Kakav je ovo PALJEVINA snimak, sunce ti garavo... Spuc'o me adrenalin od gledanja!
Slušaj, bata Sniper: Pre nego šro ću d'umrem, ima da dodjem tamo da varaličarim.
Bravo, svaka čast! Sin nadmašio oca, učenik nadmašio učitelja, tako i treba da bude!
Ovo je som, a ne onaj Sniperov zakržljali od 200,5 metara!
Hvala kolege moje ,sezona se primiče kraju ,ove godine sam ostvario san da pređem tih famoznih 2m tako da sam zadovoljan a ovaj ulov od sina mi je posebno drag ,taj dan je imao još jednog možda takvog ali je spao pred kraj borbe ,i još jednog manjeg od oko 8 kg ,tog smo spakovali za poneti a u nedelju jutro još jedan koji se posle oko minut i po otkačio ,ja nisam imao ni jedan udarac ovaj put .Sve je to pecanje ....
Lala kaže:
Kakav je ovo PALJEVINA snimak, sunce ti garavo... Spuc'o me adrenalin od gledanja!
Slušaj, bata Sniper: Pre nego šro ću d'umrem, ima da dodjem tamo da varaličarim.
Bravo, svaka čast! Sin nadmašio oca, učenik nadmašio učitelja, tako i treba da bude!
Matori gledaj da umreš skorije tako da se vidimo uskoro a nije me još nadmašio fali mu "samo" 10 cm ja imam jednog od 2,3m .....za sada
Lala kaže:
Matori gledaj da umreš skorije tako da se vidimo uskoro a nije me još nadmašio fali mu "samo" 10 cm ja imam jednog od 2,3m .....za sada
Puuu, kakvo je to vreme došlo da mere čiji je duži, jal' od oca, jal' od sina! A obadva kurati prilično!
Ti si još ludji kad za sina rodjenog ovde izjavljuješ da mu fali 10 cm!
Zaboravljaš da omladina raste, prijatelju, a da se nama smanjuje... apetit!
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?