Breton
|
Jank |
Objavljen 03.07.2011. 23:05
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Kada sam na lovačkoj zabavi dobio bretonku Tinu (kuče sa mog avatara), hteo sam da umrem od sreće, koliko sam se ja radovao, još više sam bio srećan zbog moje dece, iako sam već imao engleskog setera, ali od tada lovim sa dva kera, Bretonom i Seterom i nije mi žao niti mi je teško da čuvam dva lovačka psa.....
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 03.07.2011. 23:13
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Hunter forever kaže:
Daki ja zelim to kuce,otac mi daje da ga uzmem a i imam i uslove,tacnije otac mi je pravio boks pre nego sto sam trebao da nabavim prvog bretona u kom itekako ima mesta za novog bretonca. Samo ja da se dogovorim sa ocem kad bi mogli da preuzmemo kuce i to ce biti to. U svakom slucaju dogovoricu se ja sa ocem kada cemo moci da preuzmemo stene i recicu mu da nazove i dogovori se sa tobom. Hvala jos jedan put od srca. Ma nema problema , malo si me drzao na ledu, znas moja bolja i lepsa polovina je jos ludja od mene za psima pa me samo bilo strah da ne zavoli to kuce i eto meni treceg psa pored dve mace. Danas je mali pojeo vise rostilja od mene, cim je vidi odmah trk za njom dzaba sto ja zvizdim, ona je car jer podm icuje sa rostiljem , eno ga spava a stomacic mu kao burence
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Hunter forever |
Objavljen 03.07.2011. 23:18
|

Lovčina

Upisa: 1595
Pristupio: 14.12.2010. 18:23
|
Jank veruj mi i ja sam danas bio pun srece kad sam procitao da sam dobio stene bretona. Ali kad sam citao Lalin upis toliko sam se uplasio da je to strasno.
Daki vidi se da je stene super.
 Engleski poenter 
|
|
|
|
Hunter forever |
Objavljen 04.07.2011. 00:11
|

Lovčina

|
Odustao sam od steneta a Dakiju sam rekao razlog.
 Engleski poenter 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 04.07.2011. 00:19
|

Admin

|
Momci kolega Hunter i ja smo se dogovorili , malo sam ja pozurio ne razmisljajuci da je on mlad momak i da krece u srednju skolu sa mnogo vise obaveza koje ce mu oduzimati dragoceno vreme koje bi posvetio kucetu tako da je ta prica zatvorena na obostrano zadovoljstvo, i da vam kazem Hunter je pravi momakB)
|
|
|
|
Hunter forever |
Objavljen 04.07.2011. 00:27
|

Lovčina

|
DakiNS kaže:
Momci kolega Hunter i ja smo se dogovorili , malo sam ja pozurio ne razmisljajuci da je on mlad momak i da krece u srednju skolu sa mnogo vise obaveza koje ce mu oduzimati dragoceno vreme koje bi posvetio kucetu tako da je ta prica zatvorena na obostrano zadovoljstvo, i da vam kazem Hunter je pravi momakB)
Hvala Daki na lepim recima. Roditelji mi uvek govore kao i svi stariji da je skola najbitnija pa sve ostalo,a ne bih trebao da zapostavim skolu zbog necega pa da se kajem kasnije,a i mislim da nisam dovoljno spreman da izvedem psa na pravi put.
EVO CEO OVAJ GEST POKAZUJE KOLIKO JE DAKI DOBAR COVEK. VELIKI POZDRAV ZA NJEGA
 Engleski poenter 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 04.07.2011. 00:32
|

Admin

|
 B) Jednoga dana kada se ukaze mnogo povoljnija prilika ceka te stene bretona kod mene
|
|
|
|
Hunter forever |
Objavljen 04.07.2011. 00:33
|

Lovčina

|

Engleski poenter 
|
|
|
|
aleksa |
Objavljen 04.07.2011. 01:33
|

Veteran

Upisa: 599
Pristupio: 22.10.2010. 15:52
|
Jebena je skola,mislis kao,ma bice vremena i za lov,necu nista propustiti a onda kad obaveze pritisnu,nisi ni svestan koliko stvari propustas.
Dobro je sto si to shvatio na vreme i svakako je bolje prepustiti stene nekome ko ce imati mogucnosti da mu se dovoljno posveti nego ga upropastiti.Korektno sa tvoje strane!
A,Dakiju svaka cast za gest! |
|
|
|
Lala |
Objavljen 04.07.2011. 07:07
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Stojim iza onoga što sam napisao.
Ne treba prvo prihvatiti štene, pa posle razmišljati mogu-ne mogu. Evo gledam upise: prvo u 23:03 napiše momak
'Samo ja da se dogovorim sa ocem kad bi mogli da preuzmemo kuce i to ce biti to. U svakom slucaju dogovoricu se ja sa ocem kada cemo moci da preuzmemo stene i recicu mu da nazove i dogovori se sa tobom. Hvala jos jedan put od srca.'
A posle samo sat vremena, u 00:11, sledi upis:
'Odustao sam od steneta a Dakiju sam rekao razlog.'
Verujem da imaš razloge, za odustajanje, ali si prvo trebao razmisliti, pa prihvatiti štene, a ne ovako.
Pas je obaveza, bolje da štene ode kod nekog ko će moći da mu se posveti. A pošto poznajem Dakija, i znam način kako on radi sa psima i koliko voli svoje pse, a naročito štence, verujem da je ovo najbolji ishod ove priče.
Hunter forever, nemaš ti razloga da se plašiš mojih upisa; ja imam svoje mišljenje koje sam napisao, što bi se bilo ko plašio nečijeg mišljenja? Samo ti legni na knjigu, to je zaista najpreče, to je tačno.
Kažu ljudi ovako: kad neko nešto hoće da uradi, nadje način 'kako'. Kad neko neće nešto da uradi, nadje razlog 'zašto'.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
mirko knezevic |
Objavljen 04.07.2011. 08:49
|

Lovčina

Upisa: 1063
Pristupio: 02.08.2010. 15:40
|
Kad je ker i lov u pitanju i skolu sam zapostavljao,i to su moji odlicno znali,septembar oktobar i novembar sam uvek bio najgori i najvise izostajao iz skole,upravo iz ovog razloga,vodi kera na teren idi u lov ne idem po ceo dan u skolu zato sto sam druga smena a treba kerovi da se vode,ko sisa skolu ovo je bitnije...E ali je zato posle decembar bilo ispiranje mozga da se poprave sve ocene,a i kukanje kod roditelja da mi opravdaju casove... I ne mogu da gresim dusu uvek su mi izasli u susret,mada sam i ja popravljao ocene kao sto sam obecao. Odoh ja sa teme,hteo sam da kazem da ako istinski iz sveg srca volis lov prirodu kerove nema te stvari koja ce me spreciti,a ponajmanje skola... Hunter je mlad lovac i verovatno ce biti odlican lovac kad dodje vreme za to...B)
Srbija do Tokija!

|
|
|
|
Jank |
Objavljen 04.07.2011. 10:46
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Hunter je samo dečak od 15 godina, dobar učenik, odličan-Vukovac, zar to nije dovoljno, čitajte njegove upise, dečko je za primer, voli lov i prirodu, veoma zrelo razmišlja za svoje godine, HUNTERE ŠKOLA PA SVE OSTALO, SVE JE LAKO AKO ZNAŠ KAKO....
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
alex |
Objavljen 04.07.2011. 11:36
|

Lovčina

Upisa: 1414
Pristupio: 24.01.2011. 13:49
|
JEste skola naj vaznija to slazem.
Ali meni je lov glavni motiv da zavrsim skolu da bih nesmetano mogao da idemu u lov.
Svaki put kada sednem da ucim meni je u glavi samo jedno da to zavrsim i da idemu u lov jer toliku motivaciju imam da je to neverovatno lov me podstice na sve.
Polako kolega HUNTER nije strasna srednja skola videces samo se opusti.
Daki jos jednom svaka cast za gest
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 04.07.2011. 12:39
|

Moderator

|
Kao što napisah, kad neko nešto hoće i želi, uvek nadje način 'kako'....
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Hunter forever |
Objavljen 04.07.2011. 14:12
|

Lovčina

|
Pas je obaveza, bolje da štene ode kod nekog ko će moći da mu se posveti. A pošto poznajem Dakija, i znam način kako on radi sa psima i koliko voli svoje pse, a naročito štence, verujem da je ovo najbolji ishod ove priče.
Lalo e bas zbog toga sam odustao od steneta jer je bolje da ostane kod Dakija koji ce ga obuciti mnogo vise nego kod mene gde ce dobiti mnogo manje.
 Engleski poenter 
|
|
|
|
Hunter forever |
Objavljen 04.07.2011. 14:13
|

Lovčina

|
Jank hvala na lepim recima.
 Engleski poenter 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 04.07.2011. 23:08
|

Admin

|
Kolege ovo kuce me svakim danom sve vise privlaci, bukvalno je neustrasiv danas sam rastavljao neke palete( uh povelika gomila) lupao cekicem bacao daske , za to vreme on se stalno motao oko nogu, uopste nije reagovao na buku , vec je cak pokusavao da mi pomogne pa je grizao daske, pa kada sam kolicima prevozio daske a on neke papire pokupio pa nosao zamnom, uzeo sam mu taj smotak papira i bacao a on je sa uzivanjem donosio. Vrlo je pametan jer posle trece ture je upamtio gde idemo pa nije trcao i izmedju nogu nego ispred mene do gomile dasaka, I sto mi se posebno svidja njegov temperament, stalno nesto grize, a kada sam ga podigao on uhvati zubima za majicu i sve kida uz rezanje ipak je tek sedma nedelja starosti
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 04.07.2011. 23:16
|

Moderator

|
Vidim ja da će taj mališa kanda da zauzme Mrvanovo mesto u dvorištu...
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 04.07.2011. 23:23
|

Admin

|
Njegovo mesto niko nikada nece zauzeti ali kod mene ima mnogo mesta za sve. Iako je prvobirano stene svejedno mislim da cu birati na prolece da bih bio siguran da ce liciti na Mrvana i njegovog prelepog brata malog Zika ipak mislim da imam vise sanse ako su oba roditelja ista. a ovaj malac je mnogo povukao na dedu Zika
|
|
|
|
duskodugousko |
Objavljen 05.07.2011. 14:56
|

Veteran

Upisa: 814
Pristupio: 29.04.2011. 08:42
|
Daki,obecao sam ti par fotki iz profila.;)
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)
|
|
|