Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Belom Municija

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Belom Municija
ssekir75
 ма добар је и трап, и гуаланди, што не би ваљао и тај од 32. нама ради посо.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

petarp016
 Sto se mene tice,ove godine prvi put probao belom posle 2008 godine i PREZADOVOLJAN ucinkom na fazanima pre svega,pucao tek u 3 zeca tako da nisam tu nesto merodavan,ali ovako opsti utisak posle dugog niza godina respektabilan patron domace proizvodnje,i sto mi se desavalo sa krusikom u par navrata nema neopaljenih patrona bar za sada...
Ruski top - IZ 27

schweps
 Pozdrav uzeo sam jednu kutiju ovog novog Beloma 3,5mm godinama koristim belom kao prvi metak a za drugi metak sam koristimo Rotwell special 3,5mm ali ovo me privuklo sad da probam jer je poprilicno brz metak bar tako kazu da je brzina 415m/s a tako mi neki brzi metak i bio potreban.Kad sam otvorio kutiju od 10metaka 7 mi zvecka kao da nije napunjeno do kraja ili da nije stegnut metak skroz do sacme.Danas nisam stigao ali sutra cu ako budem imao vremena bas da otvori nekoliko metaka da izmerim tezinu sacme u njoj dal je kao sto kazu 36gr i kolka su odstupanja.A u nedelju na probu pa vam javljam i moje utiske o ovom novom Belomu ali za svaki slucaj kupio sam ja i jednu kutiju jos rotwela u slucaju da me ovo izda ali naravno ako se pokaze dobro rotwell ce da skuplja prasinu a sa ovim da lovim.
Lisica

ssekir75
 е, овај фазан је баба рога метак. падају патке као крушке и на већим даљинама, а ја нисам неки стрелац (читај много брзо пуцам, не нишаним довољно). јес да сам био дебело обучен, али трзај нисам ни приметио. прљање цеви нисам гледао, не занима ме нешто превише с обзиром на руски хром и свакодневно ношење. паковање је лепо, за наше прилике одлично. муниција је правилно пертлована, нема да звецка или да се угиба под прстима. ћераћемо се још Odobreno
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

ssekir75
 е, овај фазан је баба рога метак. падају патке као крушке и на већим даљинама, а ја нисам неки стрелац (читај много брзо пуцам, не нишаним довољно). јес да сам био дебело обучен, али трзај нисам ни приметио. прљање цеви нисам гледао, не занима ме нешто превише с обзиром на руски хром и свакодневно ношење. паковање је лепо, за наше прилике одлично. муниција је правилно пертлована, нема да звецка или да се угиба под прстима. ћераћемо се још Odobreno

Scorpion Hunter
 Jos malo da porade na belomu i bice kao krusik specijal od pre 5 godina...

petarp016
 Kolege jos jednom moram da pohvalim patron belom,danas u lovu na 60-70m pao lisac belomovom nulom,doduse otrcao desetak metara ali na toj daljini efektan patron na moje iznenadjenje
petarp016 priložio:
img-2f2420237cda7ae299e82b9c97187193-v.jpg

Ruski top - IZ 27

arli
 Svaka čast,jel poluautomat u pitanju?!

petarp016

arli kaže:

Svaka čast,jel poluautomat u pitanju?!

Ne kolega,iž 27,kalibar 12, proizvodnja 1978
Ruski top - IZ 27

petarp016
 Kolege jel ima neko iskustva s ovim novim fazanom 36g? Doslo vreme da se kupuje polako pa rekoh da mozda probam s ovim patronom ove godine
Ruski top - IZ 27

Scorpion Hunter
 Fazan 36g koristio prosle sezone, nista specijalno! Po meni je Super B36 bolji patron. Koristio sam uporedo i jedan i drugi!

Za SUPER B36 sve pohvale. Odlican metak.

ssekir75
 прочитај мој упис од зимус. ја набавио још три кутије за да се нађе за паткове. прејак је тај метак за фазана, а на фазана ионако носим 16-ицу. ново је што су почели да га пуне и у 3мм (зимус је било само у 3,5).

Scorpion Hunter
 To sto je jaci metak od viska glava ne boli. Nije 36g prejako, to je u danasnje vreme neko standardno punjenje za kalibar 12...

Vise sam za SuperB36 odlican metak. I kad je jaci minus isto dobro radi!

ssekir75
 не боли глава, али после можеш да бациш фазана.

Scorpion Hunter
 Ako je blizu i pucas iz punog coka, ostanu samo dugmici Grin
Tu je polovina coka, pustim da poleti, nikad nije razbijen fazan...

AJDUK
 Krusik je bio institucija za Belom, kupio 2 kutije (50 kom) jedna kutija 8-3,5mm i druga 6-4mm.U obe kutije svi patroni ostecen t.j. dance zaseceno,krimpovano kako se stiglo.
https://files.fm/...

petarp016
 Ja bio zadovoljan ove godine,mada moram priznati vecina ispaljenih patrona bila od prosle sezone,javite kolega utiske iz lova,da vidimo na divljaci kakav je uticaj
Ruski top - IZ 27

AJDUK
 Ma guta sve IZ27, ali ako već plaćamo šta kupujemo 4 kutije i treba da pregledamo 100patrona.Imaju valjda neku kontrolu.Koristio sam 4god Krušik nikad se nije desilo da vidim oštećen patron.

Macvanski lovac
 Ja sam Krusik koristio od prvog dana, od 2005 godine i sad posto ga vise nema razmisljao da predjem na Belom, ali sam se predomislio i poceo sam da punim patrone
Rodjen da budem lovac

petarp016
 Ja sam s dedom nekad punio ali sa rucnom pertlarom,tu smatram da je nedostatak to sto ne moze se istom jačinom sabiti sacma prilikom pertlanja samim tim ima odstupanja u pritiscima brzinom i td,mislim radili su posao ali jedan grune ko bog drugi malo manje itd...
Ruski top - IZ 27

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Rotweil Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 100 04.08.2023. 22:38
Municija kalibra 30-06 MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 115 15.11.2022. 22:30
Cheddite Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 18 09.10.2022. 23:40
Krušik municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 840 30.09.2022. 21:38
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 31
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,448
Najnoviji član: zlatiborac3006

Poslednje vesti
ОДРЖАН ПАРАСТОС КРАЉУ МИЛАНУ
LU "Kraljevo" - Kraljevo
Naknada štete od divljači
Orlovo oko
Pirot

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

· 30.01.2023. 12:36

Poslednji pozdrav Ivanu Matkovicu-Lali sa Srbijalova.

63,694,782 posete www.srbijalov.com