Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kočnica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kočnica
golf071
 U cemu je problem sa dot obaracom,ja sam je isto hteo uzeti i isto su mi rekli da nije nesto dobra.Mozes li nam objasniti u cemu je problem?

I Jevtic

golf071 kaže:
U cemu je problem sa dot obaracom,ja sam je isto hteo uzeti i isto su mi rekli da nije nesto dobra.Mozes li nam objasniti u cemu je problem?

problem je da je polufabrikat nije zavrseno ispitivanje desava se da prilikom zatvaranja zatvaraca ili pomeranja kocnice karabin opali jedna od mana druga je prilikom povlacenja obarace u prednji polozaj znaci pripremna mora striktno da se drzi prst na obaraci jer ako se drzi sastrane i gura u jednu stranu nece da opali ja sam izneo svoje misljenje i ljudi iz zavoda koi su to rekli e sad ko hoce moze da kupi pozdrav
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

golf071
 Hvala kolega ja necu da kupim sigurno.

Vasojevic

canis aureus kaže:

I Jevtic kaže:
nesine su radjene iznova od sirovog komada i iste su kao 808 pa sad ti mozes da odlucis

... eee, nisu iste!No no no
Tako Neša meni reče!Confused malkice su boljeChut
Ako ništa drugo ne odlučim, Ivice, vidim ja da će Neša poslati na tvoju adresu pa ćeš to da mi namontirašYes ali o-tom-po-tom

... raspitivah se onomad i čujem da te koNčnice mLogi FaluSelja
kolega canis,mada mi ljepse zvuci srpski prevod,dje moze da se kupi ova kocnica sa slike....
Ne pucaj shinko dok im ne vidis beonjaceStari

golf071

I Jevtic kaže:

golf071 kaže:

problem je da je polufabrikat nije zavrseno ispitivanje desava se da prilikom zatvaranja zatvaraca ili pomeranja kocnice karabin opali jedna od mana druga je prilikom povlacenja obarace u prednji polozaj znaci pripremna mora striktno da se drzi prst na obaraci jer ako se drzi sastrane i gura u jednu stranu nece da opali ja sam izneo svoje misljenje i ljudi iz zavoda koi su to rekli e sad ko hoce moze da kupi pozdrav
A kako radi na 808 imali istih problema?

I Jevtic

A kako radi na 808 imali istih problema?
[/quote]

to je isti mehanizam

Neca92
 Procitah celu diskusiju od pocetka do kraja i neke stvari mi nisu jasne... Imam bas taj problem, kocnica i optika na m98... Citam da postoji varijanta, ali mi nije jasno kako. Je l' se ta ''nova'' kocnica stavlja na zatvarac, ili...? Procitah da takodje da mora i novi mehanizam, sto me jos gore zbuni...
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Podunavac
 Mora da se promeni spojnica zatvarača, a u nekim slučajevima i udarna igla. Zavisi od modela i konstrukcije. Ali može i fabrička spojnica da se preradi. A može i samo da se skrati leptir poluga, samo što je onda otežano rukovanje kočnicom pošto zahteva veću silu prilikom korištenja. Nedavno sam video kod ZoranP zanimljivu preradu kočnice koja nije komplikovana a dobro je zamišljena. A nije bila ni skupa za preradu. Ako Zoki ima volje da je uslika i postavi slike nebi bilo loše.
Tri prsta 2Kolce

Neca92
 Citajuci temu od pocetka, video sam da se i on raspitivao bas za to! Voleo bi da vidim na koji nacin je on resio ovaj problem... Ja nebi skracivao leptir polugu zato sto se i sa ovom duzinom dovoljno tesko koristi, kad bi ga skratio bilo bi jos teze, sto mi nikako nije resenje!
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

car2
 Citajuci ovu temu uvideo na muke kakve su vecinom i kod mojih lovaca,dosta karabina je m48 preradjivane kako tako u lovacke karabine ,kad stavite optiku jao muke, nije tesko ja sam cak uradio par leptir kocnica skrati se da ali onda se odradi kao turpija ,lako radi i nesmeta optici.
A jedan od kolega pomenu neku novu vrstu kocnice ,slicna je kao na brnu ceskom,ali je losa imam drugara koji ugradio ali zaglavljivala.

canis aureus
 Uuh breee Jaooo
tek sad videh kolega VasojevicU tvoje pitanje iz maja meseca Glavu o zid
tu sliku sam ubacio jer je slična kočnicama o kojima smo komentarisali i koja prilično Sliči na Nešinu "leptiricu", inače samu sliq nađo na netE.
Oprosti što ne odgovorih ranije al stvarno ne videh do sad ...

Spomenuta Nešina "leptirica" (tako sam je lično imenTov'o) možda je malo skuplja ali odlično radi posao za koji je namenjeTa! Vredi svaki pezos!!
Evo "maltretiram" je i testiram već neko vreme i Odobreno
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

I Jevtic
 ima jos jedna malo jeftinija varijanta mozda se nekom i svidi
i48.tinypic.com/hvpj7r.jpg
i48.tinypic.com/34ru8b4.jpg

canis aureus
 maesro,
šta ti je sad ovoZbunjen
neki tvoj patenAt ???
Dim

I Jevtic
 nije druze sve su to srbi izmislili samo nemci napravili a ja malo kopiro pozdrav

ovo su prve sad su mlogo lepse nego nemam slike

canis aureus
 pa što mi onomad ne prikaza to rešenje nego me ubedi da od one što si mi montir'o "bolje nema"?!?Zbunjen
Selja

će te tužU za plagijatShock
Dim

I Jevtic
 ja i jos jedan nas drug smo te ubedjivali da ne uzmes a ti zapeo pa zapeo a i nije ovo za tebe ti si jak u ruke ce da polomis Grin

canis aureus
 Jes vala Jaooo
istinu zboriš ... mada već sam pohvalio "leptiricu" kako lepo radi ... ja prezadovoljan

Ovo izgleda prilično elegantno rešenje! Verujem i da OK funkcioniše ... jes da ne koči direktno udarnu iglu al to ne radi ni na M70 Confused
Lepo, nema šta!
Dim

I Jevtic
 pa ni tvoja kocnica ne koci udarnu iglu ali ova izgleda lepo lovacki nije militariGrin

canis aureus

I Jevtic kaže:
pa ni tvoja kocnica ne koci udarnu iglu ali ova izgleda lepo lovacki nije militariGrin

Zbunjen
kako more? pa šta koči ova moja ondaK, koji moj?!? zar ne blokira ...
Selja
Dim

I Jevtic
 ne druze tvoja koci udarac nijedna ne koci iglu direktno razmisli maloB)

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,457
Najnoviji član: draganito

Poslednje vesti
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara
Lovna sezona u Srbiji
Vuci se baš odomaćili

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,253,279 posete www.srbijalov.com