Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hajka na šakala Staro Selo-Velika Plana

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hajka na šakala Staro Selo-Velika Plana
Neca92

Lala kaže:
Kako sam saznao od Slave, danas je u Starom Selu kod V.Plane bila prilično uspešna hajka na šakala i lisicu; reče SLava da je bilo jedno petnaestak forumaša.
Pa hajde, dajte neku sličicu, neki opis! Ja nisam mogao ove godine da odem do Slave (obaveze, obaveze), pa mi krivo baš. A i vreme je bilo idealno za lov.
Koliko sam shvatio, pored odstrela nekoliko lisica i šakala, učesnici su se propisno ispromašivali na barem još desetak lisica i par šakala!!!

Da je bilo promasaja, bilo je! Stidljiv Grin Ali, sto se forumasa tice, cini mi se da smo bili samo Slava i ja! Ne razumem Cuo sam se sa Alexom, nije uspeo da upali auto, jbg.
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Dule bub Trnava

Neca92 kaže:

Lala kaže:
Kako sam saznao od Slave, danas je u Starom Selu kod V.Plane bila prilično uspešna hajka na šakala i lisicu; reče SLava da je bilo jedno petnaestak forumaša.
Pa hajde, dajte neku sličicu, neki opis! Ja nisam mogao ove godine da odem do Slave (obaveze, obaveze), pa mi krivo baš. A i vreme je bilo idealno za lov.
Koliko sam shvatio, pored odstrela nekoliko lisica i šakala, učesnici su se propisno ispromašivali na barem još desetak lisica i par šakala!!!

Da je bilo promasaja, bilo je! Stidljiv Grin Ali, sto se forumasa tice, cini mi se da smo bili samo Slava i ja! Ne razumem Cuo sam se sa Alexom, nije uspeo da upali auto, jbg.

Neco, bio sam ja i drug Gajger, moze Slava potvrditi.Mi smo zakasnili pa smo pravo otisli gore na cekanje,stigli smo u zadnji cas. Zato se nismo ni videli, a sto se tice hajke svi znamo da je Slava majstor za takve skupove,i truba mu bas lezi, primiscu ga u orkestar;) a sto se pucalopuc puc pomislio sam da ce biti puna prikolica. Sto se tice mene medvet da je izasao nebi ga video, jel sam dosao sa lov zabave koja je bila u sekciji kod kolege JANK i tamo je biloHarmonika

Neca92
 Pucalo se bas-bas! I sam sam promasio ogromnog lisca! Stidljiv Izbio je na cistinu, puca ga jedan lovac dva puta (nista), pucam ga ja dva puta, nista, puca ga lovac do mene jos dva puta i ode...imao je pancir da hebe kevu! Grin
Inace, rece mi predsednik sekcije da je i pogon kad-kad opalio po metak, pa se zbog toga cini da je bilo bas dosta pucanja...ali da je bilo promasaja, bilo je! Grin
Cekaj, Dule, pa je l' si bio posle lova na kolibi? Smile

DakiNS

Neca92 kaže:
Pucalo se bas-bas! I sam sam promasio ogromnog lisca! Stidljiv Izbio je na cistinu, puca ga jedan lovac dva puta (nista), pucam ga ja dva puta, nista, puca ga lovac do mene jos dva puta i ode...imao je pancir da hebe kevu! Grin
Inace, rece mi predsednik sekcije da je i pogon kad-kad opalio po metak, pa se zbog toga cini da je bilo bas dosta pucanja...ali da je bilo promasaja, bilo je! Grin

PROMAŠALJKEPfft
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Aca Velika Plana
 Krsti 6 metkica u jednog lisca? pa taj je bogme naleteo na prave strelce! ROFL
Lepo ja kazem upoganise ruke kod mlade snase,steta sto nisam doso jbm mu sve,na 2 minuta ste mi bili,ko je bio sve od forumasa?? HaHaHa

Neca92
 Promasaljek, nego sta! Grin
Za druge ne znam sta su radili subotom uvece, ali ja znam! Grin Nisam sujeveran, mada, nikad se ne zna, sve je moguce da je do toga! HaHaHa
Aco, znam da si ti iz Novog Sela, a prolazio sam kroz Novo Selo dok sam dolazio, (a dolazio sam iz pravca Lapova) i setio se tebe...ocekivao sam da ces da dodjes jer znam da si uvek bio...

Aca Velika Plana
 Jbg,nije mi se dalo,hteo sam doci na kolibu prvo me umor stego od lova u subotu,pravili smo malu hajku za drustvance kod mene u selu,pa posle gulas i vecerinka i popadali smo na kraju,tako da sma spavao ko zaklan,otiso na akciju obaveznu kod mene u N. Selo,okrenuo krug oko jednje njive i vratio se kuci Stidljiv jbg,crno vino uzelo maha i mojih 110 kg pa umor stigo odmah na pocetku Molitva ,na kraju dosli gosti iz daleka i sipak,nema makac iz kuce... puc puc

Dule bub Trnava

Neca92 kaže:

Bili smo na kolibi ali karatko,po zavrsetku lova. Popili po vrucu i otisli drugar je imao nekih obaveza a i mene je stigao umor, nisam ni oka sklopio dosao sam da ispostujem Slavu i ostale, nadam se da necete zameriti;)

Neca92
 Ja sam na hajku otisao najvise zbog Slave i ostalih forumasa, mislio sam da ce nas biti puno vise... Dve godine propustam hajku iz nekih razloga, hvatam zazubice citajuci kako je bilo i gledajuci slike, a ovoga puta sam hteo da odem po svaku cenu, ali sam se malo razocarao kad sam video da nema nikog (dobro, sem par vas, ali kao da vas nije ni bilo)... jbg...

Indjijanac
 jako mi je žao što nisam nikog našao da ide samnom iz okoline,a baš sam sve iscimao,žao mi je što nisam bio na hajci,a još više što nisam još upoznao Necu 92 kome je danas rodjendan,da ga dugo slavi i mnogo hajki i dobrih lovova.OdobrenoRodjendan
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Gajger
 Evo i ja mogu da potvrdim da je kao i prosle godine bilo impresivno gostovati kod Slave u Starom Selu, tacno je da je bolje druzenje bilo prosle godine ali Boze moj godine su pred nama pa se situacija da i popraviti..i ove godine je hajka kao hajka uspesno zavrsena, dve lisice i jedan sakal manje! Sve u svemu zadovoljstvo je videti i doziveti onako predivno loviste prepuno divljaci.. jos jednom jedno veliko HVALA Slavi i celoj ekipi iz St.Sela.. Moj prijatelj i drugar Dule bub je malo bio pospan ali opravdano 100%, to odgovorno mogu da potvrdim! Evo i par slicica odstreljenih zvercica koje sam uspeo da uslikam! Pozdrav za sve i vidimo se kod Slave iduce godine..

i1068.photobucket.com/albums/u452/Gajgerr/17022013729.jpg

i1068.photobucket.com/albums/u452/Gajgerr/17022013730.jpg

i1068.photobucket.com/albums/u452/Gajgerr/17022013731.jpg

Neca92

Indjijanac kaže:
jako mi je žao što nisam nikog našao da ide samnom iz okoline,a baš sam sve iscimao,žao mi je što nisam bio na hajci,a još više što nisam još upoznao Necu 92 kome je danas rodjendan,da ga dugo slavi i mnogo hajki i dobrih lovova.OdobrenoRodjendan

Hvala puno na lepim zeljama, Indjijanac! Smile I meni je zao, ali sta da se radi...cekamo sledece druzenje i sledecu priliku! Odobreno

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
TRAŽIM-NUDIM POSAO U OBLASTI LOVSTVA, ŠUMARSTVA, VETERINE SVAŠTARA 45 01.03.2023. 14:51
Sabatti kombinovane lovačke puške KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 16 07.03.2022. 23:10
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci SVAŠTARA 1096 20.02.2020. 12:07
Cal. 20/76 iskustva i mišljenja! LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 169 15.10.2019. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,448
Najnoviji član: zlatiborac3006

Poslednje vesti
ОДРЖАН ПАРАСТОС КРАЉУ МИЛАНУ
LU "Kraljevo" - Kraljevo
Naknada štete od divljači
Orlovo oko
Pirot

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

· 30.01.2023. 12:36

Poslednji pozdrav Ivanu Matkovicu-Lali sa Srbijalova.

63,699,877 posete www.srbijalov.com