zoranp kaže:
Kolege istina je da je bilo gužve i verovatno poteza pojedinaca koji neodgovaraju nosiocima oružja i lovcima, ali nemojmo zanemariti Slavin trud i volju. Mogu vam reći, a verujem da će to potvrditi i kolege sa kojima sam došao dole jučer popodne da je ekipa ljudi koju je Slava okupio dala zaista veliki doprinos i uložila veliki trud da budemo zaista domaćinski dočekani i ugošćeni...ja imam inače mišljenje o ovakvim hajkama indentično kolegi Starom, ali sam došao dole isključivo radi vas kolega sa foruma i druženja,a bio sam sa jednim dobrim brojem kolega, te smo se zaista lepo družili...e sad meni je jako žao što nisam video Limuna i Banatskog fazana, ali Sremac je svedok da smo ja i on i dosta kolega bili stajali upravo ispred ulaza u šator i kod lovine, te se raspitivali za kolege sa foruma, pa čak je Sremac i na razglas pozivao, ali vi odošte..zaista velika šteta...no biće još lovova, ako Bog da, pa ćemo se družiti, zasada ja želim pre svega zahvaliti Slavi i svim kolegama lovcima domaćinima na prelepom druženju i ugošćavanju, a za kolege forumaše sa kojima sam se danas upoznao lično imam samo reči HVALE i bilo mi je izuzetno zadovoljstvo provesti vreme sa vama!!!B) ... živi i zdravi bili do sledećeg susreta...pozdrav
Nemam šta da dodam!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
I Zoran i Lala su sve ispričali (znao sam da će oni požuriti da prvi napišu) nema potrebe da trošim reči nastavljam sa slikama....
Ja sam danas imao zadovoljsto da upoznam lično: Sniper Huntera, Kileta, Darkona, Janka, Arnotija i ekipu, Mikacg, Charuga...
Koga sam zaboravio, neka se dopiše, ja sam na hajku otišao sa temperaturom 38, pa neka mi se ne zameri krečana u glavi! Ozbiljno, puno ljudi sam upoznao, ali se na žalost nismo slikali, da imamo uspomenu. Moj je propust, što nisam nekako organizovao slikanje svih prisutnih forumaša.
Zaboravio sam da u onoj priči dodam jednu stvar: meni je srce bilo puno, kada su se i organizatori i lovci (ne znam ko je govorio), zahvalili Srbijalov portalu i administratorima, na pomoći oko organizacije! HVALA, mi smo odradili 1%, a vi 99%!!! Ko treba da se zahvaljuje????
Srbijalov Admin Tim se zahvaljuje organizatorima LS Staro Selo, LU Velika Plana, svim lovcima domaćinima na bratskom prijemu, a naročito Slavi!
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Mogu reći da sam se oduševio sa ljudima sa kojima sam se do sada družioa samo preko tastature!
Slava,Admin, INTER,Sniper, Kile, Charuga, Arnotije....malo vremena a puno ljudi, ako sam nekoga zaboravio neka se javi!
Ali Jank je ubedljivo najpozitivniji lik kojeg sam ja upoznao u poslednje vreme.
A vino mi popiše funkcioneri, JBG brate Limune!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Lala kaže:
Ja sam danas imao zadovoljsto da upoznam lično: Sniper Huntera, Kileta, Darkona, Janka, Arnotija i ekipu, Mikacg, Charuga...
Koga sam zaboravio, neka se dopiše, ja sam na hajku otišao sa temperaturom 38, pa neka mi se ne zameri krečana u glavi! Ozbiljno, puno ljudi sam upoznao, ali se na žalost nismo slikali, da imamo uspomenu. Moj je propust, što nisam nekako organizovao slikanje svih prisutnih forumaša.
Zaboravio sam da u onoj priči dodam jednu stvar: meni je srce bilo puno, kada su se i organizatori i lovci (ne znam ko je govorio), zahvalili Srbijalov portalu i administratorima, na pomoći oko organizacije! HVALA, mi smo odradili 1%, a vi 99%!!! Ko treba da se zahvaljuje????
Srbijalov Admin Tim se zahvaljuje organizatorima LS Staro Selo, LU Velika Plana, svim lovcima domaćinima na bratskom prijemu, a naročito Slavi!
Organizacija za medalju!!!
Eh, i mene si upoznao, na blic...
A ja sam upoznao Slavu, Charugu, a sad vidim po slikama da sam video i Janka
Stvarno, oko truda za izvodjenje ovog dana/lova Slavi i njegovim pomocnicima puno hvala, jer verujem da si imao puno posla, pa zato: Pozdrav i hvala na prijemu!
Banatski, izvini, propustio sam tebe da navedem, a još sam te pitao koliko vas je došlo.... Izvini još jednom!
Jank, briši ovu sliku, ispao sam kao da su me čupali šakali!!! Dokaz, da sam stvarno bio pod temperaturom, neispavan zbog Sremca, izobličen, ne ličim na sebe. Daj malo to u photoshopu doteraj