Posle tri godine uspeo sam da iskombinujem obaveze i da odem ponovo na Fehovu.
Sajam veliki, kao 2-3 lorista površinski. Mnogo štandova sa opremom (odeća,obuća,vabilice,...) i sa noževima, a relativno manji broj velikih štandova. Mislim da po količini oružja sajam nije mnogo jači od lorista. Cene onako, video sam par stvari koje su jeftinije, tipa štapovi za pucanje, a većina stvari kao kod nas...
Ja sam se ponovio sa dva szarvas iliti jelenska kulena
Na kraju burger od jelena, sa džemom i slatkom pavlakom. Vrh...
Mudrost dolazi iz iskustva. Iskustvo je najčešće nedostatak mudrosti.
Ja sam odustao da planiram odlazak i dobro sam uradio jer bih svakako otkazao odlazak zbog porodicnih problema kao sto mi se vec par godina desava da mi nesto pokvari i odlazak na more i jos kojesta.
Da li si kolega slucajno pitao za cenu tog satorceta na dabl- kabu i koliko osoba i kilograma nosi?
Cni se da je za dve bliske osobe a dva lovca ne dolaze u obzir osim ako nisu jako moderni.
I dal za tu jelensku pljesku ima neki urnebes ili da nosimo sami ako odemo drugi put?
Planinko011 kaže:
Da li si kolega slucajno pitao za cenu tog satorceta na dabl- kabu i koliko osoba i kilograma nosi?
Cni se da je za dve bliske osobe a dva lovca ne dolaze u obzir osim ako nisu jako moderni.
Nisam pitao,ali bilo je više modela, jedan koji se sam izdigne na polugicu, kao gepek. Generalno dvojica jakih momaka teško da bi stali, jedino po dijagonali...
Planinko011 kaže:I dal za tu jelensku pljesku ima neki urnebes ili da nosimo sami ako odemo drugi put?
Standardne začine moraš da poneseš, tamo imaju samo neke čudne travke i ove slatke kombinacije.
Mudrost dolazi iz iskustva. Iskustvo je najčešće nedostatak mudrosti.
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?