Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Varaličarenje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Varaličarenje
Sniper Hunter
 Nije mali samo polovina

darkof

Sniper Hunter kaže:
He he pa bude puno somova Daki
i62.tinypic.com/23o6ko.jpg

iveli

Bravo 2

Lala
 Eeee ovo je stvarno za priču:

http://www.alo.rs/vesti/reportaza-srb...foto/71284
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

moravac 1

Lala kaže:
Eeee ovo je stvarno za priču:

http://www.alo.rs/vesti/reportaza-srb...foto/71284
Koliko je ulov lep i kapitalan...toliko ga ruzi slika da ce ova mladica zavrsiti ili kao preparat ili jos gore hrana.Ovako retku vrstu koja je inace dovedena do ivice istrebljenja je zaista zalosno izlovljavati.Kamo te lepe srece da ribolov na ovu vrstu bude zabranjen bar sledecih 5 godina.Kolce
srbija

DakiNS
 Danas smo Lala i ja pokušali varaličariti štuku. Svaki od nas imao je nekoliko žestokih udaraca - trave, a javila se i jedna najlon vrećica sa žestokim ugrizom. Meni je grana kidisala na varalicu ali nije uspela jer sam bacao spinerbaitSad
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Vama dvojici je gravitacija negativno uticala i na varalice.ROFL Trebalo bi da ih odnesete kod trbušne plesačice na reparaciju.Grin
Tri prsta 2Kolce

DakiNS

Podunavac kaže:
Vama dvojici je gravitacija negativno uticala i na varalice.ROFL Trebalo bi da ih odnesete kod trbušne plesačice na reparaciju.Grin

Nemaš ti pojma Rođo , iskustvo te nauči raznim tehnikama .I varalice i tehnike su vrhunske.Ove nove štuke grizu samo na evritje. Čini mi se da je onaj haarp u pitanju.Stari

Lala

DakiNS kaže:

Podunavac kaže:

Nemaš ti pojma Rođo , iskustvo te nauči raznim tehnikama .I varalice i tehnike su vrhunske.Ove nove štuke grizu samo na evritje. Čini mi se da je onaj haarp u pitanju.Stari

Daki i ja jesmo matori, ali smo TEHNIČARI! Grin
Nije samo HAARP, ima tu posledica i onog osiromašenog uranijuma, kao i posledica niskih plata!

http://vukajlija.com/reakcije/151698

Sniper Hunter
 Jedan od juče 152cm 21kg
i62.tinypic.com/rc96b4.jpg

i62.tinypic.com/21n46tc.jpg

Podunavac
 Kao manekanka. Visok a lagan.Grin Bata Deki svaka čast.Bravo 2 Jel ti to juriš neki rekord? Navat'o si ih već da nahraniš celo jedno veće selo ribom.
Tri prsta 2Kolce

golf071
 Deki Bravo 2
Novine

DakiNS
 Sniperu morati ćeš u teretanu jer ko zna kakva će ti se sandžama zakačiti .Bravo 2

Sniper Hunter
 Brate podunavac jurim onih famoznih 2m Dim Ako Bog da, trenutno sam na 1,8m ,idemo dalje, hvala kolega golf , Daki nisi daleko od istineGrin sada im je sezona baš za sanđame ,žao mi je što ne mogu još jednom da odem dole pre kraja novembra ,tamo je skoro letnje vreme jutarnja temperatura 14c danju do 26c ,voda se još ne hladi ,ako uspem u novembru da odem biće možda onaj od 2m Stidljiv

Lala

Sniper Hunter kaže:
Brate podunavac jurim onih famoznih 2m Dim Ako Bog da, trenutno sam na 1,8m ,idemo dalje,

Odlepio čovek načisto! Iznenadjen

Sniper Hunter
 I odlepio sam Grin prošlog vikenda
i62.tinypic.com/11bky1d.jpg
ovo su tereni ,Italija
A ovo malo ulova ,glavinjare sopstvene proizvodnje
i60.tinypic.com/34zajci.jpg
22kg 151cm
i57.tinypic.com/nmg677.jpg
I drugar Srba
i59.tinypic.com/24mxsuc.jpg

moravac 1
 Kolega snajper bravo.Ali primedba da fali slika na kojoj ti kao veliki ribolovac pustas tog soma.Kolce
srbija

DakiNS
 Sniperu opet nas bacaš u bedak. Sada sam još dalje od pecanja , jer si me demoralisao totalno.Bravo 2

Sniper Hunter
 Kolega moravac taj som nije pušten za informaciju,uzeo ga je kolega ,i u Italiji je zabranjeno vraćanje somova nazad .

Podunavac
 Бата Деки колико сте их наватали до сада могли сте пола гладних уста Африке да нахраните.Grin Свака вам част мајстори.Bravo 2
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter
 Ja pokušao da vratim ,ali osuše paljbu na mene Grin ,normalno sve ispod mere se vraća ,kada nema nikoga i one koje sam mogu da uhvatim i dovučem bez ničije pomoći do obale ja slikam i pustim krišom ,problem je tamo što mađari i rumuni mrežare i strujare pa se mnogi vade na to da je bolje da ga uzmemo nego oni da ga izgrebu ,a uvek treba za slave ,proslave i gozbe nekome riba ,ja ponesem po nekoliko komada za društvo ovde u CH pa dobijem rakiju, vino ,robna razmena Grin

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,457
Najnoviji član: draganito

Poslednje vesti
Lovna sezona u Srbiji
Vuci se baš odomaćili
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,186,310 posete www.srbijalov.com