ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
|
Sremac75 |
Objavljen 21.02.2011. 14:14
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Redovna skupština LSV zakazana za 28.02.2011. godine!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 21.02.2011. 14:21
|
Admin
|
Interesantno je da je UO LSV doneo odluku da se zakaže redovna skupština iako je za to nadležan Predsednik skupštine, a tek ako on to ne učini onda UO LSV!
Tako piše u Statutu!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
vuk71 |
Objavljen 23.02.2011. 16:27
|
Veteran
Upisa: 584
Pristupio: 18.11.2010. 10:13
|
LSV trenutno ima jednu ulogu, uzeti pare od vojvodjanskih lovaca. Ako ih nazovete i tezite savet ili pranu pomoc onda krene kukanje, nije sad trenutak, raspustili smo komisiju za pravna pitanja, izdrzite jos malo... kao da samo konji koji vuku teret pa imamo jos kilometar a hocemo pauzu... al zato imamo puno pravo da sve platimo sto oni zamisle jer za to postoje argumeniti... |
|
|
|
paninm |
Objavljen 23.02.2011. 16:29
|
Stari član
Upisa: 347
Pristupio: 29.11.2010. 11:56
|
mislim da toga vise nece biti-LU ce sama odredjivati da li ce biti ili nece biti u savezu, kad pocne dodela lovista.
Ova tema je otvorena,zato da bi se nekako dobile vesti o radu LSV, ali izgleda da ce to tesko ici, jer niko izgleda nemoze da iskopa zapisnike,sa bilo kog sastanka LSV. |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 24.02.2011. 16:08
|
Admin
|
Ja uopšte ne znam kako su radili, a i to je samo po sebi loše!
Znam za "svetskog prvaka", znam da Predsednik LSV kao model za visinu članarine uzima Bugarsku i Rumuniju (250-300E), znam da kaže da LSS ne treba da postoji, znam da ću ja platiti veću članarinu od lovaca iz "uže Srbije", znam da se zalaže da LSV sam raspolaže mojim novcima kao sa svojim, znam da Sekretar LSV kaže da je bila zakonska obaveza da se formira "Vojvođanski lovac" doo, da predviđa ili prižeqkuje 100 umesto 58 udruženja........
Šta su ostalo radili, ja stvarno ne znam!
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 24.02.2011. 17:27
|
Lovčina
Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Vala Sremac nabroja ti dosta toga...pa ispade da su oni nešto stvarno i radili !!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 24.02.2011. 20:21
|
Lovčina
Upisa: 1235
Pristupio: 23.12.2010. 22:12
|
pitanje glasi, šta se dešava u LSV
odgovor glasi, kalkuliše |
|
|
|
Lala |
Objavljen 24.02.2011. 20:29
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
a lepo smo nudili lobiranje, nije skupo (zamalo da napišem greškom lobotomiranje)
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
paninm |
Objavljen 24.02.2011. 20:32
|
Stari član
Upisa: 347
Pristupio: 29.11.2010. 11:56
|
lalo ,tebe nesto krenulo sa salom,nesto si veseo veceras *L21A* |
|
|
|
Lala |
Objavljen 24.02.2011. 20:34
|
Moderator
|
Pa rekoh ranije, sve je kriv server i kolega Cucić, zarazio me zezanjem
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 24.02.2011. 20:54
|
Lovčina
|
Ajmo kolege vratimo se na temu.
Lično mislim da je lovački savez vojvodine odavno regionalizovan i dobrim delom samostalan od LSS, a da su želje da to bude još više, stim da mi vojvođani radimo to na onaj lepši način, softverski što bi se u današnje vreme kazalo. |
|
|
|
Lala |
Objavljen 24.02.2011. 21:08
|
Moderator
|
Pa ako pročitaš stenogram sa sednice UO LSS, kada je Beuković govorio, baš je nešto tako u tom smislu govorio, mada nije potpuno jasno kome se obraćao kada je govorio 'vi niste pravno lice, vi tek treba da budete', i nisam shvatio baš najpreciznije one rečenice u vezi odlazaka za BGD.
U svakom slučaju, meni je ton te diskusije vukao na potpuno osamostaljivanje od LSS, ali ne smem da tvrdim da je to bio smisao. Govorim o mom utisku.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 24.02.2011. 21:15
|
Lovčina
|
Pa to je logičan sled događaja, nije to za čuditi, za mene će mnogo interesantnija biti sednica LSV samo dan nakon ove, mislim da će se veliki deo špila otvoriti i jasno ukazati na buduća dešavanja, uostalom sve oči su uprte sad na beograd, zanima me prvenstveno šta će delegati iz vojvodini uraditi, da li će opet biti iskorišćeni kao bombaši ili će aktivno i nepristrasno uključiti u raspravu. |
|
|
|
zoranp |
Objavljen 24.02.2011. 21:20
|
Lovčina
|
LU Aleksandrovo kaže:
Ajmo kolege vratimo se na temu.
Lično mislim da je lovački savez vojvodine odavno regionalizovan i dobrim delom samostalan od LSS, a da su želje da to bude još više, stim da mi vojvođani radimo to na onaj lepši način, softverski što bi se u današnje vreme kazalo.
..to je istina, jer eto po pitanju našeg slučaja u BP niko od republike nema nadležnosti nad nama iz pokrajine, odnosno LSS nije mogao tu ništa da utiče na LSV..znači to jeste već neka zasebna organizacija, ali nažalost svih nas nije to ni blizu saveza koji brine os vojim članovima, tu vesela ekipica brine samo o svjim guzičetinama ..ali valjda će i tom pirovanju doći kraj
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|
|
boro |
Objavljen 24.02.2011. 21:27
|
Stari član
Upisa: 219
Pristupio: 19.01.2010. 21:53
|
LU Aleksandrovo kaže:
pitanje glasi, šta se dešava u LSV
odgovor glasi, kalkuliše
Ovo je jedna od najsazetijih a istovremeno najtacnijih odrednica koje sam u poslednje vreme procitao na forumu. |
|
|
|
zoranp |
Objavljen 24.02.2011. 21:29
|
Lovčina
|
Boro jeste sažeto i 100% istinito B)...e sad treba to fino otvoriti, pa polako raspakovati da i mi vidimo šta ima u tim kalkulacijama..šaljimo doušnike..
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|
|
boro |
Objavljen 24.02.2011. 22:02
|
Stari član
Upisa: 219
Pristupio: 19.01.2010. 21:53
|
Bez namere da budem prost politika koju LSV sprovodi u odnosu na LSS se kratko moze okarakterisati i kao kurv..jska. |
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 25.02.2011. 01:15
|
Lovčina
|
boro kaže:
Bez namere da budem prost politika koju LSV sprovodi u odnosu na LSS se kratko moze okarakterisati i kao kurv..jska.
Pa sad generalno uzeto ta reč uopšteno i označava politiku, mada ja mislim da je politika stariji zanat od kurv@rluk@. |
|
|
|
Lala |
Objavljen 25.02.2011. 07:13
|
Moderator
|
Hajd' ponovo da pitam, da li neko ima skupštinski materijal LSV za sednicu u ponedeljak? Koji je dnevni red? Ne mogu da saznam, bilo bi dobro kada bi neko mogao da napiše.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
LU Aleksandrovo |
Objavljen 25.02.2011. 09:18
|
Lovčina
|
Hajd' ponovo da odgovorimo da dokumenta za skupštinsku sednicu neko ima, imaju svi delegati to je sigurno, nismo mi u Vojvodini nepismeni i neobrazovani pa da ne znamo šta je zakon, imamo mi i novi statut, imamo mi sve a ko i da nemamo, netvrdim da savez nije dostavio materijale delegatima a statute sekretarima udruženja, ako jeste zašto su opet prekriveni velom tajne, da li je moguće da iz cele vojvodine niko od delegata nema mud@ da ih prikaže, pa to nisu TOP SECRET dokumenti.
Prava istina je da niko neće da se zamera, to opet znači da smo mi osvetoljubiv narod, a to nas dovodi da za istinom treba tragati, prema tome treba da ako već nemožemo da nađemo ni jednog delegata sa skupštinskim materijalom i statutom jer jedno sa drugim ne može da ide, da bi onda trebalo da nađemo jednog stručnjaka za obijanje pa da on ko detektiv u američkom filmu dođe do traženih supertajnih dokumenata, od kojih zavisi sudbina celog čovečanstva + lovaca vojvodine.
Cucić će biti sasvim dovoljno.
|
|
|