Pozdrav!
Kolege sta mislite o Hugl Poluautomatima, kvalitetu i funcionalnosti istih!Sta su njihove prednosta a sta mane u odnosu na ruski MP153!Koju od ove dve mi savetujete da kupim kao prvu pusku?
Huglu je jedna od boljih turskih fabrika oružja. Imaju u svom programu PA sačmarice koje rade na principu pozajmice gasova i principu povratnog trzaja (kinetičke). Huglu proizvodi položare, bokerice i PA sačmarice za Češku Zbrojovku (što je dovoljan dokaz kvaliteta) koje se odlično prodaju i na severno-američkom i evropskom tržištu. Verujem da kupovinom Huglu puške nećeš pogrešiti.Od ruskih pušaka imaju bolji finiš i manju težinu, a što se tiče funkcionalnosti verujem da su podjednake. Premda i proizvođači mnogo kvalitetnijih i skupljih PA sačmarica nisu smeli da ponove test izdržljivosti koji je prošla puška Baikal MP-153.
Prije nekoliko dana sam imao priliku da pogledam vise Huglu modela, puske su stvarno lepe i deluju dosta primamljivo barem sa estetske strane ali kad sam na njima video ono Made in Turkey, zivot mi se smucio! Da su od zlata ja ih nebio kupio samo zbog toga, to je jednostavno jace od mene.Draze mi je rusko g..no nego tursko zlato!
Ghost Hunter kaže:
Prije nekoliko dana sam imao priliku da pogledam vise Huglu modela, puske su stvarno lepe i deluju dosta primamljivo barem sa estetske strane ali kad sam na njima video ono Made in Turkey, zivot mi se smucio! Da su od zlata ja ih nebio kupio samo zbog toga, to je jednostavno jace od mene.Draze mi je rusko g..no nego tursko zlato!
ko zna mozda nam bude bolje "tursko govno" nego rusko zlato
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related
gost hunteru kad stignes prelistaj stranice na netu huglu.com, armsan.com... cisto da dobijes viziju o kakvom se oruziju radi...ja imam turcina i zadovoljan sam sa puskom al onaj test od iz 153
neznam sme li iko pokusati...
slusao sam i ja za ovaj test sta je napravljen sa mp 153 jel neko zna dali ima video od ovaj test pa da se pogleda pa onda da se prica o nemu ili su ovo samo price ne potvrdeni faktom
To kolega nije test koji su radili italijanski novinari, nego privatni snimak koji je napravio jedan kanađan. U italijanskom testu je mnogo više pucano a puška je povremeno zamakana u vodu da se ohladi i nastavljali su pucati. Ispucano je mislim 50000 (pedeset hiljada) patrona za veoma kratko vreme. Ja jesam gledao snimak ali ne mogu da ga pronađem.
Tebra Šeki svaka čast, nađe ga od prve. Premda je ovo samo deo snimka. Nekome ovo možda ne izgleda nešto naročito, ali ko se razume u oružje zna šta ovo znači i kakav je ovo test. Činjenica je da i posle više godina nijedan proizvođač nije prihvatio izazov i ponovio ovaj test sa svojim proizvodom (oružjem).
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Hunter_lovac Offline
· 12.12.2023. 23:19
Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?