Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Šta treba poneti u lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
37% [21 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
33% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
12% [7 Glasa]

Glasova: 57
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Šta treba poneti u lov?
Lovac Stari
 Uz obaveznu pusku i municiju u lovu nam moze mnogo toga zatrebati u raznim situacijama!
Neracunajuci jece i pice i neizbezni noz.

Neke stvari su nam potrebne u prolecno-letnjem periodu a neke u jesenje-zimskom.
Sta sve treba da imamo sa sobom u torbici,rancu ili dzepovima na prsluku?
Sta trebamo imati u ravnicarskom a sta u planinskom lovu?

Iznesite svoja zapazanja i iskustva nesebicno, da mladi Lovci obrate paznju na neke stvari u svojoj buducoj karijeri Stari.
Dobar pogled.

Lala
 Moje zapažanje je da obavezno nosite toalet papir!!! Grin
Koliko god smešno zvučalo, dešava se često da posle doručka nekog sustigne, pa onda bude 'a šta sad?' Grin
Treba nositi i parče unutrašnje gume od bicikla, odlično posluži za paljenje vatre u lovištu, naročito kad su mokra drva.
So nositi obavezno! Vodu, obavezno (odlične su male flašice 1/2 litre, stanu u džep).
Uvek nosite par najlon kesa, tregeruša, dobro dodju da se navuku na noge u jesen i zimu, kad se nalije voda u čizmu. A može i sitna divljač da se stavi, ako krvari, pa da se ne umaže odelo lovačko.
Pušači treba obavezno da ponesu upaljač i cigare, nema u lovištu trafike Smile
Sve ovo stane u džepove, bilo leti ili zimi.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

AcaNik
 obavezno par rezervnih carapa
prvi zavoj za ne daj Boze 
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

nenad_franc
 ja sta uvek nosim sa sobom je: noz,voda,kese,papir,maramice,kanap,upaljac,baterijska lampa,rukavice i kapa! a treba nositi i carape,ali ja ih uvek zaboravim! Angry a i sto rece lala,parce gume treba da bude obavezno! mada ako u lovistu imate stabla breze,njena kora moze da vam posluzi kao guma Smile

Sniper Hunter
 Ma koliko izgledalo smesno zimi pored vode na patke obavezno ponesem potkosulju i dugacke gace i par carapa za rezervu onda baterijska lampa ,kanap,noz,potkapa vojna i rukavice,upaljac ili sibica i ako nisam pusac,poneka najlon kesa,a kao sto rekoh ranije trebalo bi i jedno parce izolacije za fasadu ko ceka u mestu da kasnije ne upotrebljava med i orahe i nedaj boze male plave tableticeGrin

Lovac Stari
 Sada zimi pri lovu krupne divljaci Stari:

Narocito pri velikoj hladnoci.
Par carapa
Topla vunicna kapa, kao rezerva
Jedno-dve kese
Rasklopivi noz
Malo jaci kanap za izvlacenje divljaci
Upaljac ili sibice(obadvoje) za svaki slucaj
Rezervni mobilni
Podmetac za sedenje(debelo meso)
Tablete za temperaturu,bolove i ujede insekata
Dzepnu ili ribolovacku lampu, tu je i ona na cevku

Neke grickalice za budnost i dosadu
Termos sa belom kafom ili cajem
U dzepovima Labelo i jos jedan nozic
Hranu podrazumeva se za dvojicu Stari

Dali sam nesto zaboravio Hmmm?

Dobar pogled.

Lala
 Zaboravio si toalet papir! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lovac Stari

Lala kaže:
Zaboravio si toalet papir! Grin

Grin Tu su viseslojne upijajuce i plus Kondom!

Ako kojim slucajem naletim na Crven Kapicu Stari Smile

Budimo ozbiljni No no no zreli smo ljudi ika
Dobar pogled.

arnotije
 Interesantna tema,hrana se podrazumeva i to za dva obroka jer ne zna se do kada moze da se ostane,voda,noz,ja nosim hepo kocku,upaljac, vlazne maramice,carape ne,ako upadnem susim,nesto slatko(cokoladicu),kese,a stiropor je za cekanje pataka ekstra greje zadnjicu Smile a za med i orahe je jos rano,zimi bez trake za usi i rukavica ne izlazim a kad je hladnije i kapu, i pljosku da se zagrejemo na cekanju,ali u malim kolicinama Pozzz

bela
 foto aparat ste izostavili .ja uglavnom nosim pušku ponekad zaboravim patrone (zato služe prijatelji da pozajme)dvaput mi se desilo već jednom kući ostali jednom u auto...ponesem i doručak i ručak .kanap za izvlačenje divljači, famipu obavezno i. umesto vode mi jogurt 0,5 sasvim prija .i uglavnom imam suvog odela komplet umesto čizama papuče zbog komocije.
vižlan i terier

Dulle
 Sa svima se slazem ali ste svi zaboravili na par stvarcica kao sto su igla za vadjenje trnja kao i makaze za secenje loze.Koliko puta vam se desilo da se zapletete u neko siblje i kupinu a fali vam metar dva da izadjete na cist prohodan teren ili u protivnom morate da kruzite naokolo ili da se sapletete i padnete u trnje,a ono boli ko sam djavo.Misli da sam dao par dobrih saveta sta ponet...

Jank
 Više puta mi se desilo da zaboravim nogavice za rosu i kišu i kišnu kabanicu a kada to nemam kiša obavezno pada pa se voda lepo sliva niz nogavice i puni čizme.....e posle ti ne pomažu ni kožne gaće kad su noge mokre.....$aAa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

BojanKG
 a pljoskicu niko ne pominje? Njanjanja
srbijalov markafazan

Jank
 Pored fluorescentnog kačketa koji mi je uglavnom na glavi, obavezno nosim i rezernu kapu u zadnjem đžepu od prsluka.....u lovu na sitnu divljač prelazimo veliku razdaljinu zbog pretraživanja terena pa kada se dobro oznojiš a hladan vetar duva i suva kapa dobro dođe....No no no

Jank
 Pa Bojane pljoskica se podrazumeva u obavezan lovački pribor, meni je uvek u lavom džepu , pored srca što bi se reklo da se društvo počasti i duša okrepi u trenucima odmora......B)

BojanKG
 Naravno,a i ako slucajno dodje do uboda nekog trnica radi dezinfekcije Stari B)
srbijalov markafazan

arnotije

BojanKG kaže:
a pljoskicu niko ne pominje? Njanjanja

ja sam napisao,mora da nisi video iveli

BojanKG
 arnotije,izvini nisam video pozdrav Bye
srbijalov markafazan

Sremac75
 Najvažnije je poneti bistru glavu!!!
Ali i smisao za zaj@banciju!!!
OgovaranjeOgovaranjeOgovaranje
PodrkaPodrkaPodrka

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

bela

Dulle kaže:
Sa svima se slazem ali ste svi zaboravili na par stvarcica kao sto su igla za vadjenje trnja kao i makaze za secenje loze.Koliko puta vam se desilo da se zapletete u neko siblje i kupinu a fali vam metar dva da izadjete na cist prohodan teren ili u protivnom morate da kruzite naokolo ili da se sapletete i padnete u trnje,a ono boli ko sam djavo.Misli da sam dao par dobrih saveta sta ponet...

kad sam u tako gustom jagodnjaku da nema kud ispraznim pušku i počnem da imitiram(četvoronoške) teriera ,ili se okrenem u suprotnom smeru pa ubacim u rikverc puno je lakše .$aAa
vižlan i terier

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
TRAŽIM-NUDIM POSAO U OBLASTI LOVSTVA, ŠUMARSTVA, VETERINE SVAŠTARA 45 01.03.2023. 14:51
Sabatti kombinovane lovačke puške KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 16 07.03.2022. 23:10
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci SVAŠTARA 1096 20.02.2020. 12:07
Cal. 20/76 iskustva i mišljenja! LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 169 15.10.2019. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara
Lovna sezona u Srbiji

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,370,889 posete www.srbijalov.com