Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
37% [21 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
33% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
12% [7 Glasa]

Glasova: 57
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
Lala
 Pa gde da nadjem tog nekog delegata? Na čega da ga namamim, da se pojavi? A da ovi naši iz LSV, zamole kolege iz LSS, da im iznajme deo sajta LSS, pa da postave? Mslm, kad može ponuda 'Vojvodjanskog lovca' da se nadje na sajtu LSS, što ne bi mogao i skupštinski materijal?
Eeee moj Lalo... svačeg se ti setiš...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Mislim da bi nam Kum tu mogao pomoći pošto je najupućeniji u rad LSV

LU Aleksandrovo
 poenta je u tome, -što niko ne bi teo da se zamera- tako ovde kod nas kažu, e sad u čemu bi se ogledalo to zameranje, nije mi baš jasno, znači li to da sam se ja već zamerio mnogim ili pak da i meni povlađuju moji kako mi se ne bi zamerili, e zanimljiva stvar za razmišljanje.
Ma jasno je ljudi da niko ne poštuje ni ono što je sam napisao, ko da će se statut LU Nova Crnja naći na oglasnoj tabli il na nekom sajtu, a verovatno isto tako i statut Bačke Palanke ili bilo koji drugi, onaj koji bude želeo da ga vidi moraće bukvalno na silu da ga izvlači od sekretara udruženja, Ako se pogleda internet, videće se da su samo pojedina udruženja postavila svoj statut, na uvid javnosti.
Lalo vidim da je statut Aleksandrova nestao sa foruma posle jučerašnjeg karanbola, jel da ga opet šaljem.

Statut je takodje izbrisan, kao i mnogi tvoji upisi, zbog onog cirkusa sa serverom juče. Upisi su vraćeni ručno, sa backupa, a Statut pošalji ponovo, ako ti nije problem.
Srbijalov Admin Tim

Cucić će biti sasvim dovoljno.

Sremac75
 Nisam ni ja uspeo da dobijem materijal za Skupštinu LSV, ali sam čuo da finansijski izveštaj govori o nekih 30.000.000,oo potrošenih dinara!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

paninm
 pa jer svako udruzenje,samo reda radi stavlja clan koji kaze da je rad udruzenja(ili saveza) Javan??
Znaci li to da ta rec neznaci nista,i da tu odredbu niko ne postuje? Ako je sve posteno,nevidim razloga da se to ne objavi,jer nista lose nemoze da se desi, stvarno ne shvatam, zasto su takva dokumenta odjednom postala tajna. I onda ce se posle cuditi zasto bi neko otkazao clanstvo u takvim organizacijama.

DakiNS
 Ne javlja se Kum vise , pitao je sta me interesuje ja mu odgovorio a onda tajac izgleda da je ipak bila drzavna tajna,a tako je bio glasan

LU Aleksandrovo
 He he pa mi Vojvođani imamo tu prefinjenu žicu, kod nas se sve to radi potiho bez galame, bez uzrujavanja članstva, bez ovih svih zlih i zlonamernih medija, ta ljudi smo o svemu će mo se lepo dogovoriti, ta što mora komšije da sve znaju, ako smo negde i pogrešili ta eto mi će mo to i ispraviti, pa će drugom prilokom biti drugačije.

Dok se još prašina od danas ne slegne ovi naši ima da sutra protutnje, nećemo ih ni videti.

Lala
 Da li neko zna, šta se dešava na skupštini LSV danas, kad je počela, jesu li završili rad?

DakiNS

Lala kaže:
Da li neko zna, šta se dešava na skupštini LSV danas, kad je počela, jesu li završili rad?
Pitaj Kuma on jedini ovde na forumu zna šta se dešava u LSV

LU Aleksandrovo
 A šta treba to kao da se desi, sem da se ispoštuje zakonska procedura, podnesu izveštaji i usvoji plan za tekuću godinu, ima li možda nešto što sam zaboravio da navedem, Vojvodina očigledno gura svojim pravcem, i to je dobro po meni, ako se postave kao naš servis i izbegnu mešanje u udruženjima imaju dobre šanse da prežive i postanu naša krovna organizacija.

Lala
 Pa raspisani su izbori u LSV, pa možda su nešto o tome govorili. I valjda treba da se čuje izveštaj o radu, i fin. izveštaj, i plan rada za ovu godinu, na to sam mislio. I izveštaj o radu Vojvodjanskog lovca, to valjda isto skupština usvaja (LSV je osnivač)?

LU Aleksandrovo
 Pošto smo mi svoji, nije lepo da mi to komentarišemo.

Sremac75
 Kako je prošao tajni skup u Jovana orđevića?????
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

LU Aleksandrovo
 pa Sremac sam si odgovorio na svoje pitanje, TAJNO

LU Aleksandrovo
 Dragoljupe

paninm

LU Aleksandrovo kaže:
Pošto smo mi svoji, nije lepo da mi to komentarišemo.

Pravo velis, sto da take poslove komentarisemo, ( kad ni neznamo o cem se tu radi).
Rad skupstine je javan, pa ko je stigao taj je javno i video,a ko nije- moz da se slika.
Najbolje je raditi u miru i tisini, da slucajno nesto u ovoj halabuki se ne pogresi.

LU Aleksandrovo
 Lepo objašnjenje, veruj mi može za novine, i to na naslovnoj strani da se odštampa.

Lala
 Još uvek niko ništa nije saznao, šta je bilo juče na skupštini LS Vojovdine? Bog te mazo, pa neverovatna konspiracija! Godišnja skupština saveza, najvažniji dogadjaj u radu saveza u jednoj godini, i niko ni da zucne!
- da li je uopšte održana skupština? zakazana jeste, ali nema informacije da li je održana, da li je bilo kvoruma za rad?
- da li je skupština završila rad, ako je održana?
- da li je usvojen finansijski izveštaj?
- da li je usvojen izveštaj o radu organa saveza?
- da li je bilo diskusije o izveštajima, i kakve?
- da li je razgovarano o održavanju raspisanih izbora, znaju li se mogući kandidati?
- da li je bilo govora o visini članarine za LSV?
- da li je razgovarano o novoformiranim LU u pokrajini, i da li su primljeni u članstvo LSV?
- da li je diskutovano o Vojvodjanskom lovcu d.o.o., čiji je direktor M. Zeremski, koji je istovremeno i sekretar LSV (da li ovde ima sukoba interesa?)
- da li je možda neko postavio pitanje o informisanju članova, eventualno o izradi sajta LSV (sramota je da ga nemaju)?
- da li je razgovarano o odlivu članova lovaca, i koliki je taj odliv?
- da li je....
Mnogo ima pitanja, a nema informacija i odgovora. Možda treba da sačekamo mesec dana, da izadje novi 'Lovac'? Ili će možda naš član foruma D.Knežić uspeti da ranije objavi nešto u Dnevniku ili nekom drugom listu nešto?
Da li uopšte neko od kolega lovaca iz Vojvodine, ima kontakt sa svojim delegatom u skupštini LSV? Pa nemoguće je da su svi strugnuli u ilegalu.

Sremac75
 Ne znam,Ne znam,Ne znam,Ne znam,Ne znam,Ne znam,Ne znam,Ne znam,Ne znam,Ne znam,Ne znam!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Pa pitaj delegata, Sremac! Vi ste ga birali, valjda?
Koliko je meni preneto iz mog LD/LU, našeg delegata ne interesuje sastančenje, a materijal još manje. Zbunjen

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara
Lovna sezona u Srbiji

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,370,743 posete www.srbijalov.com