Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Pomagajte! (u kvaru sam)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Pomagajte! (u kvaru sam)
chaki
 Vlado okreni firmu koja se zove XM company rade kompletan francuski program i sigurno mogu da nadjiu to sto ti treba. rade Pezo Citroen Reno a i mogu da ti kazu da li ima neka zamena. Inace na Altini su u Zemunu.

XM Company - Beograd

Adresa - Ugrinovački put 80b

Telefoni - 011/373-9450, 011/373-9451

Mail - 
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

vlada lovac
 Alternator danas stigao na kucnu adresu, hvala svima na angazovanju a posebno Scorpion Hunteru za kontakt tel.otpada u Mladenovcu
ZivioRodjo

slavaplana
 Evo slika mog famoznog menjaca za suzuki wagonr 4x4 2002god.

slavaplana
 i ova

slavaplana
 i ova

slavaplana
 i ova

Lovac Stari
 Slavo postoji verzija R+ i R-.
Ovamo privatno ih nema, ali na ebay ima ih mnogo i svi su u Nemackoj, cene od 300-900.
Pokusacu ovamo na nekim odpadima, postoji vise modela i velike razlike u kw.
Dobar pogled.

slavaplana
 moj je 56kw i 1298 kubika (1.3)4x4!!Zvacu ADMINA jer zna Namacki pa neka vidi ako ima vreme!!!Dzabe da gledam kad je jezik problem!!!Ovaj je sa mehanickim kvacilom a ima vezija i sa hidraulicnim!!Bolje da sam kupio NIVU i da nebrinem!!

slavaplana
 evo na ebey-u prvi na vrhu od 350 eura isti kao moj menjac !!Aukcija je u toku do sutra!!!Ko ima iz Nemacke da mu saljem pare da kupi ovaj menjac???Nevidim samo je li 4x4??

Igor
 Ovaj menjac sto si pronasao nalazi se na granici Nemacke i Danske a ne salje postom.
Budi svoj, samo svoj........

Indjijanac
 slavo pazi kome šalješ novce nemoj da se taj pretvori posle u F-117Pilot
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

slavaplana
 Idemo dalje!!!!Trazim i cekam !!!!

chaki
 ajd slavo sta kukas za deo ko suro pile jos godinu dve dana pa ces u sluzbeni auto LSCS heheheheh www.ribolovci.com/forum/Smileys/ribolovci/RolandChayer-FuckingBananas-Smiley.gif

slavaplana
 LSS je prodao stari auto kao los Auto Cacku a zamislite jedan DRUG iz LSS je taj isti auto odkupio za svoje potrabe da ima covek kako da vozika svoju porodicu po gradu a veliki grad i svetla jaka......ROFL mislim da je Pantelic Aca!!!

chaki
 uci se na pravim primerima nemoj da izmisljas nesto novo. pa ga otpisi posle godinu dana a ja da ga kupim heheheh

DakiNS

slavaplana kaže:
LSS je prodao stari auto kao los Auto Cacku a zamislite jedan DRUG iz LSS je taj isti auto odkupio za svoje potrabe da ima covek kako da vozika svoju porodicu po gradu a veliki grad i svetla jaka......ROFL mislim da je Pantelic Aca!!!

Jel to onaj što je navikao da deci priča bajke pa misli da smo svi deca
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

slavaplana
 On prica bajke i na sudu posto ima KRIVICNU PRIJAVU!!!HaHaHa

DakiNS
 Mora da je preterao sa bajkama, jest oće to sa godinama postaneš demagog, pa mladu devojku ubeđuješ da se od tvrdog dobije rakHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

od komtema
 Menjac za suzuki mozda moze da se nadje u Valjevu,tamo ih ima puno a ima puno i delova,znam zato sto tamo vozim relije terenaca.Probaj kod Milanovica zvanog Dugi mislim da on ima otpad Suzuki terenaca.Poz.

slavaplana
 Stigao mi je danas menjac iz Madjarske zahvaljujuci DAKIJU i LALI koji mi je poslao isti iz NS-a!!!

Hvala svima na pomoci!!

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,711,110 posete www.srbijalov.com