bilo malo da popunim taj deo da bi ljudi imali nesto da vide.Smile

Lala
 Ne brini, siguran sam da su ostali članovi videli dosta stvari, pa nemoj zatrpavati sajt.
Umereno, kolega, umereno! 

od komtema
 Moji prijarelji idu u lov sa ovim.bYe

od komtema
 Dobro se ponasa,dosta je brz mislim da je motor od motokultivatora pali na kanap.Bye

nenadx
 Rucni rad,ali super.Verovatno trosi par litra,jos kako kazes ako su vozne karakteristike dobro.Super
Dobar pogodak

Roebuck
 Ovo je moje luče, malo podignuto i s malo većim gumama od standardnih Smile

i890.photobucket.com/albums/ac106/Ludi_Konj/Modifications/16082010137.jpg
i890.photobucket.com/albums/ac106/Ludi_Konj/Modifications/17082010150.jpg
i890.photobucket.com/albums/ac106/Ludi_Konj/Modifications/19082010158.jpg

Lala
 Lepo luče, samo mi nije jasno što sakrivaš registraciju? Bzvz... 

neso
 E ovo je moj lovački kamion mada imam i Nivu za puteve gdje nemoram misliti dali ću nešto polomiti.

Ovaj pajero 2800 GLS interkuler ima što je najvažnije za potrebe terenca, brzi reduktor, kratki reduktor i najvažnije el. blokadu točkova. Prešao sam 132000km. i do sada nijesam imao kvarova sem potrošnog materijala ( rezervnih djelova ).

img836.imageshack.us/img836/9771/slika006i.jpg

petar
 Lepo je ici dzipom u lov, ali ja nisam taj tip. Mi kad idemo, ostavimo kola na ulazu u loviste i dalje idemo pesice, lovacki je, tako da mozemo ici bilo kojim autom, ne volim patroliranje kolima kroz loviste, mada kod nas dosta lovaca "pirsuje" dzipom u potrazi za divljaci, pogotovo kad su turisti u pitanju u lovu na srndaca...tU.a
Just like old times!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
OFF ROAD PRODAJEM 20 14.03.2020. 07:33
OFF ROAD KUPUJEM 4 19.04.2015. 11:34
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,457
Najnoviji član: draganito

Poslednje vesti
Lovna sezona u Srbiji
Vuci se baš odomaćili
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,186,379 posete www.srbijalov.com