Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Najbolji je...

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Najbolji je...
misa 71
 Zoran Zoli kaze:
Juce postah vlasnik prelepog 4 runer-a , mada sam ga posedovao i pre ali iz neznanja ga prodah ali sad vise nece biti greske .

Zoli treba ga probati kod mene u Homolje da vidimo sta moze Odobravam
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

Zoran Zoli
 Misko druze samo zovi da vidis kako je kad se udruze toyota i BAR 30-06iveli
srbijalov

mrwa22250
 A usput mozete malo da pritrenirate glinenace da ne bude posle ovo onoGriniveli 3
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Zoran Zoli
 Treniram iskljucivo sa tobom oni su losi npr Lala i Daki
Srean
srbijalov

Podunavac

misa 71 kaže:
Zoran Zoli kaze:
Juce postah vlasnik prelepog 4 runer-a , mada sam ga posedovao i pre ali iz neznanja ga prodah ali sad vise nece biti greske .

Zoli treba ga probati kod mene u Homolje da vidimo sta moze Odobravam

Тест преласка преко пруге. Да ли ће гуме издржати? Задњи који је био у гостима, није прошао на тесту.Grin
Tri prsta 2Kolce

Zoran Zoli
 Imenjace dobre su gume duplo postavljene Odobravam
srbijalov

DakiNS

Zoran Zoli kaže:
Treniram iskljucivo sa tobom oni su losi npr Lala i Daki
Srean

Pfft Pa ti si gori od onih sa sveCkog prvenstva, malo ti je što si nameštao mašinu za glinene, pa još na domaćem terenu i sa svojim oružijem i municijom, a gosti sa tuđim puškama i tuđom municijom i još pucali samo po jednu patronu su sad "loši". Biće dana za megdana, i mi matori opalimo ponekad jednom ali je to za pamćenjeHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

ficha007
 Nova Niva...mmmmmm....
ficha007 priložio:
1_178.jpg

ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

ficha007
 .
ficha007 priložio:
6_19.jpg

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

ficha007
 Ako bude i malo nalik na ovu biće pun pogodak. Sa ovakvom "šminkom" i dodacima izgleda šmekerski.

slavko75
 zar to nije chevroletov dzip
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

ficha007

slavko75 kaže:

http://www.b92.ne..._id=892599

kimi

slavko75 kaže:

Od napred shevrolet, od pozadi mečka a motor iz pežoa. U stvari kažu nova lada.
E sad ako sam dobro razumeo "ovo" će se prodavati kao shervolet a oni su izašli iz Srbije- nemaju ovlašćenog dilera( ako se dobro sećam !!!!) tako da neće moći da se kupi novo u Srbiji.

Sve u svemu dobićemo solidnog terenca, za lepe pare i ne baš jeftino održavanje.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Planinko011
 To je treca slika nive u poslednje tri godine ali kola nigdeSad.
Napred je evok a pozadi ML. Ne znam zasto ali Rusi definitivno nece da odrese kesu za novu nivu. Bilo bi sjajno da bude u klasi cene i kvaliteta dustera ali da ima reduktor i blokadu diferencijala, jaci klirens, motor i jako vesanje a verzije sa dvoja i cetvoro vrata ali da proporcionalno povecaju klirens duzoj zbog prohodnosti. I da ostave celicne branike i manja svetla (koja ne idu preko ivica) u osnovnoj verziji a ne da ostavljamo plastike i staklo po granju u sumi. Eh jos da ne kosta preko 15-16000 jer ako dodje do 20 i plus je omeksaju poput RAVa sto se mene tice dzabe su je pravili.
A dotle koga zanima najbolja je

http://www.polovn...lada_niva/

Dragoljupe

karea
 Land Rover Defender 2.5 tdi, 1992 god. nezaustavljiva i ljuta masina. Nesto novo specijalno za lov.
karea priložio:
11_15.jpg

golf071

karea kaže:
Land Rover Defender 2.5 tdi, 1992 god. nezaustavljiva i ljuta masina. Nesto novo specijalno za lov.
e ovo je makina za sva vremena.Odobreno
Novine

vojkan
 Kolega Karea jesi kupio ili ga prodajes?Ja sam zainteresovan za Defendera,pozdrav Vojkan!
Ja sam Lovac s juga cevka mi je duga!

karea
 Kupio proletos malo ga radio,dve godine preklinjao drugara da mi proda i prodao mi zbog dosadjivanja mog.Nije na prodaju.Pozz

pavikpavlovic

karea kaže:
Kupio proletos malo ga radio,dve godine preklinjao drugara da mi proda i prodao mi zbog dosadjivanja mog.Nije na prodaju.Pozz

Ako nije tajna, koliko je kostao?

AcaNik
 https://www.youtu...2E8ZUgxLmI

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,790,080 posete www.srbijalov.com