Lala kaže:
Kako sam saznao od Slave, danas je u Starom Selu kod V.Plane bila prilično uspešna hajka na šakala i lisicu; reče SLava da je bilo jedno petnaestak forumaša.
Pa hajde, dajte neku sličicu, neki opis! Ja nisam mogao ove godine da odem do Slave (obaveze, obaveze), pa mi krivo baš. A i vreme je bilo idealno za lov.
Koliko sam shvatio, pored odstrela nekoliko lisica i šakala, učesnici su se propisno ispromašivali na barem još desetak lisica i par šakala!!!
Da je bilo promasaja, bilo je! Ali, sto se forumasa tice, cini mi se da smo bili samo Slava i ja! Cuo sam se sa Alexom, nije uspeo da upali auto, jbg.
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!
Lala kaže:
Kako sam saznao od Slave, danas je u Starom Selu kod V.Plane bila prilično uspešna hajka na šakala i lisicu; reče SLava da je bilo jedno petnaestak forumaša.
Pa hajde, dajte neku sličicu, neki opis! Ja nisam mogao ove godine da odem do Slave (obaveze, obaveze), pa mi krivo baš. A i vreme je bilo idealno za lov.
Koliko sam shvatio, pored odstrela nekoliko lisica i šakala, učesnici su se propisno ispromašivali na barem još desetak lisica i par šakala!!!
Da je bilo promasaja, bilo je! Ali, sto se forumasa tice, cini mi se da smo bili samo Slava i ja! Cuo sam se sa Alexom, nije uspeo da upali auto, jbg.
Neco, bio sam ja i drug Gajger, moze Slava potvrditi.Mi smo zakasnili pa smo pravo otisli gore na cekanje,stigli smo u zadnji cas. Zato se nismo ni videli, a sto se tice hajke svi znamo da je Slava majstor za takve skupove,i truba mu bas lezi, primiscu ga u orkestar;) a sto se pucalo pomislio sam da ce biti puna prikolica. Sto se tice mene medvet da je izasao nebi ga video, jel sam dosao sa lov zabave koja je bila u sekciji kod kolege JANK i tamo je bilo
Pucalo se bas-bas! I sam sam promasio ogromnog lisca! Izbio je na cistinu, puca ga jedan lovac dva puta (nista), pucam ga ja dva puta, nista, puca ga lovac do mene jos dva puta i ode...imao je pancir da hebe kevu!
Inace, rece mi predsednik sekcije da je i pogon kad-kad opalio po metak, pa se zbog toga cini da je bilo bas dosta pucanja...ali da je bilo promasaja, bilo je!
Cekaj, Dule, pa je l' si bio posle lova na kolibi?
Neca92 kaže:
Pucalo se bas-bas! I sam sam promasio ogromnog lisca! Izbio je na cistinu, puca ga jedan lovac dva puta (nista), pucam ga ja dva puta, nista, puca ga lovac do mene jos dva puta i ode...imao je pancir da hebe kevu!
Inace, rece mi predsednik sekcije da je i pogon kad-kad opalio po metak, pa se zbog toga cini da je bilo bas dosta pucanja...ali da je bilo promasaja, bilo je!
PROMAŠALJKE
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
6 metkica u jednog lisca? pa taj je bogme naleteo na prave strelce!
Lepo ja kazem upoganise ruke kod mlade snase,steta sto nisam doso jbm mu sve,na 2 minuta ste mi bili,ko je bio sve od forumasa??
Promasaljek, nego sta!
Za druge ne znam sta su radili subotom uvece, ali ja znam! Nisam sujeveran, mada, nikad se ne zna, sve je moguce da je do toga!
Aco, znam da si ti iz Novog Sela, a prolazio sam kroz Novo Selo dok sam dolazio, (a dolazio sam iz pravca Lapova) i setio se tebe...ocekivao sam da ces da dodjes jer znam da si uvek bio...
Jbg,nije mi se dalo,hteo sam doci na kolibu prvo me umor stego od lova u subotu,pravili smo malu hajku za drustvance kod mene u selu,pa posle gulas i vecerinka i popadali smo na kraju,tako da sma spavao ko zaklan,otiso na akciju obaveznu kod mene u N. Selo,okrenuo krug oko jednje njive i vratio se kuci jbg,crno vino uzelo maha i mojih 110 kg pa umor stigo odmah na pocetku ,na kraju dosli gosti iz daleka i sipak,nema makac iz kuce...
Neca92 kaže:
Bili smo na kolibi ali karatko,po zavrsetku lova. Popili po vrucu i otisli drugar je imao nekih obaveza a i mene je stigao umor, nisam ni oka sklopio dosao sam da ispostujem Slavu i ostale, nadam se da necete zameriti;)
Ja sam na hajku otisao najvise zbog Slave i ostalih forumasa, mislio sam da ce nas biti puno vise... Dve godine propustam hajku iz nekih razloga, hvatam zazubice citajuci kako je bilo i gledajuci slike, a ovoga puta sam hteo da odem po svaku cenu, ali sam se malo razocarao kad sam video da nema nikog (dobro, sem par vas, ali kao da vas nije ni bilo)... jbg...
jako mi je žao što nisam nikog našao da ide samnom iz okoline,a baš sam sve iscimao,žao mi je što nisam bio na hajci,a još više što nisam još upoznao Necu 92 kome je danas rodjendan,da ga dugo slavi i mnogo hajki i dobrih lovova.
Evo i ja mogu da potvrdim da je kao i prosle godine bilo impresivno gostovati kod Slave u Starom Selu, tacno je da je bolje druzenje bilo prosle godine ali Boze moj godine su pred nama pa se situacija da i popraviti..i ove godine je hajka kao hajka uspesno zavrsena, dve lisice i jedan sakal manje! Sve u svemu zadovoljstvo je videti i doziveti onako predivno loviste prepuno divljaci.. jos jednom jedno veliko HVALA Slavi i celoj ekipi iz St.Sela.. Moj prijatelj i drugar Dule bub je malo bio pospan ali opravdano 100%, to odgovorno mogu da potvrdim! Evo i par slicica odstreljenih zvercica koje sam uspeo da uslikam! Pozdrav za sve i vidimo se kod Slave iduce godine..
Indjijanac kaže:
jako mi je žao što nisam nikog našao da ide samnom iz okoline,a baš sam sve iscimao,žao mi je što nisam bio na hajci,a još više što nisam još upoznao Necu 92 kome je danas rodjendan,da ga dugo slavi i mnogo hajki i dobrih lovova.
Hvala puno na lepim zeljama, Indjijanac! I meni je zao, ali sta da se radi...cekamo sledece druzenje i sledecu priliku!