ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
|
meshtan |
Objavljen 01.03.2011. 12:27
|

Član

Upisa: 168
Pristupio: 19.11.2010. 18:29
|
Za cega dobi orden?
Don't Be Afraid Of The Dark !
|
|
|
|
vuk71 |
Objavljen 01.03.2011. 12:28
|

Veteran

Upisa: 584
Pristupio: 18.11.2010. 10:13
|
sremac75 imas li informaciju iz prve ruke dali je bivsi predsednik ld jelen bap dobio zlatnu plaketu lsv. Ako jeste oglasi se, utom slucaju gospodo lovci iz Vojvodine primite moje saucesce, lovstvo vojvodine je sigurno mrtvo samo to neki neznaju... |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 01.03.2011. 12:32
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Ne znam za čega ali odlikovanje je odlikovanje!
Možda je za borbu protiv štetočina u 2009. godini kada je izdao više od 700 dozvola za lov štetočina.
Ali kako su to utvrdili, kada su dozvole uništene?

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
meshtan |
Objavljen 01.03.2011. 12:44
|

Član

Upisa: 168
Pristupio: 19.11.2010. 18:29
|
Samo dugonoge stetocine(sta ces kad je covek veeeeliki svaler)
Don't Be Afraid Of The Dark !
|
|
|
|
vuk71 |
Objavljen 01.03.2011. 12:58
|

Veteran

|
Moram nazvati lsv barem da se informisem kako im takve stvari padaju na pamet, ili vec imaju nekoga ko je za to placen pa sedi u cetiri zida i naglas razmislja... Necu izdrzati ima da prasnem u smeh kao i sada dok ovo pisem... |
|
|
|
vuk71 |
Objavljen 01.03.2011. 13:05
|

Veteran

|
Cisto mi dodje kad narestem i postanem velik da budem kao nas bivsi predsednik ld jelen bap piskac ili miskac tako se pise a ebem li ga kako se izgovara. Mozes da lazes a ljudi ti veruju, mozes da krades a pricas o postenju, neradis nista a vozis kola, skutere,glisere,imas vikendice... i svi ti se klanjaju to je mogao samo stari..... |
|
|
|
Lala |
Objavljen 01.03.2011. 13:32
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Oho!!! A jel to taj čovek protiv kojeg je podneta krivična prijava od strane lovne inspekcije, i što tužilaštvo vodi pretkrivični postupak, ono što ste pisali? Mslm, da li govorimo o istom čoveku? A za koje zasluge je to dobio? Pa ovo je teatar apsurda!!! Ako ja dobru informaciju imam od sremskih lovaca, u UO LSV sedi čovek koji je pravosnažno osudjivan za kriv. dela, pa što ne bi sad orden dobio i taj vaš?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
punisher |
Objavljen 01.03.2011. 13:38
|

Veteran

Upisa: 566
Pristupio: 19.11.2010. 08:37
|
Lala kaže:
Oho!!! A jel to taj čovek protiv kojeg je podneta krivična prijava od strane lovne inspekcije, i što tužilaštvo vodi pretkrivični postupak, ono što ste pisali? Mslm, da li govorimo o istom čoveku? A za koje zasluge je to dobio? Pa ovo je teatar apsurda!!! Ako ja dobru informaciju imam, u UO LSV sedi godinama čovek koji je pravosnažno osudjivan za kriv., pa što ne bi sad orden dobio i taj vaš?
Dobar dan.
Jeste Lalo. Borislav Bogunovic osudjen zbog krivicnog dela Zloupotreba sluzbenog polozaja. Ali posto je podrzao Milosa Beukovica kod izbora, zna se kako se vraca dat glas. Mestom u UO LSV. E ali ima jos. Nema ga vise. Oteran je sa mesta predsednika LD Sid ali i mesta predsednika LU "Srem" Sid. Prvo su ga naceli Sidjani a onda i svi ostali. Mada ima tu jos kojecega sto se ovih dana rapidno otkriva. Samo polako. |
|
|
|
Lala |
Objavljen 01.03.2011. 13:42
|

Moderator

|
Opa batooo!!! Palančani rade u svom dvorištu, Šidjani u svom... Čujem da ima još nekih važnih novosti u jednom bačkom LU, ali neću ja da istrčavam, da je došlo do smene na mestu predsednika jednog LU, u Bačkoj. Hajde malo da sačekam, verovatno će lovci tog LU sami da kažu, uostalom, čuće se i ovako i onako, pre ili kasnije.
Jesu li se to vojvodjanski lovci malo probudili?
A ja danas našao Mastera
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 01.03.2011. 13:44
|

Admin

|
Sremac75 kaže:
Ne znam za čega ali odlikovanje je odlikovanje!
Možda je za borbu protiv štetočina u 2009. godini kada je izdao više od 700 dozvola za lov štetočina. 
Ali kako su to utvrdili, kada su dozvole uništene?  
Možda za otkriće dvojne evidencije za odstrel - "da svima bude lepo"?
Možda za izdavanje dozvola za DS?
Možda za pisanje na dozvolu za lov ljudi koji nisu bili zajedno u lovu?
Možda za uspešno gajenje škartova i nazimadi, pošto se kod nas samo to odstreljuje, bar po dozvolama?

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 01.03.2011. 13:45
|

Moderator

|
Pa valjda se uz davanje ordena piše i neko obrazloženje, majku mu? A ko je predlagač, jel se zna?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 01.03.2011. 13:50
|

Admin

|
Pa ti bi sada sve da znaš!
Možda su predlagači g.Beuković i g.Zeremski, a orden je za poslušnost?
Znaš ono kada je rekao da su mu oni rekli da ne mora da čuva dozvole za lov predatora i da ih slobodno uništi, što je on revnosno i uradio!

|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 01.03.2011. 13:50
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Drage moje kolege ima ona stara poslovica ŠTO VIŠLJE LETIŠ TO DUŽE I BOLNIJE PADAŠ |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 01.03.2011. 13:52
|

Admin

|
Nekada je bilo za zasluge za narod, a sada za zasluge za rukovodstvo!

|
|
|
|
punisher |
Objavljen 01.03.2011. 13:55
|

Veteran

|
Juče mi jedan prijatelj javi da je u Šidu odabran novi predsednik LU i to na sledeći način:
U petak je bila Skupština LU "Srem" Šid sa dve tačke dnevnog reda. Prva je Izveštaj NO LU "Srem" u kojem je konstatovano da je LU "Srem" napravio GUBITAK U POSLOVANJU OD 1.3 MILIONA DINARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Pa je onda ovaj nesretnik Bogunović proteran. I to bi trebalo da bude to.
MEUTIM, protivno odredbama Statuta, tog dana je odabran i novi Predsednik LU i ako izbor nije ni bio na dnevnom redu te Skupštine. E sad o novom Gosn Predsedniku. Čovek je zamenik Predsednika sremske Privredne komore, potom Predsednik FK Big Bull Radnički, potom koliko čujem i stečajni upravnik u nekim firmama u B. Palanci ( Alo Sremac!!! ) i... dobar drugar Borislava BOgunovića.
Prva stvar koju je izjavio i ako u izveštaju NO LU "Srem" stoji da se sva odgovorna lica utuže, je da njemu NE PADA NA PAMET DA BILO KOGA TUŽI nego je verovatno njegov mudar predlog da se članarina poveća za 2.000,00 dinara po lovcu i na taj način pokriju prikazani gubici u poslovanju. On čovek neće da podnese krivičnu prijavu protiv Bogunovića. Pa naravno kada duvaju u istu tikvu.
SJAŠI KURTA DA UZJAŠI I KURTA I MURTA!!!!!! |
|
|
|
Lala |
Objavljen 01.03.2011. 13:58
|

Moderator

|
Sremac75 kaže:
Pa ti bi sada sve da znaš!
Možda su predlagači g.Beuković i g.Zeremski, a orden je za poslušnost?
Znaš ono kada je rekao da su mu oni rekli da ne mora da čuva dozvole za lov predatora i da ih slobodno uništi, što je on revnosno i uradio!
Pa naravno da bi da znam što više; uostalom rad svakog udruženja je JAVAN, pa će valjda u izveštaju sa skupštine LSV biti i to oko odlikovanja. Baš me zanima, šta čovek mora da uradi, i koliko da se žrtvuje, da bi dobio jedno ovako visoko priznanje. Mslm, ne daje se takvo priznanje nekim šalabajzerima, nego samo zaslužnim lovcima, koji su veliki pregaoci, i koji su svojim radom doprineli napretku lovstva, nesebično žrtvujući sebe. Jel tako? Jesam dobro napisao?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
vuk71 |
Objavljen 01.03.2011. 15:01
|

Veteran

|
Lalo imas li komentar na ld jelen backa palanka... Ili mislis da je kod nas sve receno....I ja bi mu dao zlatni orden al da se nezagubi... skupo brate to zlato..... |
|
|
|
Banatski Fazan |
Objavljen 01.03.2011. 15:20
|

Stari član

Upisa: 208
Pristupio: 02.11.2010. 06:54
|
Ja sam dobio jednu info sa jucerasnje Skupstine LSV, a to je da je clanarina za nas u Vojvodini 1000 dinara, a da je u to uracunato po LU jedna Lovno-privredna Osnova i 3 GPGL.
Saznao sam za sutrasnji Sastanak u Beogradu (verovatno u Ministarstvu), gde su pozvana sva LU, u vezi upoznavanja postupanja Ministarstva vezano za lovstvo u narednom periodu. Vise neznam, a nekoliko mojih prijatelja idu sutra tamo, tako da cu iz prve ruke saznati o cemu se radilo i sta se resilo....... |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 01.03.2011. 15:22
|

Admin

|
punisher kaže:
Juče mi jedan prijatelj javi da je u Šidu odabran novi predsednik LU i to na sledeći način:
U petak je bila Skupština LU "Srem" Šid sa dve tačke dnevnog reda. Prva je Izveštaj NO LU "Srem" u kojem je konstatovano da je LU "Srem" napravio GUBITAK U POSLOVANJU OD 1.3 MILIONA DINARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Pa je onda ovaj nesretnik Bogunović proteran. I to bi trebalo da bude to.
MEUTIM, protivno odredbama Statuta, tog dana je odabran i novi Predsednik LU i ako izbor nije ni bio na dnevnom redu te Skupštine. E sad o novom Gosn Predsedniku. Čovek je zamenik Predsednika sremske Privredne komore, potom Predsednik FK Big Bull Radnički, potom koliko čujem i stečajni upravnik u nekim firmama u B. Palanci ( Alo Sremac!!! ) i... dobar drugar Borislava BOgunovića.
Prva stvar koju je izjavio i ako u izveštaju NO LU "Srem" stoji da se sva odgovorna lica utuže, je da njemu NE PADA NA PAMET DA BILO KOGA TUŽI nego je verovatno njegov mudar predlog da se članarina poveća za 2.000,00 dinara po lovcu i na taj način pokriju prikazani gubici u poslovanju. On čovek neće da podnese krivičnu prijavu protiv Bogunovića. Pa naravno kada duvaju u istu tikvu.
SJAŠI KURTA DA UZJAŠI I KURTA I MURTA!!!!!!
Baš tako!
Drugari!
Gde je upravnik pa ću ti reći i kakav je?

|
|
|
|
punisher |
Objavljen 01.03.2011. 15:56
|

Veteran

|
Zvacu ove moje da provere pa cu da ti javim. Tema je doduse LSV ali je jedan "uvazeni" clan i "veliki gospodin" morao da napusti clanstvo i bukvalno pobegne i prebegne u LD "Morovic" ali je i to pitanje kako je izveo bez primopredaje u svom maticnom LD a o LU i da ne pricamo. Ovaj drugi je postavljen kao majstor da umrtvi situaciju i da ovoga sacuva od krivicnog gonjenja preko nekih svojih stela. Sadasnji predsednik se namenjao stranak ko carapa. Nema stranke u kojoj nije bio. Takodje i radnih mesta. Gde god je bio sve je upropastio. Sad mi pade na pamet da ima jedan takav lik. Srecko Sojic. Od sad cu da ga tako zovem. |
|
|