Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lokeri

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Lovačke kamere GAMEKEEPER

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lokeri
Cvele
 Ne znam za pljeskavice, ali znam kol'ko je dobar gulas od divljih pataka Ukusno Grin jeo sam ga u subotu, zalepio mi se za srce! Grin Naravno uz corbicu od istih.... Grin
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Sniper Hunter
 Ma dobre su i dinstane sa dosta luka Ukusno

slavko75
 brbrbrbrb eve mi voda na usta xaxaxaxaxaxax
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Jank
 Samo da se dobro obučem i nešto navučem pa da ulovim već jednom te patke....moram kod Slavka na drinu valjda ih tamo ima....naravno ako me pozove.....ha ha ha...Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavko75
 hahah kako da ne taman sad kad dodjem na odmor za 15 dana pa racunaj na poziv a valjda ce se i drina stabilizovati ako ne onda racunaj na divlje svinje
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

arnotije
 Patke su teske u zavisnosti da li ih cerupas ili deres oko 0,700-0.900 kg. ,ukusnije su kada se ocerupaju ali je to malo teze pa ih makar kod mene vecina odere, dobro je da se izvade creva i ocisti sve iznutrice i tako ostave u perju da prenoce, to mi je rekao jedan stariji lovac, da tako posle prilikom spremanja se manje oseca onaj karakteristican miris i ukus pa i oni koji nisu navikli mogu da jedu. Ovo sa pljeskavicama cu obavezno da probam, ali tek polse Bozica jer postim, a sa svestenikom kao i svake godine vodim "rat" sto idem u lov za vreme posta. Mi uglanom sprememo neku vrstu paprikasa, prenoce u pacu pa ih prokuvamo malo,iseckamo i spremimo sa dosta povrca. Neko rece da mu niije interesantno da lovi patke docekom, ja ih uglavnom lovim pretragom pored reke i predje se lepa kilometraza,ali i vecernjim preletom koji cemo uskoro da potpunimo lokerima koji treba da stignu,pa bice i slika,ja se nadam vec za vikend.

dragon
 arnotije bogijev broj ti je 063 63 63 36.

Cvele
 arnotije, meni se bas suprotno cini, da su mnogo bolje kad se oderu! Jer im se skine koza koja se usmrdelja na mulj, a i ono zuto sto se nalazi ispod koze valja skinuti, to su im te neke masti koje se osecaju.... Bye
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Sniper Hunter
 He He od tog zutog bude supica ko dukatGrin

Jank
 Dolazim Slavko samo da mi gospođa izda lovačku dozvolu, nešto mi u poslednje vreme postavlja stroge zahteve....ko da je lovočuvar.....Pozdrav
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Lala
 Izbrkaste mi temu totalno: hajde recepte napišite na odgovarajućoj temi, inače ću da pohujem lokera Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

arnotije
 Nasao sam broj i uzeo sam vabilice, u svakom slucaju hvala, za sada ne zvuci lose, popodne idem da postavim lokere i da vidim kako ce da funkcionise, generalna proba pred vikend. Lokeri su solidni, nasao sam adresu u Hrvatskoj pa ako nekome treba a ne bude vise kod nas evo i linka
http://www.svijet...ekoracije/

a cena im je 69.28 sto prevedeno u dinare po sadasnjem kursu izadje oko 1000din,i iste su kao i ove sto sam ja uzeo osim sto su im oni dali drugu namenu;)

Cvele,sta znam ja kako kad sam raspolozen cerupam ili derem,a ukus mi je otprilike slican,zavisi i u kom periodu godine se love,one sa pocetka lova dok je jos toplije vreme mnogo jaci miris imaju,dok ove sada kad zahladni manje mirisu;)

eclipse4
 ja u bari koristim slicnu tehniku kao jedan kolega koje vec pisao,samo sto ja odstreljene ne namestam s "podupiracima" vec ih ostavljam da plutaju po vodi,uspeh je jako efikasan i bolji nego kad ih pokupim nakon pucanja.cini mi se kad da vise padaju na vodu ako odstreljene plutaju okolo,verovato zato sto u sumraku nemogu videti dal su zive ili ne.

arnotije
 Sinoc na preletu i lokeri i vabilice ali pataka ni za lek,samo smo se dobro smrzli,bice bolje.;)

AcaNik
 kad nema pataka dobri su i lokeri;)
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

arnotije
 I dalje sa lokerima nista,za vikend prelazim na staro dobro pretrazivanje terena i pesacenje deset kilometra ili vise ;)

AcaNik
 arnotije, trazis lokere ili patke?
Cvee
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

arnotije

AcaNik kaže:
Cvee

Sa lokerima cekam patkelovac,a trazicu ih za vikend ali bez lokera;)

arnotije

AcaNik kaže:
Cvee

Mada ako znas gde su patke mogao bi da nam Ogovaranje,velikii broj nas bi ti bio zahvalan ,mala sala pozzz

AcaNik
 pa posle da me zovu drukaraStari
i ja ih trazim u nedelju

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,448
Najnoviji član: zlatiborac3006

Poslednje vesti
ОДРЖАН ПАРАСТОС КРАЉУ МИЛАНУ
LU "Kraljevo" - Kraljevo
Naknada štete od divljači
Orlovo oko
Pirot

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

· 30.01.2023. 12:36

Poslednji pozdrav Ivanu Matkovicu-Lali sa Srbijalova.

63,709,636 posete www.srbijalov.com