Susreti i druženja "forumaša"
|
klaja |
Objavljen 29.06.2013. 22:19
|

Lovčina

Upisa: 1332
Pristupio: 10.03.2011. 21:02
|
DakiNS kaže:
Koji uspeh? Je li skoro ranio kojeg goluba?
Pa Daki Lala je bio ozbiljna konkurencija dok ga nisu iznervirali,bez sale
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 29.06.2013. 22:24
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Nisi ništa pisao pa ne znamo šta se dešavalo. Da ti nije nestalo boje na monitoru pa štediš slova?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 29.06.2013. 22:26
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
to nam je poznato MOJ,MOJ,MOJ.... ili eno tvrd golub dobio,a nije se rasprsnuo...ili dobila je prepelica i odnela ranjena
|
|
|
|
klaja |
Objavljen 29.06.2013. 22:27
|

Lovčina

|
Malo su ga pecnuli zbog PA sacmarice pa je koncentracija otisla niz dunav a do tada je bilo 5/3
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 29.06.2013. 22:27
|

Admin

|
Koga iznervirali? Lalu? Ma nemoguće!
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 29.06.2013. 22:28
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
Šta 5/3? pogodio 5 golubova od 3 koja su letela
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 29.06.2013. 22:29
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Podunavac kaže:
A šta je sa ludim Milojkom? On se još nije izjasnio dali dolazi ili ne.
A mogao bi i ujka Jank napokon da se pojavi. On je gori i od Fiće. Sva je druženja propustio. 
....Hitan posao za našu bivšu braću....šta ću ah ni krivni dužan.... danas sam radio 14 sati, sutra neznam ...dokle izdržim....i tako dok ne završimo....družba je družba ali je zajebana "služba"....
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
klaja |
Objavljen 29.06.2013. 22:30
|

Lovčina

|
Vi sa sprdate a Lala krenuo u fulu
|
|
|
|
klaja |
Objavljen 29.06.2013. 22:31
|

Lovčina

|
Cak je i sam sebe iznenadio
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 29.06.2013. 22:32
|

Admin

|
Klajo , očekuješ li ti pismenu molbu da napišeš kako je danas bilo
|
|
|
|
klaja |
Objavljen 29.06.2013. 22:35
|

Lovčina

|
aha to se ceka,ipak bi to prepustio Lali...on bolje laze
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 29.06.2013. 22:40
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
klaja kaže:
aha to se ceka,ipak bi to prepustio Lali...on bolje laze 
Kooooo laže....nikad.....on samo zaobilazi istinu......
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 29.06.2013. 23:06
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Zvali ste?!?
Evo ovako: danas u Stepanovićevu baš dobar Vidovdanski kup u gadjanju glinenih. Skupilo se oko 70 strelaca, od prisutnih forumaša sam uspeo da okupim ekipu, i da nas prijavim za takmičenje pod nazivom 'Promašen slučaj'. Ekipu smo činili Klaja, Shiky i ja, i potrudili smo se da opravdamo naziv ekipe! Popriličan broj strelaca je značio da se pucalo u 11 grupa po 6 strelaca, plus takmičenje u pojedinačnoj konkurenciji, pa je sve to prilično potrajalo! Po mom mišljenju, odziv strelaca možda iznenadjujuće dobar! Sve pohvale zaslužuje LD Stepanovićevo za organizaciju, a i za visinu uplate - ljudi su zaista radili bez dinara zarade! Kotizacija je bila 300 dinara za pucanje, a uračunat je bio i ručak! Ja znam da samo 15 golubova koštaju blizu 200 dinara, tako da su organizatori bili maximalno fer prema učesnicima.
Ovi momci iz Stepanovićeva su stvarno dobro organizovali takmičenje, pa su čak i na strelištu postavili onaj veliki vojnički šator, namestili lepo stolove i klupe, i doneli frižidere sa pićem, a moglo je da se i klopne kobasice u zemički; kasnije je bio i ručak (paprikaš) koji sam ja preskočio jer sam morao kući da idem... Organzacija stvarno dobra. Došle su ekipe iz Srema i Bačke, a meni su nekako najupadljiviji bili momci iz Stanišića, ljudi svi lepo zajedno došli, njih 7-8, u zelenim majcama sa natpisom 'streljačka sekcija Stanišić', svi uredno prsluke pucačke... Posle se ispostavilo da u njihovoj ekipi ima par odličnih strelaca.
Meni se čini da su neki ljudi iz organizacije (Miloš Zorić npr.) pokušali na sve načine da me ometu da postignem bolji rezultat! Prvo me je ujutro kad sam krenuo za Stepanovićevo, zvao taj isti Zorić Miloš, da se vratim u NS, i da podignem pehare kod gravera (dal' su zaboravili na pehare, ili šta, ne znam, ugalvnom, ja sam pehare doneo na takmičenje, da sam znao da će da me zeza, drpio bih jedan!), pa sam se, eto, ja vraćao, pa su me prvo tu izmorili vožnjom, a posle nisu imali nes kafu, pa nije bilo limun piva... Nema veze, sve za drugare!
Elem, naša malobrojna ekipa (Shiky, Klaja i ja) je gledala kako dolaze pucači opremljeni u fulu, antifoni, prsluci, Berete, Peraci, Fabarm... Brat Klaja je pobeleo kad ih je video, kaže, jbt. pa ja ne znam da pucam, a vidi ovi kako su opremljeni!!! 
Medjutim, nisu svi bili baš tako dobri, ima tu i loših i prosečnih strelaca, ali ima i mahera koji obaraju žestoko. Ja sam prvi pucao iz naše ekipe, pucala se serija od 15 komada, i krenulo je otprilike onako kako realno pucam, znači uspešnost tu oko 60-65%. E onda je nekom sa sudijskog stola zasmetalo što, iako nemam metak u cevi, imam metke u tubularnom magacinu PA, pa su tražili da praznim pušku - možda to jeste po pravilima, ali brate mnogo dekoncentriše! Onda je već pomenuti Zorić Miloš došao da me zeza, kako mu se žale ljudi što pogadjam, a ne praznim magacin, i tu se ja lepo iznerviram jer nisam mogao da odgovaram na zezanje, jer čim progovori neko od pucača, oni pulofoni na strelištu reaguju na zvuk govora, i izleće golub na prazno!!! Zorić je tu činjenicu iskoristio, i eto! Onda sam promašio jedno 5-6 komada za redom, i dok sam se ja ponovo uštosio, gotovo pucanje!
Brat Klaja nije pucao, utrtao je najžešće kad je video kako se puca, pa je počeo da se vadi na ćerku da mora da je vodi kući (pre toga je pojeo detetu picu koju joj kupio, na moje oči detetu od usta otima!!), uglavnom, hrabro je 'zapalio' kući a da metka pukao nije! Pobegulja!!!!
Zato je naš kolega Shiky(kojeg sam tek danas prvi put video uživo) osvetlao obraz!!! Bio je najbolji u u našoj ekipi, a i u samom vrhu u njegovoj grupi - čovek puca veoma dobro. I on dolazi u Bač (90% sigurno), pa ćete videti. A videćete i kako ja pucam kad me niko ne podyebava! 
Šalu na stranu: danas je tamo bilo veoma dobrih strelaca, a mi smo išli pod olimpijskim geslom 'Važno je učestvovati!', mada bih ja više voleo da je celo to pucanje i takmičenje malo manje zvanično, a malo više druženje i zezanje. Stvar ukusa.
Vidim danas da ima još prijavljenih za Bač (ekipa iz Vršca, Shiky, Zorić i Nemiv...), tako da tamo očekujem da bude ono pravo zezanje - a biće i pehari, naručio sam!!! Ostaje pravilo da najlošiji strelac pere sudove, čisto da podsetim...
Biće još slika iz Stepanovićeva, čim mi Zorić pošalje!
Evo i zvaničnog plasmana:
Pobednici u pojedinacnoj konkurenciji:
1. Jovanovic Nikola clan ekipe iz Backog Brestovca
2. Takac Stevan clan ekipe iz Novog Slankamena
3. Gnjatovic Radovan (Ekrem iz Stanisica) clan ekipe iz Stanisica
Pobednici ekipno:
1.Novi Slankamen
2.Sremci
3.Stanisic I
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
ficha007 |
Objavljen 29.06.2013. 23:11
|

Lovčina

Upisa: 1601
Pristupio: 01.10.2010. 14:36
|
Podunavac kaže:
A šta je sa ludim Milojkom? On se još nije izjasnio dali dolazi ili ne.
A mogao bi i ujka Jank napokon da se pojavi. On je gori i od Fiće. Sva je druženja propustio. 
A vidi ti ovog braše Podunavca kako proziva samo. A ja znam do čega je njemu. Samo do pa se sve plaši da neću doći, pa ko veli bolje da proverim.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 29.06.2013. 23:20
|

Admin

|
A videćete i kako ja pucam kad me niko ne podyebava
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 29.06.2013. 23:25
|

Moderator

|
DakiNS kaže:

MRŠ! 
Hebo te rodja Zorić!!!!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 29.06.2013. 23:25
|

Admin

|
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 29.06.2013. 23:28
|

Moderator

|
Lala kaže:
DakiNS kaže:

MRŠ!
Hebo te rodja Zorić!!!! 
Lepo sam ja pre takmičenja probao da se dogovorim sa Zorićem da mi bacaju poklopce od šahta, em su veći, em sporije lete, ali mufljuz nije hteo, inače bih imao odličan rezultat!
Za tebe, Daki, i za slične zloHebe, sam spremio za Bač jedno 70 komaTa onih malih golubova od 5 cm prečnika, što ispaljujem iz ručne mašine, pa ću da te vidim, ćoro ćoravi, kako gadjaš!
Evo ekipe 'Promašen slučaj', pre takmičenja (i pre nego što je jedan član ekipe zbrisao): Shiki, Lala i Klaja
Upozoravaju se članovi foruma da nevredjaju druge članove(ćoro,ćoravi) inače će u skladu sa pravilima foruma biti banovani!
Srbijalov admin tim
Upozorava se Srbijalov admin tim da se ne ponaša iznenadjeno i uvredjeno!
Lala
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
ficha007 |
Objavljen 29.06.2013. 23:32
|

Lovčina

Upisa: 1601
Pristupio: 01.10.2010. 14:36
|
Ja ipak mislim da je trebalo tu "pucnjavu" organizovati pred kraj druženja. Ovako, na sabajle da krenemo sa zahebancijom. Mislim...stvaaaarnooo!!!!!
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
|
|
|
|
sheytan |
Objavljen 29.06.2013. 23:33
|

Lovčina

Upisa: 2979
Pristupio: 23.11.2010. 13:27
|
Lala kaže:
Lala kaže:
DakiNS kaže:

MRŠ!
Hebo te rodja Zorić!!!! 
Lepo sam ja pre takmičenja probao da se dogovorim sa Zorićem da mi bacaju poklopce od šahta, em su veći, em sporije lete, ali mufljuz nije hteo, inače bih imao odličan rezultat!
Za tebe, Daki, i za slične zloHebe, sam spremio za Bač jedno 70 komaTa onih malih golubova od 5 cm prečnika, što ispaljujem iz ručne mašine, pa ću da te vidim, ćoro ćoravi, kako gadjaš! 

Inache, verujem da tjesh obezbediti qtiju velikih vishka, za svaki sloochaj, da ne ponestane?
novi način otvaranja tema je bzvz...
DOBAR DVOGLED!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U
|
|
|