Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
Jank
 Kada sam na lovačkoj zabavi dobio bretonku Tinu (kuče sa mog avatara), hteo sam da umrem od sreće, koliko sam se ja radovao, još više sam bio srećan zbog moje dece, iako sam već imao engleskog setera, ali od tada lovim sa dva kera, Bretonom i Seterom i nije mi žao niti mi je teško da čuvam dva lovačka psa.....Kiss
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

DakiNS

Hunter forever kaže:
Daki ja zelim to kuce,otac mi daje da ga uzmem a i imam i uslove,tacnije otac mi je pravio boks pre nego sto sam trebao da nabavim prvog bretona u kom itekako ima mesta za novog bretonca. Samo ja da se dogovorim sa ocem kad bi mogli da preuzmemo kuce i to ce biti to. U svakom slucaju dogovoricu se ja sa ocem kada cemo moci da preuzmemo stene i recicu mu da nazove i dogovori se sa tobom. Hvala jos jedan put od srca.
Ma nema problema , malo si me drzao na ledu, znas moja bolja i lepsa polovina je jos ludja od mene za psima pa me samo bilo strah da ne zavoli to kuce i eto meni treceg psa pored dve mace. Danas je mali pojeo vise rostilja od mene, cim je vidi odmah trk za njom dzaba sto ja zvizdim, ona je car jer podmPasicuje sa rostiljem , eno ga spava a stomacic mu kao burence
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Hunter forever
 Jank veruj mi i ja sam danas bio pun srece kad sam procitao da sam dobio stene bretona. Ali kad sam citao Lalin upis toliko sam se uplasio da je to strasno.
Daki vidi se da je stene super.
marka Engleski poenter marka

Hunter forever
 Odustao sam od steneta a Dakiju sam rekao razlog.

DakiNS
 Momci kolega Hunter i ja smo se dogovorili , malo sam ja pozurio ne razmisljajuci da je on mlad momak i da krece u srednju skolu sa mnogo vise obaveza koje ce mu oduzimati dragoceno vreme koje bi posvetio kucetu tako da je ta prica zatvorena na obostrano zadovoljstvo, i da vam kazem Hunter je pravi momakB)

Hunter forever

DakiNS kaže:
Momci kolega Hunter i ja smo se dogovorili , malo sam ja pozurio ne razmisljajuci da je on mlad momak i da krece u srednju skolu sa mnogo vise obaveza koje ce mu oduzimati dragoceno vreme koje bi posvetio kucetu tako da je ta prica zatvorena na obostrano zadovoljstvo, i da vam kazem Hunter je pravi momakB)

Hvala Daki na lepim recima. Roditelji mi uvek govore kao i svi stariji da je skola najbitnija pa sve ostalo,a ne bih trebao da zapostavim skolu zbog necega pa da se kajem kasnije,a i mislim da nisam dovoljno spreman da izvedem psa na pravi put.

EVO CEO OVAJ GEST POKAZUJE KOLIKO JE DAKI DOBAR COVEK. VELIKI POZDRAV ZA NJEGA

DakiNS
 itanjeZivioRodjoB)iveli 3Pas Jednoga dana kada se ukaze mnogo povoljnija prilika ceka te stene bretona kod mene

Hunter forever
 SmileSmileZivioRodjoiveli 3

aleksa
 Jebena je skola,mislis kao,ma bice vremena i za lov,necu nista propustiti a onda kad obaveze pritisnu,nisi ni svestan koliko stvari propustas.
Dobro je sto si to shvatio na vreme i svakako je bolje prepustiti stene nekome ko ce imati mogucnosti da mu se dovoljno posveti nego ga upropastiti.Korektno sa tvoje strane!
A,Dakiju svaka cast za gest!

Lala
 Stojim iza onoga što sam napisao.
Ne treba prvo prihvatiti štene, pa posle razmišljati mogu-ne mogu. Evo gledam upise: prvo u 23:03 napiše momak
'Samo ja da se dogovorim sa ocem kad bi mogli da preuzmemo kuce i to ce biti to. U svakom slucaju dogovoricu se ja sa ocem kada cemo moci da preuzmemo stene i recicu mu da nazove i dogovori se sa tobom. Hvala jos jedan put od srca.'

A posle samo sat vremena, u 00:11, sledi upis:
'Odustao sam od steneta a Dakiju sam rekao razlog.'

Verujem da imaš razloge, za odustajanje, ali si prvo trebao razmisliti, pa prihvatiti štene, a ne ovako.
Pas je obaveza, bolje da štene ode kod nekog ko će moći da mu se posveti. A pošto poznajem Dakija, i znam način kako on radi sa psima i koliko voli svoje pse, a naročito štence, verujem da je ovo najbolji ishod ove priče.
Hunter forever, nemaš ti razloga da se plašiš mojih upisa; ja imam svoje mišljenje koje sam napisao, što bi se bilo ko plašio nečijeg mišljenja? Samo ti legni na knjigu, to je zaista najpreče, to je tačno.
Kažu ljudi ovako: kad neko nešto hoće da uradi, nadje način 'kako'. Kad neko neće nešto da uradi, nadje razlog 'zašto'.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

mirko knezevic
 Kad je ker i lov u pitanju i skolu sam zapostavljao,i to su moji odlicno znali,septembar oktobar i novembar sam uvek bio najgori i najvise izostajao iz skole,upravo iz ovog razloga,vodi kera na teren idi u lov ne idem po ceo dan u skolu zato sto sam druga smena a treba kerovi da se vode,ko sisa skolu ovo je bitnije...E ali je zato posle decembar bilo ispiranje mozga da se poprave sve ocene,a i kukanje kod roditelja da mi opravdaju casove...Smile I ne mogu da gresim dusu uvek su mi izasli u susret,mada sam i ja popravljao ocene kao sto sam obecao. Odoh ja sa teme,hteo sam da kazem da ako istinski iz sveg srca volis lov prirodu kerove nema te stvari koja ce me spreciti,a ponajmanje skola...Smile Hunter je mlad lovac i verovatno ce biti odlican lovac kad dodje vreme za to...B) 
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Jank
 Hunter je samo dečak od 15 godina, dobar učenik, odličan-Vukovac, zar to nije dovoljno, čitajte njegove upise, dečko je za primer, voli lov i prirodu, veoma zrelo razmišlja za svoje godine, HUNTERE ŠKOLA PA SVE OSTALO, SVE JE LAKO AKO ZNAŠ KAKO....Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

alex
 JEste skola naj vaznija to slazem.
Ali meni je lov glavni motiv da zavrsim skolu da bih nesmetano mogao da idemu u lov.
Svaki put kada sednem da ucim meni je u glavi samo jedno da to zavrsim i da idemu u lov jer toliku motivaciju imam da je to neverovatno lov me podstice na sve.
Polako kolega HUNTER nije strasna srednja skola videces samo se opusti.
Daki jos jednom svaka cast za gest Bravo 2
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Lala
 Kao što napisah, kad neko nešto hoće i želi, uvek nadje način 'kako'....

Hunter forever
 Pas je obaveza, bolje da štene ode kod nekog ko će moći da mu se posveti. A pošto poznajem Dakija, i znam način kako on radi sa psima i koliko voli svoje pse, a naročito štence, verujem da je ovo najbolji ishod ove priče.

Lalo e bas zbog toga sam odustao od steneta jer je bolje da ostane kod Dakija koji ce ga obuciti mnogo vise nego kod mene gde ce dobiti mnogo manje.

Hunter forever
 Jank hvala na lepim recima. Bye

DakiNS
 Kolege ovo kuce me svakim danom sve vise privlaci, bukvalno je neustrasiv danas sam rastavljao neke palete( uh povelika gomila) lupao cekicem bacao daske , za to vreme on se stalno motao oko nogu, uopste nije reagovao na buku , vec je cak pokusavao da mi pomogne pa je grizao daske, pa kada sam kolicima prevozio daske a on neke papire pokupio pa nosao zamnom, uzeo sam mu taj smotak papira i bacao a on je sa uzivanjem donosio. Vrlo je pametan jer posle trece ture je upamtio gde idemo pa nije trcao i izmedju nogu nego ispred mene do gomile dasaka, I sto mi se posebno svidja njegov temperament, stalno nesto grize, a kada sam ga podigao on uhvati zubima za majicu i sve kida uz rezanje ipak je tek sedma nedelja starostiPasSmeko

Lala
 Vidim ja da će taj mališa kanda da zauzme Mrvanovo mesto u dvorištu...

DakiNS
 Njegovo mesto niko nikada nece zauzeti ali kod mene ima mnogo mesta za sve. Iako je prvobirano stene svejedno mislim da cu birati na prolece da bih bio siguran da ce liciti na Mrvana i njegovog prelepog brata malog Zika ipak mislim da imam vise sanse ako su oba roditelja ista. a ovaj malac je mnogo povukao na dedu Zika

duskodugousko
 Daki,obecao sam ti par fotki iz profila.;)
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,503,639 posete www.srbijalov.com