Lalo, ja se slazem sa tobom u vezi delegata....
Jedan od problema kod delegata je taj sto ne razumeju sta se desava u savezu i za cega i zbog cega uposte dizu ruku....
A ima i onih koji sve prate, sve znaju i razumeju i dobro su upuceni kud to vodi, znaju za sve spletke do u detalj ko je kome sta reko,ponudio ili namignuo al neradeci nista po tom pitanju gori je od one vrste delegata koji nista nerazumeju o cemu se prica za govornicom i zasta uopste glasaju..... Parola: sve znam, nepreduzimam nista......
Pitam se, jel su prihvatili delegatisanje prestiza radi.....?
Mos' mislit...
Bas bi bilo zanimljivo pogledati statistiku ( koja nepostoji) koliko delegata nikad nije nista reklo za govornicom u nekoj raspravi ili o nekom predlogu..... Nemaju sta da kazu jer nemaju pojma o cemu se uposte raspravlja, pa ako nemas ideju ili predlog, kritiku i sl. koji moj trazis na sednicama.......
To sa delegatima je kap u moru stvari koji nefunkcionisu u nasem savezu.....
Upis je izbrisan.
Ono što je napisano nema blage veze ni sa lovstvom ni sa temom, a tema je LSV.
Upis je bio čista politika, a politiku možete voditi na nekom drugom mestu, a ne na lovačkom portalu.
Lala
Ovaj upis je skandalozan.
Zato nam i je,kako nam je!
Radi se zameni teza i omalovazavanju pravih vrednosti.
Zderanje pecenja, sarmi i druge hrane ispijanje piva i vina do besveti na raznim tervenkama,sajmovima,slavljima a zatim u polusvesnom stanju izvikivati parole vadeci iza pojasa tetejce,berete, heklere uz muziku pok. Sabana Saulica i Zorice Brunclik buseci krovove satora ,plafone sala i razne tavane nazvati hrbroscu i patriotizmom je sramotno.
Sramotno prema onim ljudima i momcima koji su spremni dati svoj zivot otisli kod sunarodnika i rame uz rame bili i na strasnom mestu postojali.
To se ne usporedjuje uvazeni.
Mnogi pravi patrioti ostavise zivote,neki delove tela, neki zdravle a ovi prvi vasi idoli imase sutra povracanje i mamurluk.
I na kraju Vaseg upisa videh da vise volite brakirce od pticara.
Bolji su za lov divljih i za cuvanje pitomih ovi sto laju av av av.
Ne dolazi u obzir bilo kakvo pisanje na Srbijalov politički motivisano, niti pominjanje bilo kog političara ili političke opcije osim ako nije lovac, ili u lovačkom kontekstu.
Po pitanju politike nema pardona - ne može na Srbijalov.
Držite se teme.
Od kada su raspisani vanredni izbori u LSV, i od kada sam na naslovnoj strani postavio par tekstova o predizbornim aktivnostima i nekim marifetlucima, stiže mi velik broj poziva i poruka da što više informacija koje imam podelim ovde. Poneki zlonamerni ljudi moje ćutanje tumače nekakvim strahom, verovatno polazeći od sebe samih kako bi oni reagovali. Ja razloga za strah nemam, jer putera na glavi nemam.
Evo, stvari stoje ovako: dokle god ne bude završen proces skupljanja potpisa i podnošenja kandidatura, a rok za to je 14. maj, Lala se neće oglašavati. Ali to ne znači da nemam informacija i da ne pratim ko šta radi, i kako radi. Hronologiju dešavanja ću postaviti onog momenta kada kandidacione liste za predsednika, i za članove Upravnog i Nadzornog odbora i Suda časti budu zaključene.
Pokušaću da u mejduvremenu dodjem do podataka o lovačkim biografijama kandidata za predsednika, pa da ih u nekoj uporednoj formi predstavim.
Verujem da bi takav jedan tekst bio koristan kako delegatima koji treba da biraju, tako i lovcima članovima koje ti delegati treba da predstavljaju, da bi mogli da naprave najbolji izbor.