Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: off-road vozila

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
off-road vozila
stojkuki
 A evo i jos jedan ... Mislim ... Da se zna ...

http://www.youtub...ata_player

Podunavac
 Toyota Land Cruiser je odavno dokazano terensko vozilo odličnih karakteristika. A noviji modeli su i ušminkani za svakodnevne gradske potrebe. Jedan od retkih terenaca koji može jednako uspešno da se koristi kao gradsko i terensko vozilo.
Tri prsta 2Kolce

golf071

Podunavac kaže:
Toyota Land Cruiser je odavno dokazano terensko vozilo odličnih karakteristika. A noviji modeli su i ušminkani za svakodnevne gradske potrebe. Jedan od retkih terenaca koji može jednako uspešno da se koristi kao gradsko i terensko vozilo.
Odlican auto je Toyota,ja sam vozio ove starije terence i zadovoljan sam.Doduse sa jednom sam imao jedno sletanje davno na Romaniji ,pa pomalo imah strah od njih,ali odlicne karakteristike terenca.Odobreno
Novine

Max011
 [img width=500 height=375]http://img268.imageshack.us/img268/7233/fotografija0022e.jpg[/img]

[img width=500 height=375]http://img14.imageshack.us/img14/3646/fotografija0024a.jpg[/img]

[img width=500 height=375]http://img40.imageshack.us/img40/4976/fotografija0025q.jpg[/img]

Svaka čast čivijašu ika
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

slavko75
 Izdrza i trecu zimu kod mene
i1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/PC291475_zps3b35a7a6.jpg
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Podunavac
 Druže kakvu ovo prikolicu vučeš za Fronterom?Grin
Tri prsta 2Kolce

slavko75

Podunavac kaže:
Druže kakvu ovo prikolicu vučeš za Fronterom?Grin

i1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/PC291474_zpsb558fd3a.jpg

;)
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Podunavac
 Ovo je prikolica za kukuruz.Grin
Tri prsta 2Kolce

Valentina
 Ja bih reko da kolega slavko75 vuce za fronterom: dva mlina za kukuruz. Odobreno Nek te je jos dugo sluzila za vucu ovakvih zaprega!!! iveli 3

Kile_
 Da li ga neko ima,i sta misliete o Renault Scenik RX4

photo.netcarshow.com/Renault-Scenic_RX4_1999_photo_04.jpg

gledam po oglasima krecu se od 3200-4500e 2000-2003 god. dizeli 1.9

Me ni se bas svidja "dzip" ima dosta opreme,dosta je izdignut,kazu da su ti motori odlicni...

vase misljenje?
Samo 300 i 4x4

DakiNS
 To ti je gradski terenac. Svi "terenci" gradskih linija su suviše skupi da bi se arčili u lovištu , a i nisu baš pri snazi i mogućnosti. zatim gume koje voziš po asfaltu nisu za lovište i obrnuto , sva bi mu plastika pootpadalaGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Kile_
 slazem su to gradski terenci ali ne vidim razlog sto se ne bi vozili i u ataru ima stalni pogon za sva cetiri tocka,dosta je izdignut sta znam.ali ima dosta dobru opremu..
znam ja sta je dobar dzip ali su mnogo skuplji i od ovih.
Ovo je po meni srednji dzip ali od boljih u klasi za te neke srednje pare.

Pitam sve clanove po vasem misljenju koji je "najbolji" dzip po svim karakteristikama i opremi do 4000e
a da nije lada niva Grin
Samo 300 i 4x4

stojkuki
 Hajde da ne brkamo babe und zabe...
Suv, terenac, dzip ...
Terenac (u nas je uobicajen naziv dzip) je vozilo koje ne samo da ima pogon 4x4 vec ima i blokadu diferencijala ali i redukciju pogona. To su tehnicki detalji koji krase dzipove.

Sva vozila koja to nemaju ... Su nesto drugo.

Zato vozilo na slici nije terenac tj nije dzip.
A da li se sa njim moze u atar, ... Moze, naravno i te kako, ali... Pitanje je dokle i po kojim uslovima....

Podunavac
 Kolega Stojkuki je lepo objasnio glavnu razliku između pravog terenca i gradskog šminkera. Apsolutno se slažem sa njim. Jedan moj drugar je imao ovakvog Renaulta pa je jednom prilikom odlučio da ga isproba u ataru. Posle je morao traktor da ga izvlači. Bez obzira što ima pogon 4WD ili AWD konstantno vuku samo dva točka. Kad oba proklize on stane. Sobzirom da nema mogućnost blokiranja diferencijala ovaj mu pogon ne znači mnogo. Nije za loše puteve a posebno za blato i sneg. Gledaj kolega Kile koji auto ima blokadu i redukciju za te pare.
Tri prsta 2Kolce

Kile_
 Slazem se sa vama u potpunosti i sa kolegom stojkuki.
rx4 nema reduktor ni srednji difrencijal.ali ima sep i tc trection control sto mu dosta znaci.
mada opet gledano po opremi i ceni po meni najbolji SUV ili terenac nazovite kako hoceste u srednjoj klasi za te pare.

Navedite jedan dzip do 4000e a min.2000 god. sem lade nive nema nista normalno..

gledam snimke na you tub prodje ovaj reno

http://www.youtub...oD2VzBf6k4
http://www.youtub...sL5fNQ7B3Q

imao sma onu kiu sportage koja je imala reduktor,blokadu centralnog diferencijala.ali brate koreanca nikad vise u zivotu,jeste ona prosla gde i drugi ali nikad vise koreanca.
sto se tice japanaca po meni samo pajero ali pajero 95god kosta 5000e
Samo 300 i 4x4

arnotije
 Bez blokade diferencijala i reduktora nista, sve ovo je Sad
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

arnotije
 I da ima za 4000eur ali neka globa od benzinca koja ce da ti svake godine odnese za registraciju blizu 600-700 eur ili da nadjes invalida pa na njega, ali opet i njemu moras da das 100-200 eur ... tako da Confused
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

Kile_
 iskljucivo dizel.evro dizel kupim za 1e.kia mi je bila na plin plin nikad vise,da ako je vozilo novo i plinski uredjaj nov u suprotnom nikad vise,benzin je zakon ali benzinca cu da vozim kad benzin bude 100din tako da i to nikad Grin

Dobar je i land rover frilender mada bi ja sa 4 vrata taj je skuplji od 4-5000 .sa 3 vrata ima i za manje para ali 3 vrata Sad
Samo 300 i 4x4

golf071
 Nebih da te razocaram ali za 4000e nemozes da kupis nista pouzdano u toj klasi.Svaki ozbiljniji terenac kosta dosta vise.Mozda nesto naleti na oglasu,prati pa vidi pojavi se i ja pratim oglase stalno.OdobrenoMoj ti je savet dizel obavezno.
Novine

Kile_
 Pa ja to znam,zato i kazem za te pare nema nista da se kupi,tako da ne vidim sta fali tom renou..sa samo dizel.
znam ja sta je dobar dzip al nemas ga ispod 6000e

Po meni najbolji pajero did 3.2dizel,novi model ali 15000e bato + 1000e reg
Samo 300 i 4x4

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
OFF ROAD PRODAJEM 20 14.03.2020. 07:33
OFF ROAD KUPUJEM 4 19.04.2015. 11:34
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,457
Najnoviji član: draganito

Poslednje vesti
Lovna sezona u Srbiji
Vuci se baš odomaćili
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,186,396 posete www.srbijalov.com