Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Pomagajte! (u kvaru sam)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Pomagajte! (u kvaru sam)
Indjijanac
 Scorpion jesi ti čuo za rusku mafiju,nemoj da oni ovo pročitaju,nadrljo si
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Scorpion Hunter

Indjijanac kaže:
Scorpion jesi ti čuo za rusku mafiju,nemoj da oni ovo pročitaju,nadrljo si

Grin neka ih druze neka citaju Grin
Ja sam od onih ljudi ako nesto kupim i za*bem se ne pricam drugima sve najbolje o tome nego kazem kako jeste...
Sluzbene ko vozi te su najbolje na svetu Grin Drugi placa gorivo i odrzavanje lako je njih hvaliti Grin

arnotije

Scorpion Hunter kaže:
Kelt slazem se sa tobom iveli 3

Lada Niva:
-Motor i menjac: nikakve razlike na njima nema sve isto kao i na ostalim Ladama. Menjac dobar precizan i izdrzljiv. Motor u klasi sa nasom Zastavom cak su se u nekim slucajevima Z-101 bili bolji od Lade. Ni sa jednim drugim stranim proizvodjacem Ladin motor ne moze da se uporedjuje jer je daleko-daleko nizeg kvaliteta... Na motoru glavna boljka Lanac-Lancanici i Spaneri koji crkavaju veoma brzo pa motor melje kao krunjac za kukuruz svaka zamena fabrickih je sve losijeg i losijeg kvaliteta pa su popravke istog sve cesce i cesce. Motor koji predje preko 100 000 km je premija jer se ostali kvare mnogo pre.
Sto se tice trapova Kugle najlosije na svetu na mnogo Lada ispada u voznji takav kvar moze da izazove katastrofalne posledive.Zadnji silen blokovi cest kvar rezervni deo najlosijeg kvaliteta na svetu i cesto riknjavaju. Dalje pogon ima najlosiji pogon od svih terenskih vozila. Kardani najlosiji na svetu krstovi mnogo brzo stradaju pa skljoca u voznji na svako oduzimanje i dodavanje gasa. Mana zadnjeg diferencijala je da se iskrivi kod prevelikog opterecenja. Mana prednjeg pogona su homokineticki zglobovi crkavanjem samo jednog homokinetickog zgloba ostajete bez pogona ne mozete da se maknete.
Tu je i reduktor najgoreg kvaliteta na svetu koji je cesta boljka na njoj. Na mojoj kad je riknuo u ono vreme platio sam ga 700 maraka-350evra jer je bio onaj prelazni period evro-marka...
Enterijer najgori na svetu. Sedista fabricka gotovo da nema ni jedna jer brzo ispucaju metalni delovi u njima pa ih vlasnici zamenjuju sedistima od drugih automobila.
Vozne karakteristike mnogo teska na volanu pojedini traktori se lkse motaju na volanu d nje. Veoma mali ugao okretanjem volana ima mmnogo mali ugao tockova (ajnslak) pa je istu veoma tesko voziti po gradu... Kocioni sistem uzasan predja kociona klesta skljocaju i na novoj.
Po auto-putu zivi uzas za voznju ko izdrzi za volanom dva sata bez odmora svaka mu cast Grin
Limarija zivi uzas na svojoj dva putakompletno sam je radio.
Sto se tice potrosnje necu ni da komentarisem preterano trosi u odnosu na njenu kubikazu. sto se tice benzinke. Dizelke su neuskladjene sa pogonom koji je od bezinca..
Jedina vrlina Lade Nive su GUME sa kojima izlazi svuda inace stavite na njoj neke druge tockove kao ja na mojoj sto sam imao od Suzuki Samuraja imao sam i siroke gume ma to nema sanse da ide po blatu. Znaci tajna Ladinih terenskih karakteristika su Tagom gume i kratko medjuosovinsko rastojanje a prvenstveno gume. Sa takvim gumama uskim sa velikim hranponima svaki terenac bi svuda izasao. Sve ostalo na Ladi je tesko smece najnizeg kvaliteta za te pare i jeftinije sto rece Kelt ima mnogo bolji dzip...

Malo je predugacko ali nadam se da sam neke stvari objasnio ko je ima sigurno ima neki od navedenih problema... Bye

Mi se ocigledno nismo razumeli, ovde nije bilo reci o tome kakva je niva i kojeg kvaliteta, koje su joj mane i vrline, jednostavno bilo je reci blokadi, ali kad vec pada rec ima ona narodna : " Koliko para toliko muzike "
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

Scorpion Hunter
 Arnotije slazem se oko blokade ovo je nesto drugo. iveli 3
Ja sam napisao da Lada nema blokadu diferencijala vec reduktora taj centralni diferencijal je u samom sklopu reduktora nisam zeleo da preciziram i razdvajam jedan sklop koji se kratko i jasno zove reduktor. Jer kad kazes blokada diferencijala onda ljudi pomisle na prednji i zadnji oni sa blokadom blage veze nemaju...
Inace da ne shvatis pogresno slazem se sa onim tvoji upisom koji si prepisao onde nema greske.

arnotije

Scorpion Hunter kaže:
Ja sam napisao da Lada nema blokadu diferencijala vec reduktora taj centralni diferencijal je u samom sklopu reduktora nisam zeleo da preciziram i razdvajam jedan sklop koji se kratko i jasno zove reduktor. Jer kad kazes blokada diferencijala onda ljudi pomisle na prednji i zadnji oni sa blokadom blage veze nemaju...
Inace da ne shvatis pogresno slazem se sa onim tvoji upisom koji si prepisao onde nema greske.

To sto je u jednom sklopu je tehnicka stvar, svaki proizvodjac ima neko svoje idealno resenje,verovatno jer im je bilo jeftinije ;) nije bitno gde se nalazi vazno je da ona odvaja prednju i zadnju osovinu i da vrsi posao, a i samo ozbiljniji dzipovi imaju blokade prednjeg i zadnjeg diferencijala.iveli

P.S. Inace upis je skinut sa jednog of road sajta davno, i veoma mi se dopao jer je jasno i precizno objasnjeno ko sta radi, da i oni manje tehnicki upuceni mogu da razumeju.
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

Scorpion Hunter

arnotije kaže:

Scorpion Hunter kaže:

To sto je u jednom sklopu je tehnicka stvar, svaki proizvodjac ima neko svoje idealno resenje,verovatno jer im je bilo jeftinije ;) nije bitno gde se nalazi vazno je da ona odvaja prednju i zadnju osovinu i da vrsi posao, a i samo ozbiljniji dzipovi imaju blokade prednjeg i zadnjeg diferencijala.iveli

P.S. Inace upis je skinut sa jednog of road sajta davno, i veoma mi se dopao jer je jasno i precizno objasnjeno ko sta radi, da i oni manje tehnicki upuceni mogu da razumeju.

Blokada koju piseduje Lada Niva je stetna po reduktor koji nije ni malo jeftin kvar. Zato je neki vlasnici i izbegavaju iveli 3

slavaplana
 Menjac za moj Suzuki moze dase nadje od UDINA ka Vilahu i gore ka Svajcarskoj gde ih ljudi voze u vecini slucajeva jer imaju 4x4pogon!!Jer ima neko nekog ko bi mogao ovu informaciju da proveri nekako???

olah56

slavaplana pozdrav

vidim da još nisi nabavio menjač pokušaću da kod priljatelja u mađarskoj vidi dali se može nešto naći.

Jank

slavaplana kaže:
Menjac za moj Suzuki moze dase nadje od UDINA ka Vilahu i gore ka Svajcarskoj gde ih ljudi voze u vecini slucajeva jer imaju 4x4pogon!!Jer ima neko nekog ko bi mogao ovu informaciju da proveri nekako???

Slavo raspitaj se kod ovih naših švajcaraca možda neko od njih može da ti pomogne, eno svi su se bili okupili u bernu na sajmu lovačke opreme pa možda neko od njih zna neki servis ili otpad gde se to prodaje...B)
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

DakiNS
 Slavo podaci za tvoj menjač otišli za mađarsku , čim dođe povratna informacije javljam tiBye
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

slavaplana
 U Madjarskoj ih ima !!!

kelt
 pozdrav svima. CryPOMAGAJTE hitno mi je potrebna Glava za opel vektru 93g, 1,7 dizel, nemac, bez turbine, obican. zvao sam sve otpade koje znam u bgd ali nistaCry. molim sve kolege koji znaju za neki opel otpad da se raspitaju. hvala unaprediveli 3
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Jank
 Auto otpad na samom ulazu u Kotež, Samo za Opelova vozila kod Žike ima ama baš sve, skinuto sa raznih automobila, možda ima i to što tebi treba, Dok sam vozio Opel samo sam tamo nabavljao delove....Od semafora na Zrenjaninskom putu, levo skretanje za Kotež i na nekih 200 do 300m od semafora sa desne strane...OPELov otpad. Ako nađem Vizit kartu javljam ti broj telefona....Bye

kelt
 hvala jank. pun pogodak- imaju glavuiveli 3 ziv mi bio brate
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Jank

kelt kaže:

Kad auto negde stane, to je muka prava,
najgore je kada strada, na motoru glava,
a delova kod nas nema, ne prodaju švabe,
sve što crkne Žika ima, gotovo za džabe.....ROFL

DakiNS
 Uh kako ćemo sada prepoznati bata Kelta kada mu promene glavuLupa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Jank
 Pa po kačketu sa avatara, isti kelt, ima i pušku....ROFL

kelt

Jank kaže:
[quote]kelt kaže:

Kad auto negde stane, to je muka prava,
najgore je kada strada, na motoru glava,
a delova kod nas nema, ne prodaju švabe,
sve što crkne Žika ima, gotovo za džabe.....ROFL[/quote
hehehehe da mi nije muka zapevo bi s tobom jank, B)inspiracije ti ne nedostaje, svaka cast
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

vlada lovac
 Potreban alternator za Citroen Saxo 1.5 dizel 2001.god, tip Valeo sa PK kaisem, u potrazi sam vec 15 danaGlavu o zid

Lala
 Vlado, kontaktiraj Admina, da te poveže sa jednim majstorom u Svilajncu, koji radi baš alternatore i anlasere, meni je pomogao za alternator, koji nisam uspeo nigde da nadjem.
Ili ako ima neko drugi iz Svilajnca, verovatno će znati o kome se radi.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,457
Najnoviji član: draganito

Poslednje vesti
Lovna sezona u Srbiji
Vuci se baš odomaćili
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,186,220 posete www.srbijalov.com