Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Obuka goniča za lov na zeca

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
37% [21 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
33% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
12% [7 Glasa]

Glasova: 57
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Obuka goniča za lov na zeca
Milos88-Ivanjica
 Izvodim ga ja samog uvece,ali jos uvek se igra,trci,prevrce po livadi,jos uvek nema nagon za individualno trazenje i teranje,nadam se da ce uskoro krenuti...
LOV JE Passrbijaloviveli

Milos88-Ivanjica
 Evo jedan snimak od keruse starosti 2god. koju su mi otrovali 10 dana pre otvora lova 2010,snimak je iz 2009god

http://www.youtub...YdrSxi9Qos
LOV JE Passrbijaloviveli

Milos88-Ivanjica
 I jos jedan,njen prvi zec...

http://www.youtub...VYUAScTQs4
LOV JE Passrbijaloviveli

Milos88-Ivanjica
 A evo i jedan sa otvora lova 2010god. sa starom balkankom...

http://www.youtub...re=related
LOV JE Passrbijaloviveli

Neca92
 Dobri snimci, a jos bolji kerovi! B) Bravo 2 P.S. najjaci ti je ovaj prvi klip, u koje doba godine je snimljen? Smeko Grin
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Milorad
 Drage,goniclije ovde medju nama imamo jednoga pod nikom lovdzij@...jos u novembru mi je obecao stenad i od tada svaki put kad bih pitao za njih uvek je potvrdio da meni ostavlja jedno i da ce cena biti samo vakcina i hrana (sto ne prelazi 40e) i pre neki dan mi kaze da je cena 90e a danas mi javlja kako je prodao svu stenad.
Deo upisa uvredljive sadržine je izbrisan, medjusobne probleme rešite na nekom drugom mestu. Još jedan ovakav upis, sledi ban 24 h.
Srbijalov Admin Tim

Milos88-Ivanjica
 Hvala Neco1992,prvi klip je snimljen druge nedelje otvora lova 2009god.Tri prsta 2
LOV JE Passrbijaloviveli

Milos88-Ivanjica
 Milorade imas kod mene rezervisano jedno stene cim se pari kerusa,ako jos uvek hoces?
LOV JE Passrbijaloviveli

Neca92

Milos88-Ivanjica kaže:
Milorade imas kod mene rezervisano jedno stene cim se pari kerusa,ako jos uvek hoces?

Milose, svaka cast na ovakvom gestu!!! Bravo 2 B)

lovdzij@
 Dobri snimci kolega i jos bolji kerovi,samo nastavi ovakoBravo 2Pozdrav za kolegu MiloradaBye
Lovicu sa gonicima,dok je veka i sveta.I tackaPas

Milos88-Ivanjica
 Hvala Neco,i hvala Lovdzij@....trudicu se da i dalje drzim dobre kerove,sutra idem na lisicu sa njima,nadam se da ce biti uspesno...pozzika
LOV JE Passrbijaloviveli

lovdzij@

Milorad kaže:
Drage,goniclije ovde medju nama imamo jednoga pod nikom lovdzij@...jos u novembru mi je obecao stenad i od tada svaki put kad bih pitao za njih uvek je potvrdio da meni ostavlja jedno i da ce cena biti samo vakcina i hrana (sto ne prelazi 40e) i pre neki dan mi kaze da je cena 90e a danas mi javlja kako je prodao svu stenad.
Deo upisa uvredljive sadržine je izbrisan, medjusobne probleme rešite na nekom drugom mestu. Još jedan ovakav upis, sledi ban 24 h.
Srbijalov Admin Tim
VeseloVeseloVeselo

Neca92
 Goniclije, imam jedno pitanje! Smile Kada izvodite mlade kerove na teren uvece, kad to obicno radite? Mislim, ukoliko h od prilike? Kad leti, kad zimi...?itanje

lovdzij@
 Kolega ja izvodim kerove oko 19h zimi a leti oko 22h ili u 4h ujutru,sto mislim da je najboljeBye

Milos88-Ivanjica
 I ja radim slicno kao lovdzij@,leti oko 21:30-22h a zimi oko 19-19:30h,zavisi od slobodnog vremena...
LOV JE Passrbijaloviveli

Neca92
 Ja iskreno mislim da je najbolje da se ker vodi pola sata pre svanuca, u svako doba godine! Smile Ne znam, to je moje misljenje...
Nemam srece sa gonicima, do sada nisam imao ni jednog sa kojim bi mogo da se pohvalim! Sad imam jednu balkanku (majka alipinka, otac balkanac), i krenula je pre dve nedelje i to u godinu i 7 meseci! Mislio sam da od nje nece biti nista, ali nisam hteo da je se odreknem jer je odlicno pretrazivala teren, i fazane je nalazila nepogresivo! Pre dve nedelje u lov joj je zec skocio na ''penal'', 2 m ispred nje i terala ga je preko 15 min, i ako joj je to bilo prvo ''zesce'' teranje! Od tada sam je izvodio jos jednom uvece da utvrdi i jos 2 puta rano ujutru! Svaki put je bar po jednom terala! Ne mogu vam opisati, srce mi je puno! Neverovatan osecaj kad vidis da se tvoj trud posle skoro 2 godine ispaltio!
(primetio sam da se na forumu slabo koristi termin ''teranje'', ali mislim da prave goniclije znaju sta to znaci!) Grin

Milorad
 Imao sam balkanku takodje je poterala sa godinu ipo dana,tako sto je stigla ranjenog zeca i udavila...posle toga je odlicno terala
inace sam upoznao neke starije lovce iz jedne grupe,koji traze pse,stenad koja sto kasnije poteraju jer tvrde da takav pas je mnogo bolji gonic i da nikada nece prestati da tera...

Neca92
 To cujem prvi put, a voleo bi da je tako, daj boze da jeste! Smile B)

Neca92
 Pa da, ali mislim da takodje treba zrno one ''lovacke'' srece! Koliko sam samo puta ustao rano ujutru pre zore, i izlazio na teren u nameri da mu stane na svez jutarnji trag, ali bezuspesno... Skoro i da sam izgubio nadu, ali bio sam prezadovoljan kako nalazi fazana i kako pretrazuje teren i zbog toga nisam odustajao! Odjednom, desilo se ono sto sam cekao skoro 2 godine, skocio joj zec 2m od nje, i tu je bio kraj obuke! Nadam se da ce od sad pa nadalje sve biti rutina... Smile

Milos88-Ivanjica
 Neco sada samo treba da odstrelis zeca ispred nje kad pocne sezona i to ce biti to,inace i ja sam pocepao pari i pari cizama dok nisam obucio kerove,sada sam uzeo i jos jedno pojacanje za zeca,balkanka stara godinu i 6 meseci,i sto je najvaznije fenomenalno tera lisicu,postavicu uskoro neki snimak i sliku od nje...
LOV JE Passrbijaloviveli

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na zeca LOV NA SITNU DIVLJAČ 858 22.11.2022. 07:09
Srpski gonič KINOLOGIJA 1591 17.07.2021. 16:45
Obuka lovačkih pasa KINOLOGIJA 409 03.10.2018. 21:59
Obuka za Stručnog pratioca LOVAČKA UDRUŽENJA 185 16.03.2018. 18:21
Srpski Žuti Gonič KINOLOGIJA 133 06.03.2018. 23:53
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara
Lovna sezona u Srbiji

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,385,773 posete www.srbijalov.com