antispin kaže:
Da predstavim moju kolekciju Mausera 66 s u kalibrima :
7 x 64, 8 x68s i 9,3 x 64
.
Meni ovde najvise montaze izazivaju uzdah
Malo su bliski ova dva ojaca ali sve je to ok i zanimljivo videti tri karabina ista modela u jednoj kolekciji. Verovatno poznavalac, naslednik ili Nikola iz Balkan huntera mada bi tu falilo 5-6komada 8x57?
I tata bi sine! Na zalost pocevsi od zakona, pa preko raznih monopola i lose finansijke situacije 90% lovaca , ova slika je samo pusti san!
Lepota lova je i u tome sto nas ima razlicitih lovaca, razlicitih profesija, karaktera i materijalnih mogucnosti... ja obozavam oruzje i sve sto je ovde postavljeno mi se jako dopada, ali ima jedno pravilo, sa kvalitetnom opremom je lakse raditi i loviti, ali od lovca zavisi, im ljudi koji sa M48 bez optike prave strasne pogotke, tako da dobru opremu je lepo videti i sam uzivam kada je samo gledam, no kada se udje u sumu...svi smo jednaki i svi imamo jedan cilj... to mi je draze od svega i to je ono sto nas spaja... okacicu i ja svoje iako imam samo dve duge i dve kratke cevke
smirenost+dobar pogled+mauser werke oberdorf 8x57+Burris fulfield 2-7x35=samo jedan je dovoljan
Hvale kolege lovci . Ovde je najveci problem to sto je oruzje i municija veoma dostupno nije potrebna nikakva procedura za nabavku istog i nema ogranicenja u kolicini kupovine . Tako da covek jako lako dolazi do iskusenja da proba svako jako oruzje i potrosi pare . Jedino za kratko cevno oruzje ide registracija i cekanje oko 5 dana dok za duge cevi i municiju udjes uzmes platis izadjes i nema registracije oruzja .
Coyote vrlo dobar arsenal
prve dve navedene ... u .243Win ... su fantastic
uuhh... da je tako i ov' laka nabavka ... žena bi me potepala dumrem ... ...
[xhide]ps. astral hunterE čini mi se da si pogrešiJo temu! ... ova tema je namenjena predstavljanju svog "arsenala" baš kako je i imenovana .... ili samo suvišno komentarišeš?!?[/xhide]
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?