Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Varaličarenje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Varaličarenje
darkof
 Sniper Bravo 2

dalibor
 Jedan bucko sa Save, veliki pozdrav svim varalicarima Smile
Hunting is a passion! Pas

dalibor
 Smile

Sniper Hunter
 Dooobar ,progutao komplet varalicu iveli čestitm na ulovu lep bucko.iveli

dalibor

Sniper Hunter kaže:
Dooobar ,progutao komplet varalicu iveli čestitm na ulovu lep bucko.iveli

Hvala kolega, takodje vidim da i brko je bio ozbiljan ovih dana. iveli 3

darkof
 dalibor Odobreno

moravac 1
 [quote]Sniper Hunter kaže:
Ja pokušao da vratim ,ali osuše paljbu na mene Grin ,normalno sve ispod mere se vraća ,kada nema nikoga i one koje sam mogu da uhvatim i dovučem bez ničije pomoći do obale ja slikam i pustim krišom ,problem je tamo što mađari i rumuni mrežare i strujare pa se mnogi vade na to da je bolje da ga uzmemo nego oni da ga izgrebu ,a uvek treba za slave ,proslave i gozbe nekome riba ,ja ponesem po nekoliko komada za društvo ovde u CH pa dobijem rakiju, vino ,robna razmena Grin[/quote

Kolega Snajper pogresno si obavesten.Jos ako te Srba obavestava....Elem da bi znao lovostaj na soma i smudja ne postoji niti minimalna dozvoljena tezina.Logika kaze da Italijani nisu i ne pustaju soma nazad ne bi ga ni imali u takvoj meri.I na MIncu i na reci Po.Raspitaj se malo u u okolini Borgofortea imas nekoliko kampova i svi vracaju i soma i smudja i niko im ne zamera. Tu u oklini Kannde Toreta imao sam i sama prilike da vidim nase u akciji.Otimanje stapova placanje kazni i pecanja na strah.Cak i 2013 te izgoreo auto pod ne razjasnjenim okolnostima pitaj kolegu Rasu iz Austrije.Toliko smo pozeljni i dobrodosli.A Rumune i Madjare pusti da brukaju sebe i svoju naciju.Imaj to u vidu ako pecas blizu brane znas iz licnog iskustva da se placaju kazne.A sto se pustanja tice pa nisi u proslavljenoj ekipi koja rado pusta ribu.Zato nas i mrze i zabranjuju polako ali sigurno da pecamo tamo gde smo nekada smeli.Tako je upropasceno pecanje na Ostelatu a bio je raj na zemlji.Nista licno i nista uvredljivo...ali ako se nastavi nece biti ni dobro.Kolce
srbija

Sniper Hunter
 Saša nisi me razumeo znam da nema mera u Italiji za soma i smuđa,ali ja imam meru ,i dobro sam obavešten,za 4 godine koliko idem tamo nisam imao nikakvih problema ,kntrolori su ljubazni i ukapirali su da mi pecamo na štap i varalicu a ne strujarimo i mrežrimo tako da nas više niko ne dira ako uđemo neki metar prema brani,trenutno jure njihove ribokradice koji rade u sprezi sa mađarima i rumunima što se tiče Raše viđam ga često i družimo se ,pecamo zajedno ,mada on preferira dubinku i peca šarana tako da i nije oduševljen kada mi bacamo varalice u bliziniGrin I još nešto ,nisam primetio da me neko tamo mrzi,a i ne vidim razlog.iveli

DakiNS
 Yes

x.vukajlija.com/var/products/posters/201505/725386/ovako-se.jpg
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

velja

DakiNS kaže:
Yes

x.vukajlija.com/var/products/posters/201505/725386/ovako-se.jpg
ova u levoj ruci je prava pastrmka,doduse nema crvene tackice,al ima crvene gacice tako da je to to Upecao se
8x57jsStari

alex
 s27.postimg.org/4qhsw0pxf/2_100kg.jpg

2kg 100g

s3.postimg.org/r7sx60pkj/3_550kg.jpg

3kg 550g.

s15.postimg.org/ubji09rqz/1_2kg.jpg

1kg 200g

s10.postimg.org/gjh2rigkp/1kg.jpg

1kg

s30.postimg.org/ugjl4yh5t/2kg.jpg

2kg

s28.postimg.org/vjq0gnaj1/glava.jpg

Svi su dosli na istu varku Kalipso sfc srednjeronac. Stap Sportex Carboflex Turbo 3m 80g Masinica Penn Sargus velicina 3.ka upredena struna Climax 0.20mm.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

DakiNS
 Uh brate al si ih naslagaoBravo 2

darkof
 Свака част Алекс!Bravo 2

golf071
 Bravo 2 Odobreno
Novine

alex
 Hvala kolege 😊
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Sniper Hunter
 Konačno posle skoro 5 godina aktivnog varaličarenja soma ispunio sam sebi zadati cilj da upecam ribu od preko 2m ,to sam ostvario prošle subote na reci Po u Italiji kod velike brane ,pecao sam iz gumenog čamca sa još jednim kolegom ,som je dužine 200,5cm i 58 kg ,zagrizao je glavinjaru moje proizvodnje težine 85g,štap je sportex hm 9 dužine 3m malo neadekvatan za pecanje iz čamca ali odradio je posao pošto sam iz čamca izašao na obalu i izvukao izmorenu ribu ,pao je još jedan manji od 180cm i 168cm dva od 15kg jedan od 8 kg i jedan od 4 zatim kao najmanji jedan od celih 300g Grin i on se polakomio na glavinjaru .Nažalost nemam sve slike jel smo te manje odmah iz čamca vraćali u vodu a iz bezbedonosnih razloga nisam nosio telefon da slikam u čamcu ,naravno nisu svi nabrojani ulovi moji ,pecao sam sa još dvoicom kolega na smenu po dva iz gumenjaka .
Iz vode su iskakale stvarno velike ribe ,somovi koji su prelazili preko 2m dužine ,imao sam jednog većeg na štapu ali je spao posle kraće borbe .
i59.tinypic.com/2co52tu.jpg
i62.tinypic.com/dwdi5g.jpg
bucov koji je progutao glavinjaru od 9cm i 85g
i62.tinypic.com/2zghg6u.jpg
Kolega i som od 180cm
i57.tinypic.com/99pfs5.jpg
i to je taj....
i62.tinypic.com/16k2m89.jpg
i zajednička sa kolegom Silviom

DakiNS
 Bravo 2
BRAVOOOOOO! MAJSTOREEEEEEE!!!!!!!!!!!!

Cvele
 01.08. se organizuje VARALICARSKI KUP u Zajecaru, prvi deo takmicenja je na reci-Timoku, a drugi deo je na jezeru-Grliskom, a bas tog dana je finalno vece Gitarijade, pa ko voli, nek' izvoli! Smile

i61.tinypic.com/1zo9apt.jpg

Evo plakate, sinoc sam bio preko telefona pa nisam mogao da postavim.
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Neca92
 Čestitke, Sniper! Svaka čast na ulovu! Smile
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Sniper Hunter
 Popravljen lični rekord som 2m30 reka Po iz čamca varalica domaće proizvodnje
i61.tinypic.com/2d0cdc7.jpg

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,457
Najnoviji član: draganito

Poslednje vesti
Lovna sezona u Srbiji
Vuci se baš odomaćili
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,186,316 posete www.srbijalov.com