Ajd sad, pa nemoj mo preterivati, skupština je verovatno bila otvorena i koga je interesovalo mogao je prisustvovati, tačno je da LSV nema svoj sajt i ja im to lično isto zameram, ali i da ga ima, nerealno je i očekivati da neko odma nakon skupštine leti da bi ga abdejtovo, nije ovo libija niti neko treba da bude CNN reporter pa da još pre početka skupštine pošalje izveštaj. I u svakom slučaju je realno i ispravno da u lovačkom glasilu izađe izveštaj sa skupštine LSV.
Po meni bi bolje bilo da vidimo šta će delegati uraditi, ajde da tu vidimo da li će upravni odbori naći za shodno da svom članstvu, iznesu zbivanja sa skupštine, valjda bi delegati trebali da imaju tu obavezu, prema onim koji su ih birali. Zašto štitimo svoje i odma prozivamo vrh, pa čak i da su i krivi to ne opravdava ćutanje naših delegata. Od udruženja treba početi rešavati probleme, nemojmo preskakati neke stvari jer preskakanjem nigde nećemo stići.
Pa vidiš da jurim delegate, ali nema nikog da se oglasi. Ne prozivam ja nikog, Cuciću, daleko bilo, samo kopam za informacijama.
Eh sad, i ti, CNN, Libija... Pa jedna kratka informacija se otkuca i postavi za 5 minuta. Internet je čudo jedno od brzine, samo kad se hoće. Opširniji izveštaji, naravno, idu kasnije.
Mogao je neko i ovde na forumu da se pojavi, i da otkuca par reči, ko im brani? Samo treba hteti, tu je problem.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Lala kaže:
Pa vidiš da jurim delegate, ali nema nikog da se oglasi. Ne prozivam ja nikog, Cuciću, daleko bilo, samo kopam za informacijama.
Eh sad, i ti, CNN, Libija... Pa jedna kratka informacija se otkuca i postavi za 5 minuta. Internet je čudo jedno od brzine, samo kad se hoće. Opširniji izveštaji, naravno, idu kasnije.
Mogao je neko i ovde na forumu da se pojavi, i da otkuca par reči, ko im brani? Samo treba hteti, tu je problem.
Pa oboje smo banaćani zar ne, pa valjda znamo kakvi smo, e ako je to tako, onda izgleda da se nas dvoje lažno predstavljamo.
Znaš ovde kod nas je sad sve idilično i lepo, i meni je nekako milo, niko nije ni pričao o nekim velikim delima, nije se pričalo ni o izborima, ni o promenama, nije se pričalo ama baš bukvalno ni o čem. Delegati su valjda otišli na skupštinu, a valjda su i došli, nisam pročito u jutrašnjoj crnoj hronici o nekim posbnim sudarima. Verovatno moj delegat sad još uvek spava i siguran sam da mu ni na kraj pameti pada da treba da nekome podnese izveštaj, pa zaboga on je delegat, biran, najbolji od najboljih u udruženju. I tačno znam da ću kao i svih ovih godina još najpre saznati o dešavanjima na skupštini preko lovačkog glasila nego iz usta mog delegata.
Pa pošto je to tako lepo nekako i ne želim da s nerviram, uskoro će 8 mart, a odma nakon toga i proleće, i ja bi želeo da mu se zaista radujem.
Pomaze Bog junaci! Tacno je da sam se predstavio gosp.Slavi na Skupstini LSS(valjda je to po bontonu),nemem razloga da se krijem ,a i ovde se ne krijem. Sto se tice informisnja sa Skupstina LSS i LSV,dobro kazete da imate delegate pa njih pitajte Vi ste ih birali,ako nisu isli na Skupstine morao je to da uradi Vas predsednik ili sekretar ili podpredsednik e ako niko ni od njih nije isao onda imate PROBLEM.
P.S. ja vec u petak zakazao,04.08.2011,U.O. da obavestim clanstvo o desavanjima na pomenutim dogadjajima .
Pa gde si Kume, potraga za tobom! Eno Daki se baš zabrinuo gde si....znaš kakav je Daki, on kad se veže emotivno za nekog....
Ajd nemoj biti sebičan, podeli neku info i sa nama. Barem oko LSV, za LSS znamo kako je bilo.
Malo si se zeznuo u datumu, nisi valjda zakazao informisanje članova UO za avgust?
A lovci, kad će se oni informisati, i da li će se uopšte informisati?
možda kum i nije pogrešio datum, ko zna , ali sigurno je u pravu onoga gore što je napisao.
Do duše Vrščani nisu cicije, mogao bi da nam bar šapne nešto, pa makar da naslutimo, o čemu je bilo reči.
LU Aleksandrovo kaže:
možda kum i nije pogrešio datum, ko zna , ali sigurno je u pravu onoga gore što je napisao.
Do duše Vrščani nisu cicije, mogao bi da nam bar šapne nešto, pa makar da naslutimo, o čemu je bilo reči.
Ne verujem, ja mislim da je još zauzet traženjem onih još uvek zagubljenih 140.000 dinara od pre tri četiri godine ili traže novog srndaća za šampiona. U svakom slučaju ja lično Kumu nemogu ništa da zamerim. Čovek je na mestu, jedino mislim da je olako poverovao na reč nekim ljudima.Mislim da kada bude imao vremena i uspe pročitati kompletno sve što je izneseno na forumu da će mu mnoge stvari biti jasnije, posebno onaj članak iz Kurira. Kurir je ipak javno glasilo, i da je izneo neistine svaki pošten čovek bi ih tužio za klevetu, ali pošto nisu izneli neistine nisu tuženi.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Au znam za to, išla je i neka peticija za potpisivanje ne sećam se tačno od sve kojih udruženja, bilo je i mali i veliki pečata sve zelenih, jedno petnajstak, mislim većinom onaj deo oko Pančeva, znam da smo to razmatrali na sastanku upravnog odbora, znam da je nismo potpisali a znam da i naš delegat nije tog puta otišao na skupštinu da da podršku ni ovim ni Milošu, elegantno se izvukao. Pametna glava. Više se o tom nije raspravljalo.
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?