Uopšte nisam mogao da se fokusiram na futrolu, pošto seka stvarno ima ženske atribute za desetku.
Aco jel to bila zvanična prosidba?
Tomash i ova tvoja instruktorka prva liga. Mogao bi ja malo na instrukcije, čisto da obnovim gradivo.
A da. Posle gledanja snimka po peti put ipak sam više za nošenje metka u cevi u nekoj jednostavnijoj futroli. Brže je za potezanje i dobije se veći ukupni kapacitet za jedan metak.
Ima jedan moj drug mauzera 7,62 ili tako nesto iz WW2 i hoce da ga proda pistolj ocuvan i u funkcionalnom stanju (znaci moze da se puca iz njega)!
ZlatarU
sadE vido ovu Zbroju ... tak'u još ne vido ov u nas
ljubitelj sam ČZ-ja i u posedu su mi dve duge cevi i jedna kratka ... a na strelištu sam isprobaov'o većinu njinog kratkocevnog asortimana al ovaku ko tvoju
učini mi se da je Jeriho na prvi pogled il možda Tanfoljo ...
to je model pre Fantoma? i Šedova?
To je kompaktni model SP01,najverovatnije radjen u CZ Custom Shopu,ili ovaj mališa: http://www.czub.c..._LINE.aspx
Prvi pištolj mi je bio 75B,sad imam Shadowa-fantastične makine!
dusanandra kaže:
Ima li neko P38,luger P08,browning HP35,Vis Radom 35 ili neke manjeg kalibra PPK,sauer 38H,sauer 1913/30,mauser1914/34 iz vremena WW2?
Ova RIP pistoljska municija,kako je zovu na ovim snimcima...da li se meni pogresno cini da je ovo klasicna Hollow point municija (sa supljim vrhom),ili to pak nije Hollow point municija u klasicnom smislu reci Hollow point?Bas sam zbunjen...
Sta vi mislite?
Nije klasicna holow point. Ovo je sado-mazo municija...
Ako vec volis oruzje, a posebno ako ako ti ne daj Bože ikada zatreba u samoodbrani..., ne treba nekoga da iskasapis sa ovim i da ga nosis na dusi, vec samo zaustavis.
Za potrebe streljastva je neupotrebljiva, a za demoliranje raznih predmeta imas sacmaricu koja je mnogo bezbednija u svakom pogledu od ove tempirane bombe.
Cak nisam siguran ni da li je ona legalna uopste kod nas...
Ma o samoodbrani uopste ni ne razmisljam,sto kazes ne dao Bog takvu situaciju...tu sta god da upotrebis-klizis po tankom ledu,nazalost,makar i kolac iz plota da potegnes!
Licno sam vise ljubitelj pistolja nego pusaka kad je sportsko streljastvo u pitanju generalno,sem za lov,razume se,i kad bi se eventualno ispunili uslovi za nuznu odbranu-radije bih u rukama imao pistolj nego bilo koju sacmaricu,jer vezbam pomalo IPSC u kategoriji pistolj.
Mislim da je po vazecem zakonu legalna,a po ovom novom koji treba da pocne sa primenom za godinu dana-nije...
Svasta kod Amerikanaca ima da se vidi,naletoh na ove snimke,pa se mislim jel ovo HP ili ne;)Vrlo neobicna i zanimljiva municija!
Pošto RIP municija nema ništa explozivno u sebi,biće i po novom zakonu legalna.To što izgleda strašno,a i jeste gde udari trava ne raste nije razlog za zabranu.Baš me zanima koja bi cena bila kd nas za komad?Kod amera je nešto manje od 2,2USD po komadu...računam da bi ovde bila oko 4-5 E...mnogo kume,mnogo je
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?