Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
Milos88-Ivanjica
 Hvala vladant,slikacu je i postavicu slike cim stigne..B)
LOV JE Passrbijaloviveli

DakiNS
 Kako vam se svidjam?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

aleksa
 Lepota od steneta!
Ndam se da ce izrasti u pravog lovca!

DakiNS
 Nagrada u kvizu...

DakiNS
 Vec sam se umorio... ;)

DakiNS
 Hunteru sada vidis kako izgleda nagrada na kvizu

Boban
 Daki,stene izgleda prelepo samo napred u daljem odgoju.Bravo 2

DakiNS

Boban kaže:
Daki,stene izgleda prelepo samo napred u daljem odgoju.Bravo 2
To stene hocu da pokloim Hunteru posto je stalno na forumu a i odlican je ucenik, yato mislim da ne treba da ga prodajem nego da ga poklonim lovackom podmlatku

alex
 Svaka cast Lalo pravi gest svaka cast pasic je lep neka je sa srecom novom vlasiku da dugo dugo love zajedno.
Lalo skidam kapu stvarno lep gest
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Boban
 Daki,svaka cast treba se pomoci mladim lovcimaB)
vise puta sam poklonio stene ljudima jer ce to stene njima mnogo znaciti.

Indjijanac
 daki svaka čast trebalo bi svi koliko možemo da pomognemo podmlatkarima na sličan način,ko nije u mogućnosti toliko može da pozove nekog podmlatkara u goste u lov ili slično,normalno da mora da ispunjava uslov da je dobar učenik
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Savic Marko
 img835.imageshack.us/img835/1315/mapko0942.jpg

eto rodovnika, na zalost jednog uginulog psa!

vl. Petar Marković

DakiNS
 Izgleda da je ispao problem jer Filip Hunter se javio pre podne i nesto se femka verovatno da mu ne odgovara poklon i da ga ne zeli, cak me nije ni nazvao iako sam mu na PP poslao brojeve

Lala
 Svašta!
Ponudiš na poklon takvo štene, prvo bude da hoće, pa onda počinje zavlačenje.
To je kao prvo neozbiljno, a kao drugo prilično uvredljivo za poklonodavca, i kao treće, mogao je neko drugi da dobije štene, ko bi umeo da ceni takav poklon.
Daki, da sam na tvom mestu, sad mu ne bih dao štene ni pod tačkom razno, jer mislim da bi se i prema psu odnosio na isti, neozbiljan način, i da štene ne bi dobilo vlasnika, koji ga zaslužuje.
Jednostavno, i kad poklanjaš štene, gledaj da dodje u prave ruke. Hoću-neću, ne prolazi kod pravih lovaca. Ili jesi, ili nisi.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Hunter forever
 Lalo neznam sad sta je problem,nisam bio kuci sutra cu dati broj telefona ocu da nazove Dakija i da se dogovore oko preuzimanja. Ja taj poklon cenim i to veoma a neznam samo odakle taj zakljucak da ja to nezelim ili da zavlacim. Nema veze ako mislite da netreba da mi se da onda nista.

Daki stene je prelepo,videcu samo kad mogu da ga preuzmem da se dogovorim sa ocem posto moram da idem kod lekara na kontrolu 5. jula i nisam mogao nista da kazem jer neznam da li cu biti slobodan. Sutra cu mu dati broj telefona da pozove Dakija i da se dogovore.
marka Engleski poenter marka

Jank
 Taman sam hteo da čestitam i pohvalim mog druga iz predškolskog Dakija za jedan izuzetan gest, kad ono šipak, možda ipak Filip nema uslova za čuvanje psa, neverujem da bi odbio ....Daki generacijo svaka ti čast i ti svojim primerom pokazuješ da si lovac za primer....B)
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Jank
 Bravo Filipe, na osnovu tvog poslednjeg upisa ipak nisam pogrešio, želim da ti se sve želje ostvare, ......Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Hunter forever
 Lala me je odmah odsekao i sasekao a nije ni znao zbog cega nista nisam mogao ni da kazem ni sam na svoju ruku da radim bez dogovora sa roditeljem. Znam ja da je Daki dobar covek i prijatelj i ovim je to pokazao.

DakiNS

Hunter forever kaže:
Lalo neznam sad sta je problem,nisam bio kuci sutra cu dati broj telefona ocu da nazove Dakija i da se dogovore oko preuzimanja. Ja taj poklon cenim i to veoma a neznam samo odakle taj zakljucak da ja to nezelim ili da zavlacim. Nema veze ako mislite da netreba da mi se da onda nista.

Daki stene je prelepo,videcu samo kad mogu da ga preuzmem da se dogovorim sa ocem posto moram da idem kod lekara na kontrolu 5. jula i nisam mogao nista da kazem jer neznam da li cu biti slobodan. Sutra cu mu dati broj telefona da pozove Dakija i da se dogovore.
Nema problema Hunteru samo ja ceo dan cekam da mi javis da znam sta cu sa kucetom. Imam veliku zelju da ti ga poklonim posto si dobar momak.Ima malo i moje krivice posto te prvo nisam pitao da li ti roditelji dozvoljavaju da ga drzis, drugo da li imas uslova da ga drzis i treceda li uopste imas zelju, nego ja napao da ti ga poklonim. Mali je izvanredno zivo kuce danas je ceo dan sa nama, pratio me dok sam kosio travu i ne boji se kosilice pa sam pljeskao rukama da vidim da li ce se bojati pucnja ,on ni ne reaguje kao da se stalno oko njega desavaju takvi bucni dogadjaji.Malo sam se igrao sanjim i bacao mu lopticu svega metar daleko ali on lepo trkne po nju i uzima je u usta i nosi,pa se onda igrao sa mojim sinom ,navlacio mu je majicu i sve rezao pa onako vrti glavicom i kida . Ovo ne pisem da bih te nagovorio .mnogo vise bih voleo da mi javis da li si siguran za kuce ili ces cekati neku drugu priliku ili rasu, ne sekiram se jer znam da bi se mnogi obradovali takvom kucetu

Hunter forever
 Daki ja zelim to kuce,otac mi daje da ga uzmem a i imam i uslove,tacnije otac mi je pravio boks pre nego sto sam trebao da nabavim prvog bretona u kom itekako ima mesta za novog bretonca. Samo ja da se dogovorim sa ocem kad bi mogli da preuzmemo kuce i to ce biti to. U svakom slucaju dogovoricu se ja sa ocem kada cemo moci da preuzmemo stene i recicu mu da nazove i dogovori se sa tobom. Hvala jos jedan put od srca.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,502,165 posete www.srbijalov.com