Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Omiljeni restoran

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
37% [21 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
33% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
12% [7 Glasa]

Glasova: 57
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Omiljeni restoran
klaja

kelt kaže:
u Beogradu najbolje jagnjece pecenje definitivno kod Uzelca pecenjara NK na auto putu za NS kod Zemun polja...kad zemo pece...Raanj strogo na raznju i na drva.

Imao sam prilike da je probam i stvarno je za svaku pohvalu.Restoran potpuno neupadljiv i smesten izmedju ogromnih hala a kad se udje oseca se domacinski duhOsmeh 2
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

chaki

DakiNS kaže:
Na moju radost bio sam u mnogo dobrih restorana nadam se da još uvek rade ali pomenuo bih Amerikanac u Nišu , Koliba ili nešto slično u Pirotu, zatim restoran kod hidroelektrane u Ivanjici (mmmm kakva jagnjetina) zatim u Sm Palanci na obali dunava zaboravih kako se zove.Pa u Vranju onaj da li simpov ili Yumkov restoran na brdu, pa splav restoran Dunavac u Futogu, a ne mogu da ne pomenem Debeli hlad na putu od Požarevca prema Ždrelu ( Tamo za večeru dobiješ dve Karađorđeve i to povelike , a jedva jednu pojedeš). Ne mogu da ne pomenem Lovački restoran u Senti, gulaš a posle krofne i to one kao što su bake pekle. Bilo je i na Kosovu dobrih restorana , kako je sada ne znam.Ako se setim još kojega pišem.

Ako znas toliko biblioteka koliko kafan vodim te onda u jednu kafanu hehehehe. Gledam tvoj spisak Daki pa skoro smo ista mesta obilazili ali ipak one kafane na Kosovu su bile nenadhebive. Secam se samo kafana po Caglavici ( Kralj ,DVor i ne secam se vise naziva), pa u Pristini recimo Klub privrednika ili Lovcen (kakva je dimljena tamo bila) pa kafana Hercegovina ( sve bilo dobro i malo puta li sam se tamo napio 86 i 87 godine) u Kosovu Polju koju je drzao jedan veliki lovac i ugostitelj Rade Vujovic.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

DakiNS
 Kada pomenu klub privrednika oduševila me je dimljena punjena pastrmka.A da ne preskočim. U Kraljevu pored reke bio je jedan restoran gde sam jeo božansku teletinu, da li je ispog sača ili ne ne pamtim ali onako rolovana topila se u ustima.Gladan
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

sasa035
 Stara tresnja na Banovom brdu,Bela ladja na Mravi u Cupriji,Mali raj u Jagodini,Etno restoran Velika plana,Konak Kragujevac,Sidro Beska sto se nase tradicionalne kuhinje tice a ima i onih modernih i njih podjednako volim.
sasa035

vladant

chaki kaže:

DakiNS kaže:
Na moju radost bio sam u mnogo dobrih restorana nadam se da još uvek rade ali pomenuo bih Amerikanac u Nišu , Koliba ili nešto slično u Pirotu, zatim restoran kod hidroelektrane u Ivanjici (mmmm kakva jagnjetina) zatim u Sm Palanci na obali dunava zaboravih kako se zove.Pa u Vranju onaj da li simpov ili Yumkov restoran na brdu, pa splav restoran Dunavac u Futogu, a ne mogu da ne pomenem Debeli hlad na putu od Požarevca prema Ždrelu ( Tamo za večeru dobiješ dve Karađorđeve i to povelike , a jedva jednu pojedeš). Ne mogu da ne pomenem Lovački restoran u Senti, gulaš a posle krofne i to one kao što su bake pekle. Bilo je i na Kosovu dobrih restorana , kako je sada ne znam.Ako se setim još kojega pišem.

Ako znas toliko biblioteka koliko kafan vodim te onda u jednu kafanu hehehehe. Gledam tvoj spisak Daki pa skoro smo ista mesta obilazili ali ipak one kafane na Kosovu su bile nenadhebive. Secam se samo kafana po Caglavici ( Kralj ,DVor i ne secam se vise naziva), pa u Pristini recimo Klub privrednika ili Lovcen (kakva je dimljena tamo bila) pa kafana Hercegovina ( sve bilo dobro i malo puta li sam se tamo napio 86 i 87 godine) u Kosovu Polju koju je drzao jedan veliki lovac i ugostitelj Rade Vujovic.

Pa dodjite braco, Kosovo je jos tu gde je i bilo, a i ostala je poneka kafana gde se jos uvek dobro jede a jos vise pije!
Pozdrav!
Sveta Srpska zemlja!

chaki
 Vladane moze svasta da se desi uskoro. Do 1999 sam cesto isao na Kosovo. Cak sam i vojsku sluzio u Pristini i poznavao sam ga dosta dobro. Obisao ga uzduz i popreko. Uvek se dobro jelo i pilo a zaboravih da navedem i onaj restoran riblji kod Prizrena ( ako me pamet sluzi) sto mu je basta bukvalno nad ribnjakom. Odlicna pastrmka. Cak sam i u lov isao svojevremeno tj 1986 iznad peci sa jednim pukovnikom nacelnikom bezbednosti vojne i Rahmanom Morinom. Jebiga morao da ih vozim a znali da sam lovac pa sa prosteao sa njima. Bilo divokoza iznad Peci bas dosta.

Tog lova nece skoro biti Kelt veruj mi kad ti kazem.

Podunavac
 Ko voli riblje specijalitete odličan je restoran Kruna u Apatinu, a ko voli malo konkretnija jela restoran Lazar u Odžacima. Meni se u Lazaru sviđa i ikonografija, ko je bio tamo zna o čemu govorim.Grin
Tri prsta 2Kolce

Indjijanac
 Van temeNazad na temu
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Limun

Indjijanac kaže:
Van temeNazad na temu
Odobreno
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

DakiNS

chaki kaže:
Vladane moze svasta da se desi uskoro. Do 1999 sam cesto isao na Kosovo. Cak sam i vojsku sluzio u Pristini i poznavao sam ga dosta dobro. Obisao ga uzduz i popreko. Uvek se dobro jelo i pilo a zaboravih da navedem i onaj restoran riblji kod Prizrena ( ako me pamet sluzi) sto mu je basta bukvalno nad ribnjakom. Odlicna pastrmka. Cak sam i u lov isao svojevremeno tj 1986 iznad peci sa jednim pukovnikom nacelnikom bezbednosti vojne i Rahmanom Morinom. Jebiga morao da ih vozim a znali da sam lovac pa sa prosteao sa njima. Bilo divokoza iznad Peci bas dosta.

Tog lova nece skoro biti Kelt veruj mi kad ti kazem.

Chaki bio sami u tom restoranu onaj što ima bazene različitih nivoa gde su pastrmke a stolovi su između nih. odabereš pastrmku ,oni je uhvate i pripreme.Da li je to taj?

DakiNS
 Pre 7-8 godina bila je na Ribarcu drvena baraka zvana restoranom. Ime je bilo DUD -Dunavsko umetničko društvo. Izuzetna riblja čorba. Iako smo znali od vlasnika kada se zatvori kuhinja u pozne sate dobiti gratis za meze ili kasnu večeru leba-masti posuto alevom paprikomGrin Znala je moja ena pre nego krenemo u Dud na kartanje ispeći poveliku gomilu ribljih ćufti za meze a vlasnik Nikola donese još i Zlatiborskog sira,paradajza pa se priključe i ostali gosti i nastane urnebes .na kraju svako izvadi iz džepa para koliko ima i ostavi na stolu.da li je pokrivalo trošak ne znam ali gazda se nije nikada požalioGrin Eh koja su to vremena bila. Na žalost zbog zavisti neko je jednu noć potpalio restoran, a ujutro ostalo samo zgarište .

chaki
 BAs taj Daki restoran. Ocigledno smo obilazili iste ugostiteljske objekte.

saja rudnik
 Ako hoces da jedes dobro pecenje,bilo jagnjece ili prasece u Kragujevcu ides u BIBLIOTEKU kod Milutina,stari put za Beograd povise Elektosumadije.Ima pecenjara u Koricanima kod Divca gde je takodje pecenje extra i pecenjara u Pivari stari put prema Jagodini.Specijaliteti sa rostilja i ostale poslastice Velika Avala na ulazu u Kragujevac iz pravca Topole.Mala Avala naselje Jabucar put za Beograd stari-za sladokusce crevca na zaru,pohovani mozak izvaredni.Od Susickog stadiona jedno 400m Restoran PALAS kod Mice Nemca-izvaredan kutak za izvaredan uzitak sto bi se reklo.U naselju Vinogradi na prvoj krivini Restoran PEVAC-extra dobri specijaliteti od ribe pored rostilja.U Mrcajevcima kod Mice Grbica-izvaredan kuvani kupus prste da polizes.Za sad toliko bice jos.Potvredjena i dobro overena sva ova mesta..ha..ha..
Saja Rudnik

Planinko011
 Eh, moja ruzna proslost koje se sa gnusanje secam Sad. Sedenje po kafanama i gurmanluci zbog kojih sam sa 95kg dosao do 145kg pa sada po odustajanju jedva spustio 20kg.
Meni je previse kafana ostalo u lepom secanju e sad u zavisnosti od drustva, teme sastanka da li je to ukusan zalogaj ili hranjenje gladnih ociju, da li si sa drugarima ili nekom simpaticnom damicomKiss tako i biram ambijent.
Od kafana za ekstremne sportove poput Nese na Belim vodama, Orahovog lada 100m dalje, Ive u Zarkovu, sam odustao jer pored ogromnih porcija guraju so nemilice sto mi je uvek rezultiralo skokom pritiska (ne samo donjeg) i gutenjem tableta.
Kad sam sa nekom snajkom i ne zelim da imam u vidnom polju te prostake od kolega lovaca, geometara i raznijeh onda Rubin, Melevila, Srbijasume u Kosutnjaku ili cak Aquadanubius kod Petrovaradina ili kuca vina Kovacevic u Irigu gde se moze predahnuti izmedju predjela i glavnog jelaStidljiv, posle glavnog jela malo morgen moze samo u Holivudu.
Kada prolazite preko Zlatibora uvek bi vam preporucio kafanu Pego u selu Sljivovica na putu ka Kremnima sa uvek svezom jagnjetinom i jagnjecom corbom.
E sad meni je uz plodove tora omiljena riba tj riblja corba i paprikas ali ne mogu da kazem da je negde standardan ekstra kvalitet. Nekad bolje nekad losije ali ok su mi u Beogradu Renato, splav kod alasa Bosanca na Adi (malo cudan nadimak za alasa), splav Zica u Ostruznioci, Mika (ili ti Mija) alas, nekada Na kraju sveta u Kovilju a jedan eeekstra paprikas sam probao na Jelen salasu na Palicu sve uz tamburase.
Ali ubedljivo najbolji fish mi je legao posle celodnevnog lova u Morovicu na -22 do -10, na lovackoj kuci na Vranjaku-Morovic neke davne 2004-2005 zime kada sam omlatio 7 navrsenih tanjira necega izmedju corbe i paprikasa uz bar dva domaca hleba Gladan i par buteljki belog vina (cudno salate se uopste ne sacam Confused).
E onda je nastupila nocna mora kada je tadasnji domacin Jova, koji se znao i takmiciti, izneo punu serpu ribe przene na masti u bolji zlata i gde se nije mogao videti ni jedan crn ili bledunjav deo ali ja ne mogoh ni da probam Cry
Eh, predvece cu otici na krug oko Ade a zimi okrenem glavu od onog saca kod Sunaseta sa gnusanjem i pitam se kako samo mogu da se nazderavaju tamo.
Nego kakva imate iskustva sa pelenama drugih proizvodjaca sem od Pampersa Smeko, ja sve slusam Max-a 011 koji to istrazuje emprijski sa naucnog stanovista?

gardista

SUMO kaže:
Trofej na ZR putu. Muzika na uvce danju/nocu
klopa ok, cene korektne, sadrzaji za sitnu decu bogati!

poTpisujem...
bolju gurmansku sam jedino probao u NS u restoranu Sokache Nishko - kod Tempa... ni manjeg restorana ni vece porcije...i jos MOravska salata i na kraju obavezno po sedanju u kola svracanje kod Raduna da se uzme litra kole za preziv i popustanje rupice na kaishu...
A gentleman will walk but never run
www.adio.rs

DakiNS
 Niško sokače smo posetoli Podunavac , Klaja i ja posle sajma , nisam uspeo isprazniti tanjir. I miris i ukus a i količina čista desetka.

ssekir75
 нико да помене камионџије у сврљигу Dobro vece величина њихових порција је надалеко чувена, а богами им ни квалитет није за потцењивање ;)
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Podunavac

DakiNS kaže:
Niško sokače smo posetoli Podunavac , Klaja i ja posle sajma , nisam uspeo isprazniti tanjir. I miris i ukus a i količina čista desetka.

Ја сам моју порцију јуначки савладао, али једва. А после сам до дубоко у ноћ налевао Лава да је лакше сварим.Grin
Ко иде за Апатин или околину а воли фиш (рибљу чорбу) нек обавезно сврати у Златну Круну код браће Вишекруна. Чорба је екстра. А и печена риба је добра. А мешано месо у Бачкој незнам да има боље (и веће) од оногу у ресторану Лазар у Оџацима. И друга јела су им одлична (и поголеме порције) али некако највише волим мешано. Ја сам гурман и могу да поједем доста, али кад тамо испразним порцију нема места ни за једну палачинку.Gladan
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Има један мали локал у Новом Саду где служе веееелике ћевапе. Мислим Бањалучке. Незнам како се зове локал али су ћевапи фантастични.Gladan
Tri prsta 2Kolce

golf071
 Jel se vidjamo na sajmu,dolazi li neko?iveliGladan
Novine

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara
Lovna sezona u Srbiji

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,371,944 posete www.srbijalov.com