Lovački portal SRBIJALOV - Novosti: Ustanovljena nova lovna područja


Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije


INTERMAKER
Vreme

Ustanovljena nova lovna područja
news: lov-mapa.jpgOdlukom Vlade Republike Srbije koja je nedavno
objavljena u Službenom glasniku, u celoj Srbiji su ustanovljena su granice novih lovnih područja.
Ova informacija pre svega je značajna za rukovodstva lovačkih udruženja, jer jedno lovište ne može biti u dva različita lovna područja! To konkretno znači da lovačka udruženja, ako im je lovište podeljeno na dva dela, moraju da imaju dve lovne osnove, dva lovočuvara i sve prateće dokumente za dva (ili više) različitih lovišta, a to, naravno, povećava troškove. Kada je Vojvodina u pitanju, granice su najčešće prirodne - reke i kanali, ali i autoputevi, koji su podelili mnoga vojvođanska lovišta. Lovišta su podeljena na teritoriji kojom trenutno gazduju aktuelna udruženja u Bačkoj Topoli, Kuli, Vrbasu, Somboru, Malom Iđošu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Inđiji, Sremskoj Mitrovici, Rumi, Šidu.... Zbog svega navedenog, od sekretara Lovačkog saveza Vojvodine Milenka Zeremskog stiže preporuka da, s obzirom da će u narednom periodu biti osnivana nova lovačka udruženja u Pokrajini, ove činjenice, tj. novoustanovljene granice lovnih područja, trebaju ozbiljno da se uzmu u obzir, pa tek onda se odlučivati na dalje korake.

1. Granica Severnobačkog lovnog područja počinje na mestu ulaska autoputa E-75 iz Mađarske u Srbiju, odakle ide desnom stranom (ogradom) E-75 prema jugu do mesta gde autoput preseca Veliki bački kanal, ide prema zapadu i sredinom VBK do puta koji razdvaja opštine Sombor i Apatin, nastavlja ovim putem do mesta gde put preseca kanal Prigrevica-Bezdan, skreće na sever i ide sredinom kanala do ušća Bajskog kanala, a dalje sredinom Bajskog kanala do granice sa Mađarskom, nastavlja granicom Mađarske i Srbije do početne tačke.

2. Granica Južnobačkog l. p. počinje na mestu ulaska Bajskog kanala u Srbiju iz Mađarske, odakle ide južno sredinom Bajskog kanala do njegovog ušća u kanal Prigrevica-Bezdan, a dalje sredinom ovog kanala do preseka sa putem koji razdvaja opštine Sombor i Apatin, nastavlja prema istoku do Velikog bačkog kanala, lomi se i ide dalje sredinom VBK sve do desne strane autoputa E-75, a zatim ide desnom stranom (ogradom) autoputa prema Beogradu do tačke preseka autoputa E-75 sa Dunavom, nastavlja na zapad sredinom Dunava do državne granice sa Hrvatskom i dalje nastavlja granicom Hrvatske i Mađarske do početne tačke.

3. Granica Istočnobačkog l. p. počinje na mestu ulaska Tise iz Mađarske u Srbiju, odakle ide prema jugu sredinom Tise do ušća u Dunav, odakle ide u pravcu zapada sredinom Dunava do tačke gde autoput E-75 preseca Dunav, a nastavlja u pravcu severa desnom stranom autoputa E-75 do granice sa Mađarskom, skreće na istok i ide granicom između Mađarske i Srbije do početne tačke.

4. Granica Severnobanatskog l.p. počinje na tromeđi državnih granica Srbije, Mađarske i Rumunije, odakle ide prema jugoistoku granicom Srbije i Rumunije do tačke gde Stari Begej ulazi u Srbiju, skreće na jugozapad i ide sredinom Starog Begeja do tačke gde se on uliva u kanal DTD, potom ide sredinom kanala DTD do ušća u Begej i nastavlja sredinom Begeja sve do ušća u Tisu, a zatim produžava sredinom Tise do državne granice sa Mađarsk om, odakle skreće na istok i ide granicom Mađarske i Srbije do početne tačke.

5. Granica Srednjobanatskog l. p. počinje na ulasku Starog Begeja iz Rumunije u Srbiju, pa ide državnom granicom na jugoistok do tromeđe opština Plandište i Vršac i Rumunije, skreće pod pravim uglom na jugozapad i ide sredinom Šulhovog kanala do njegovog ušća u DTD, zatim prelazi DTD i ide na jug graničnim putem opština Vršac i Alibunar do tromeđe ovih opština sa Specijalnim rezervatom prirode Deliblatska peščara, gde skreće na sever i ide granicom Rezervata do Dunava, ide uzvodno sredinom Dunava do ušća Tamiša, nastavlja admin. gran. AP Vojvodine do Dunava, dalje ide sredinom Dunava do ušća Tise i dalje sredinom Tise do ušća Begeja, nastavlja sredinom Begeja do mesta gde kanal DTD ulazi u Begej i dalje ide kanalom do ušća Starog Begeja, zatim nastavlja sredinom Starog Begeja do početne tačke.

6. Granica lovnog područja Deliblatska peščara počinje na tromeđi opština Vršac i Plandište sa Rumunijom, odakle ide u pravcu jugoistoka državnom granicom Srbije i Rumunije do Dunava, zatim se granica lomi prema zapadu i ide Dunavom i rukavcima, obuhvatajući ostrva Adu čibukliju i Adu žilovu, skreće na severozapad kod početne (uzvodne) tačke Ade žilove, izlazi na levu obalu Dunava i dalje ide granicom rezervata Deliblatska Peščara, sve do tromeđe opština Alibunar, Vršac i SRP Deliblatska peščara, a zatim skreće na sever i ide putem koji razdvaja opštinu Vršac i Alibunar do kanala DTD, odakle prelazi DTD kod ušća Šulhovog kanala i dalje ide do početne tačke.

7. Granica Severnosremskog l. p. počinje na državnoj granici, na ulasku autoputa E-70 iz Hrvatske u Srbiju, ide na sever i prati granicu Hrvatske i Srbije do Dunava, skreće na istok sredinom Dunava do mesta gde auto put E-75 prelazi Dunav, skreće jugoistočno i prati desnu stranu E-75 do mesta gde autoput preseca administrativnu granicu AP Vojvodine, nastavlja u pravcu jugozapada admi. gran. APV do mesta gde je autoput E-70 preseca, dalje ide ka zapadu desnom stranom autoputa E-70 (ogradom) do početne tačke.

8. Granica Istočnosremskog l. p. počinje na mestu gde autoput E-75 prelazi Dunav, ide u pravcu jugoistoka sredinom Dunava do administrativne granice sa AP Vojvodinom, odakle nastavlja ad. gran. APV do autoputa E-75, odakle skreće na severozapad i prati desnu stranu auto puta E-75 (ogradom) do početne tačke.

9. Granica Južnosremskog lovnog područja počinje na mestu ulaska autoputa E-70 iz Hrvatske u Srbiju, odakle ide desnom stranom autoputa E-70 do mesta gde preseca administrativnu granicu sa AP Vojvodinom, skreće na jug i prati admin. gr. Vojvodine do mesta gde se ona spaja sa Savom, odavde granica ide uzvodno Savom nazad do mesta gde admin. gr. APV napušta tok Save, nastavlja admin. gran APV na zapad do mesta gde se ona vraća na tok Save, nastavlja u pravcu zapada sredinom Save do državne granice sa Republikom Srpskom, prati državnu granicu sa Republikom Srpskom i Hrvatskom i dolazi do početne tačke.

Pripremio: D. Knežić dnevnik.rs
          
Komentari
1384 #11 dusanknezic
dana 25.02.2011. 21:44
Gosn Zoranep, nikog nisam nazvao nenormalnim, jasno pise ono sto pise i ne spocitavajte nesto sto ne stoji. Muka mi je da se meni i mojim novinama kaci nekakav separatizam, jer to nema veze sa zivotom! Na to sam posebno osetljiv sada dok se spremam da obelezim godisnjicu pocivsem ocu koji je onomad stigao iz Bosne... List koji je regionalan, sasvim logicno u svom fokusu prati sta se dogadja u regiji, tj. u Vojvodini. Tako je vec skoro 70 godina, toliko list postoji. Nismo nikakav eksponent Lovackog saveza Vojvodine, niti bilo koga drugog, vec usmereni na informisanje obicnih lovaca, normalno, pre svega u Vojvodini i tako ce biti i dalje. Cela mapa lovnih podrucja se nalazi na sajtu LSS i Vlade Srbije pa izvolte, umesto da se bavite samo vama umisljenim separatizmima od kojih mi je stvarno muka. Urednici nekog sajta, bez da me iko ista ikada pitao, skinu tekst, posatve ga na svoj portal (ok) i sta onda? Drvlje i kamenje od svih, pogotovo onih van Vojvodine? Pa ko je tu lud? I jos nesto, iza svake reci stoji ime i prezime, a ne sifra ili nekakav pseudonim, pa skim ja uopste polemisem?
136 #12 Lala
dana 26.02.2011. 01:30
DA, MI SMO NORMALNI! Otkud Vam ideja da uopšte dovedete u pitanje bilo čiju normalnost - e, to je nenormalno. Nemojte se iznenaditi, ako krenu reakcije članova na Vaš takav upis.
Dakle, g.Knežiću, ne znam da li je ovo 'čuveni Lala', rečeno u pežorativnom smislu ili ne. Čuven po čemu? Po tome što nema dlake na jeziku? Na čega ste mislili kada ste napisali da sam čuven?
Mene stvarno zanimaju granice lovnih područja u celoj Srbiji. Inače, čitam Dnevnik, i ne znam čemu Vaša ogorčenost na primedbu koju sam stavio, i za koju mislim da je opravdana. 'Čuveni' Lala misli, da ako u tekstu u prvoj rečenici piše: 'Odlukom Vlade Republike Srbije koja je nedavno objavljena u Službenom glasniku, u celoj Srbiji su ustanovljena su granice novih lovnih područja', onda je u najmanju ruku neprofesionalno staviti kartu Vojvodine pored! Ja umem da prepoznam da je to mapa Vojvodine, ali znam da ima mnogo ljudi koji kad pogledaju mapu, mogu čitanjem teksta da pogrešno zaključe da je reč o mapi Srbije. Niste bezgrešni, kao ni ja, i ovaj put ste, u vezi karte u članku, napravili gaf. I to ozbiljan. Što u svom tekstu u novinama ne napisaste, da mape postoje na sajtu Vlade RS i sajtu LSS, pa ko hoće neka pogleda? Onda Vaš tekst gubi smisao objavljivanja, eto zato.
Loše Vam stoji ljutnja, g.Knežiću, u ljutnji čovek časkom napiše i nešto ispod svog nivoa, ili neki diskutabilan stav.
Hvala na pitanju, imam svoj formiran stav o svemu i svačemu (da li je to zabranjeno? Nemoralno?), i nemam potrebu da se pravim pametan, ako sam pametan ili glup, to je moja stvar, a ne Vaša. Kažem šta mislim o nečemu, jednostavno, a ako je iznošenje svog mišljenja pogrešna stvar, onda vi i ja ne živimo u istom sistemu. Žao mi je, ako u Lali vidite neprijatelja; neistomišljenika neki put, to je tačno.
Ja se na Vas ne ljutim, kad Vi nešto napišete u Dnevniku, ili negde drugde - ili to prihvatim ili ne prihvatim, ili mi se dopada, ili ne dopada. I prokomentarišem ono što mi se ne svidja, kao čitalac imam pravo na to. Ne ljutim se ni sada, zbog ovog Vašeg ogorčenog teksta napisanog ovde. Molim Vas samo, da pazite na reči koje koristite, da ne dovodite u pitanje bilo čiju normalnost, ili pamet.
Nisam Vam nikad pisao 'pisma čitalaca' da Vas 'okrpim' za nešto što se meni ne svidja u Vašem radu, kao što ste Vi sad pokušali da 'okrpite ' mene. Nemojte ići na bilo čiju ličnost; o stavovima možemo raspravljati. A 'krpljenje' Vam ispade mnogo loše, i neargumentovano, pa i kontraproduktivno. 'Upucali ste se u nogu', žargonski rečeno.
Argument da se Dnevnik plasira samo u Vojvodini, ne znači da treba da piše samo o Vojvodini. Internet je dostupan u celom svetu, time i sajt Dnevnika, pa Vi razmislite malo o tome, šta bi neupućen čitalac Vašeg teksta mogao da pomisli!
Što se tiče postavljanja na sajt tekstova preuzetih sa sajta Dnevnika, uvek smo prenosili tekst u orginalnom izgledu, i sa navodjenjem autora teksta. Mislim da smo Dnevniku i Vama lično time učinili dobru uslugu, i promovisali Dnevnik, i njegov lovački dodatak. Ako smatrate da nismo trebali, nije problem, recite. Promovišite se sami. Ne znam samo, ko bi odbio besplatnu reklamu na lovačkom sajtu koji je do sada imao oko 4,5 miliona poseta?
I još da znate, forum je mesto gde se razmenjuju mišljenja, administratori ne govore članovima šta da pišu i kako da misle. Svako piše kako hoće (ograničenja su vredjanje, psovanje, prozivanje po verskoj, nacionalnoj i dr. osnovi itd.). Nema glodura, nema lektora i korektora, nema deadline, nema plasmana, nema remitende, nema impresuma. Imena i prezimena članova su i za mene tajna, osim ako se neko dobrovoljno ne predstavi, kao što ste Vi odabrali. Internet forum nije javno glasilo, tako da i ne zahteva potpis onog koji piše na forumu. Kao što ni blog nije, ili neke druge forme, npr. komentari na članke objavljene na sajtu nekih novina (te komentare ima svaki ozbiljan list na svom sajtu, jedino ih je Dnevnik nedavno ukinuo!). Ćut', rajo!!! Zašto? Politika ima, Blic ima, Press ima, Radio 021 ima, B92 ima, a Dnevnik ukida? Da je postojala mogućnost komentara na Vaš tekst u Dnevniku, verujte da bih napisao to vezano za mapu. Ali NEMA! UKINUTO! Eeee, pa zar mislite da je narod blesav? Evo, Vi, g.Knežiću ovde možete sa punom slobodom da komentarišete, čak da uvijeno i vredjate. Ja tu slobodu u Vašem listu nemam, ukinuta je mogućnost upisa komentara na članke.
A ovaj Vaš upis: 'Urednici nekog sajta, bez da me iko ista ikada pitao, skinu tekst, posatve ga na svoj portal (ok) i sta onda? Drvlje i kamenje od svih, pogotovo onih van Vojvodine? Pa ko je tu lud? I jos nesto, iza svake reci stoji ime i prezime, a ne sifra ili nekakav pseudonim, pa skim ja uopste polemisem?' pokazuje da ništa ne razumete: polemišete sa čitaocima svojih tekstova, možda je to za Vas novost, da i čitaoci misle svojom glavom, a da ne prihvataju sve što VI napišete. I opet, pitanje 'ko je tu lud?! Pa molim Vas, ne vredjajte, ovde nema ludih! I šta je problem, ako komentarišu članovi iz drugih delova Srbije, a ne samo iz Vojvodine? Jesu li oni diskvalifikovani za komentare možda? Kakve veze ima odakle je ko?
Najbolje bi Vam bilo, da malo ohladite glavu, i da ne pišete koješta. Samo se još dublje 'ukopavate', ovakvim pisanjem.
I da ispravite svoju grešku u vezi mape, verujem, nenamernu.

Hvala na razumevanju, drago mi je da ste se učlanili na forum.
P.S. Zaista ne mislim da je Dnevnik separatistički list, odakle Vam to da Vam prišivam separatizam? Gde ste to prepoznali? Napisao sam da ste napravili ozbiljan propust u uredjivanju, i to je sve.
P.S.P.S. izvinite što nisam odmah odgovorio, nestao mi je moj lovački pas baš večeras (kradja?), pa sam ga dugo bezuspešno tražio.
658 #13 mirko knezevic
dana 26.02.2011. 01:57
Ljudi evo ja se predstavljam imenom i prezimenom,kao i kolega koji nas naziva bracom!Bravo 2 E ja sad otvoreno pitam jel ono karta Vojvodine zato sto se Srbija svela na beograd i Vojvodinu,ili je stamparska greska?Grin Izgleda da je sto posto tacna ona stara "STO JUZNIJE TO TUZNIJE"Grin
626 #14 slavaplana
dana 26.02.2011. 07:42
Gos.Dusane Knezevicu mislim da ste pogresili a gresku oko karte i pisanja u vasem listi trebate da ispravite obaljujuci citavu kartu koja se nalazi i na sajtu Ministarstva i na sajtu LSS!Uradite to jer ja iz Srbije citam Vas list i ovako nesto mi smeta!!!POZDRAV!!!
Nema potrebe za tenzijama!!!!!!!!
29 #15 Jank
dana 26.02.2011. 12:45
#6 | dusanknezic dana 25.02.2011. 19:28
AMAN LJUDI DAL STE NORMALNI?!? Novosadski list "DNEVNIK" izlazi SAMO na teritoriji Vojvodine, zato je data mapa Pokrajine i granice lovnih podrucja u njoj, a ne u celoj Srbiji. Ne bi ni bilo mesta fizicki sve da stane. A sve navedeno bi prvi trebao da zna cuveni Lala, koji se uvek pravi pametan i svemu i svacemu nalazi zamerku!
S postovanjem braci lovcima, urednik lovacke strane u Dnevniku, D. Knezic

Gospodine Knezicu...Onaj ko za nekoga tvrdi da nije normalan mora da je i sam nenormalan. Mi za Vas to ne tvrdimo, to vidite sa vašim lekarom ili psihijatrom. Ovo je lovački forum i svako ima pravo da iznese svoje mišljenje....Da li je neko prepametan to vas ne zanima...ako nemate drugih argumenata onda nemorate da napišeta " zato je data mapa Pokrajine i granice lovnih podrucja u njoj, a ne u celoj Srbiji. Ne bi ni bilo mesta fizicki sve da stane."

Evo da može sve fizički da stane ja ću vam pokazati....

img151.imageshack.us/img151/5828/vojvodinaupravniokruzi1.jpg

Srpski jezik ima mnogo lepih i biranih reči kojima se možete nekome obratiti....
Rečnik koji Vi upotrebljavate ne priliči jednom Uredniku tako uglednog lista...Izvolte
275 #16 slavko75
dana 26.02.2011. 13:02
lalo lalo lalo lalo lalo lalo lalo AplauzAplauzAplauzAplauzAplauzAplauzZivioRodjoZivioRodjoZivioRodjo
29 #17 Jank
dana 26.02.2011. 13:12
Sve se može ako se hoće i želi....
još malo da pojasnim ...na priloženoj karti objedinio sam Kartu lovnih područja Republike Srbije, Kartu Upravnih okruga, Kartu ustanovljenih lovnih područja Vojvodine i sve to dopunio Rekama ili hidrografijom....
Sve u cilju boljeg razumevanja i sagledavanja lovnuh područja...nisam sudija da presuđujem ...POGLEDAJTE SAMI...
Jedino mi smeta ako me neko naziva nenormalnim na moje konstruktivne i dobronamerne predloge...

img715.imageshack.us/img715/5649/vojvodinaupravniokruzi2.jpg

Još samo da dodam da razlike koje se mogu uočiti između reka i granica lovnih područja se razlike u kartografskoj projekciji ali to ovde nije tema i ne predstavlja problem iako se vidi...
905 #18 zoranp
dana 26.02.2011. 13:17
Gospodine Dušane Knežic ja sam se predstavio na ovom i na još nekim forumima svojim imenom i prezimenom, ja sam prognanik iz Hrvatske 91, pa 95 pa 98 i o patriotizmu mislim da sa mnom nemate potrebe da pričate..cenim vas kao patriotu i nigde nisam rekao da ste nekakav izdajnik ili tako nešto!! ALI kolega rekao sam i čekam odgovor na pitanje iz predhodnog posta..ponavljam..dali vi mislite da je Dnevnik javni servis LSV-a kad imate tu JEDNU stranicu o lovstvu u Vojvodini ?????... i dali vi kao novinar smatrate da jedan takav savez sa takvom tradicijom i rejtingom (doduše po meni više stara slava) u današnje doba treba da ima elektronski portal ili ti Web stranicu, a ne jednu stranicu u dnevnom list, ma kako se on zvao??? Ovo je poenta mog prošlog upisa poštovani kolega, a ne ono o čemu ste vi pisali kao odgovor na moj prošli post !!! Confused Bez ljutnje i vređanja molim lepo, jer ja vas smatram kolegom i novinarom , te vam i postavljam pitanje u duhu sa vašim zvanjem lovca i novinara, kao kompetentnoj osobi i KOLEGI !!! Smile
29 #19 Jank
dana 26.02.2011. 15:07
Koliko ja mogu da vidim situacija je kao u brzom šahu "TAKNUTO-MAKNUTO" ispravke nema....
Na osnovu pregledne karte o ustanovljenim lovnom područjima (valjda je to predhodno bio predlog) i karte usvojenih lovnih područja vidi se da je Vlada RS usvojila prvobitni predlog do detalja....Interesuje me da li postoji i jedno Lovačko udruženje iz Vojvodine koje nije bilo zadovoljno predloženim rešenjem i koje je imalo primedbe na predložena lovna područja. Znam da lovci iz Južnog Banata nisu zadovoljni usvojenim rešenjem a da li su podnosili primedbe kreatorima Lovnih područja nije mi poznato....
img818.imageshack.us/img818/9659/vojvodinaupravniokruzi4.jpg

Sličan problem imaju Lovačka udruženja u pomoravlju, da lj su njihove primedbe uvažene ostaje da se vidi...meni lično ovakvo stanje ne smeta ali Lovačka Udruženja koja su po novom Predlogu (a možda je već i usvojen) pocepana na dva ili više Lovna područja će biti u velikom finansijskom problemu...ako grešim slobodno me ispravite ili dopunite moj upis ali nikome nemojte naglašavati da li je normalan...to je njegova stvar...Bye
1384 #20 dusanknezic
dana 26.02.2011. 21:26
"Ja umem da prepoznam da je to mapa Vojvodine, ali znam da ima mnogo ljudi koji kad pogledaju mapu, mogu čitanjem teksta da pogrešno zaključe da je reč o mapi Srbije"..... hahaha! Lalo kralju, obozavam te!Nego, jesi li naso kera? Nisu ti ga valjda maznuli?

Veliko izvinjenje svima koji su se nasli uvredjenim na ono " ljudi dal ste normalni", nikoga apsolutno nisam zeleo da uvredim. Predajem se, nemam vise snage, vremena ni zivaca da bilo koga ubedjujem u nesto sto mislim da je azbuka novinarstva, ali dobro....
Daj Boze da uskoro krenemo na dve strane petkom, kao sto ima najava, pa cu sa zadovoljstvom da prikacim celu kartu Srbije, ali za kompletnu tekstualnu pratnju svih granica lovnih podrucja ni tada ni u ludilu nece biti mesta.
A ono Zoranovo
"dali vi mislite da je Dnevnik javni servis LSV-a kad imate tu JEDNU stranicu o lovstvu u Vojvodini ?????... i dali vi kao novinar smatrate da jedan takav savez sa takvom tradicijom i rejtingom (doduše po meni više stara slava) u današnje doba treba da ima elektronski portal ili ti Web stranicu, a ne jednu stranicu u dnevnom list, ma kako se on zvao??? "

E ovo ama bas nista ne razumem, majke mi. Da razumem pitanje , rado bih odgovorio. Triput citam i opet ne kontam. A i nemam vremena ni volje, idem da uspavljujem decu pa sutra sabajle za BG, na Skupstinu LSS.
Pozdrav svima i u zdravlju se citali, a ko lovi dobar mu pogled.
Upišite komentar
Molim Vas ulogujte se da biste upisali komentar.

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0


Ukupno članova: 4,442
Najnoviji član: Stevanovic

Poslednje vesti
SABOR LOVACA SRBIJE ZLATIBOR 2024
Преминуо Илија Елезовић у Косовској Митровици
UPITNIK U VEZI EVROPSKOG ZECA
ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK 2024
ZABRINUTI LOVCI U ATARU KULE PRONAŠLI NOVE PRIMERKE OTROVANE SRNEĆE DIVLJAČI

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.


tomo vrbas
Offline
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

avatarPlaninko011
Offline
· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).


avatarslavaplana
Offline
· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.


avatarHunter_lovac
Offline
· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav


avatarStevo Kuzmanovic
Offline
· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?


avatarStevo Kuzmanovic
Offline
· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..


Anita Randjelovic
Offline
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?


avatarLovac Stari
Offline
· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.


avataralex
Offline
· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔


avatarslavaplana
Offline
· 30.01.2023. 12:36

Poslednji pozdrav Ivanu Matkovicu-Lali sa Srbijalova.

63,044,867 posete www.srbijalov.com