Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Češka kombinacija

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Češka kombinacija
sheytan

Brka bez brkova kaže:

lemi024 kaže:
http://www.czub.c...Combo.aspx

Kolege da li je neko cuo nesto za ovu pusku, kakva je , gde moze da se nadje, da li ima rezervne cevi i tako?
Iz ovoga vidim da je ponudjena samo u 2 kalibra 308 i 30-06,ako je tako sve im dzaba,ne bih nikad kupio prelamacu u bilo kom kalibru bez R

Bravo 2 Odobreno Vaistinu
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Podunavac

MMilos kaže:
Kolega Podunavac,
da ne znaš možda koliko košta BO 802, i da li može samo sa sačmenim cevkama da se pazari?
Fala ;)

Model sa sačmenim cevima je BO 801, a BO 802 je kombinacija. BO 801 se radi sa fiksnim ili izmenjivim čokovima isključivo u kalibru 12. Koja joj je cena u Srbiji stvarno neznam, ali probaj da se informišeš u Trofej Commerc u Beogradu. Oni su zastupnici za Zbrojovku. Cena modela BO 801 u HR je 11000 kn (1466 evra), što je po meni previše i za te pare može da se kupi italijanska puška (Fausti Stefano, F.A.I.R. ili Betinsoli) ili čak Browning za veoma malu razliku u ceni.
Tri prsta 2Kolce

kojot
 moze li neko ko ima dva para cevi za zh da mi kaze koje je duzina kombinovanih cevi a koja sacmenih

AleksandarB78
 Pozdrav Kojote,

kombinovana cev je duga 60cm (koji mm manje),
a sačmena 70cm
(mereno od ležišta metka bez izbočina za griner bravljenje)

kojot
 hvala aleksandre

viktor
 Na sajmu iwa 2015 brno predstavlja novu kombinaciju" combo"
cal 12
308win
30-06
8x57jrs
9,3x74r

223rem
 Pozdrav kolege.Kakva su vasa misljenja u vezi sa tezinom ceskih kombinacija kada je na njih montirana optika.Moja zh304 sa montiranom optikom tezi 4560gr.Ja mislim da je ovo malo pretesko za pogonski lov divljih svinja kad treba da se puska nosi po teskim i brdovitim terenima celog dana.

AleksandarB78
 Pozdrav 223rem,
ne lovim po takvim terenima vec po Sremu, provlaceci se kroz gustise i cestare kud idu i DS, meni i sa optikom nije teska. Valjda sto je dobro balansirana ili sto sam je dugo prizeljkivao, ne znam? Meni to nije do sad predstavljalo problem.
Upucana mi je optika na 80m, a i sa mehanickim nisanom sam do tih daljina prilicno precizan. Sa njom sam prosle godine odstrelio prvu DS u pogonu pa mi je jos draza.

223rem
 Pozdrav Aleksandre i meni je moja mnogo draga ali ponekad me stvarno zamori od tolike tezine.resenje sam potrazio sa nekom montazom koja se skida i prilikom vracanja ne treba ponovno upucavanje, mada to zadovolnstvo kosta 320e a ja nisam bas sad u situaciji da to sebi priustim.Koju ti montazu imas? Ja sad trenutno ima rade hamerles montazu koja ima mali tunel ispod.

mb-bb

223rem kaže:
Pozdrav Aleksandre i meni je moja mnogo draga ali ponekad me stvarno zamori od tolike tezine.resenje sam potrazio sa nekom montazom koja se skida i prilikom vracanja ne treba ponovno upucavanje, mada to zadovolnstvo kosta 320e a ja nisam bas sad u situaciji da to sebi priustim.Koju ti montazu imas? Ja sad trenutno ima rade hamerles montazu koja ima mali tunel ispod.

Kolega probaj nazvati Radeta u KG pa se dogovrite da ti napravi skidajucu montazu za ZH koja je punojeftinija od te cifre sto si napisao..
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

223rem
 Pozvacu ga i videcu da li moze nesto tako da napravi.Ovo je in ace cena MAK Nemacke montaze sa sve ugradnjom i garancijom 10 god.

AleksandarB78
 223rem potrazi po oglasima originalnu ZH montazu (lastin rep sa tunelom) bila je 70tak EUR do skoro na oglasima.
320 EUR sto ti trazi i sa optikom je puno, jer montaza sa optikom se kretala oko 150 EUR za (stari) Cajs ZF4.

AleksandarB78
 Za pogone bi bio zgodan red dot brzi nisan, ali oni svi su za pikantini sinu, pa bi morao nesto da iskombinujes sa redukcijom za sinu za ZH tad bi ona bila puno laksa.
Generalno jeste teska puska.

Slob
 Kolege koja puska je bolji izbor, IZ 27 kombinovana sa rez cevima ili ZH komb sa rez cevima? Predpostavimo da su istog kalibra
Lisica

gardista

Slob kaže:

Kolege koja puska je bolji izbor, IZ 27 kombinovana sa rez cevima ili ZH komb sa rez cevima? Predpostavimo da su istog kalibra

ipak pre ZH...
A gentleman will walk but never run
www.adio.rs

rk
 ZH definitvno, a da ne pricam “kozlica”.
RK

Cvele
 Pa ZH je bolji model od Kozlice...
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

rk
 Po čemu?
RK

Grom
 Kozlica ili Tatra je jeftinija verzija Brna Super, jako dobra puška koja nema nikakve veze sa ZH po ničemu (dvije različite tvornice). Puno elegantnija, ljepša i lakša. Ima ubrzicu itd....blago rečeno i čast svima koji je imaju, ZH je za nju smeće. Iako i ona dobro služi, nema šta.
Grom

hercegovac

Grom kaže:

Kozlica ili Tatra je jeftinija verzija Brna Super, jako dobra puška koja nema nikakve veze sa ZH po ničemu (dvije različite tvornice). Puno elegantnija, ljepša i lakša. Ima ubrzicu itd....blago rečeno i čast svima koji je imaju, ZH je za nju smeće. Iako i ona dobro služi, nema šta.

Zar baš smeće? Toliko gora od tatre???
Tatra elegantna!
Ne kontam.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Brno kombinacija KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 29 02.11.2017. 18:27
Češka zbrojovka-optika OPTIKE I MONTAŽE 6 25.04.2015. 21:25
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,033,869 posete www.srbijalov.com