Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Belom Municija

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Belom Municija
ssekir75

bogi999 kaže:

Kolege lovci, sve preporuke za belom metak 1.7.za kalibar 16. Ove godine probao sam m90. RC. KRUSIK. Nekako najbolje mi leži Belom.

Исто искуство. Супер метак.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

jolee1
 Pozdrav kolege, da li neko koristi belom 3mm 32 grama i kakva su iskustva?
Pre par godina je bio zivo sranje a danas sam sa njim odstrelio Cenzurisano na 60 metara iz 3/4 čoka, ne znam da li je do metka ili puske ili slucajnost😅

Ne pišite gluposti u svojim postovima. Sram te bilo.
Još jedna ovakva budalaština, letiš napolje.

Srbijalov Admin Tim

srbijalov

tomo vrbas
 E CryGlavu o zid

kolega_LOVEc
 Sad će Žarko Radić da ga tuži....😀
Vim vi repellere licet

petarp016

jolee1 kaže:

Pozdrav kolege, da li neko koristi belom 3mm 32 grama i kakva su iskustva?
Pre par godina je bio zivo sranje a danas sam sa njim odstrelio Cenzurisano na 60 metara iz 3/4 čoka, ne znam da li je do metka ili puske ili slucajnost😅

Kolega moj u grupi koristi taj za fazana,padali su iz njegove mp153 ko pokoseni,nije imao problem nikakav
Ruski top - IZ 27

ssekir75
 користим ја, Cenzurisano за фазане и патке. мени је добар.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

Pavaroti
 dali se jos uvek proizvodi gualandi podkalibarni projektil. I dali je i projektil olovni. Zelim da probam
Franchi Falconet S 12/76
C.Zastava M70 30-06

Scorpion Hunter
 Mislis na Podkalibar 28g sa crvenom plastikom, čepom?

Kupio pre neku godinu za probu, jadva i nasao (kao da se pravi u Mongoliji a ne kod nas) Posle Krusikovog Hawka to je najgori jedinacni projektil koji sam koristio. Neujednacen, slabo punjenje. nepouzdan. na 50m odbio se od drvene mete ostao otisak, kamen da sam bacio veca bi udarna moc bila. prethodnih 4 komada usli u drvo po cm, peti se samo odbio Sad Energija nikakva, mozda je na blize bolji, ali cim kugla nema energiju na 50m ja to ne koristim... Gualandi od 32g je bio daleko bolji, ali ga nikad vise nisam video po radnjama...

ssekir75
 Тај поткалибарни нисам користио, мада су се многи клели у њега. Гуаланди пуног пречника мени носи болесно прецизно, али нисам имао прилике да га пробам на живо.

hercegovac
 I iz moje zh gualandi je jako precizan

Pavaroti
 Hvala vam
Franchi Falconet S 12/76
C.Zastava M70 30-06

Grom

Pavaroti kaže:

dali se jos uvek proizvodi gualandi podkalibarni projektil. I dali je i projektil olovni. Zelim da probam

Proizvodi, kugla kal.20 je unutra u košarici. Jako precizan i solidan metak, bar ovi što ih Vušir puni. Iako je kugla punog profila zakon, bar meni.
Grom

clico2

Scorpion Hunter kaže:

Kupio pre neku godinu za probu, jadva i nasao (kao da se pravi u Mongoliji a ne kod nas) Posle Krusikovog Hawka to je najgori jedinacni projektil koji sam koristio. Neujednacen, slabo punjenje. nepouzdan. na 50m odbio se od drvene mete ostao otisak, kamen da sam bacio veca bi udarna moc bila. prethodnih 4 komada usli u drvo po cm, peti se samo odbio Sad Energija nikakva, mozda je na blize bolji, ali cim kugla nema energiju na 50m ja to ne koristim... Gualandi od 32g je bio daleko bolji, ali ga nikad vise nisam video po radnjama...

clico2

clico2 kaže:

Scorpion Hunter kaže:

U podpunosti se slazem ! Ne da nevalja nego nizasta nije Ja ga u ZH Brnu probao i ja mislim Zemo da je dobar ali samo za Svadbe i veselja Krusikov Hawk, bas taj crveni ... Nista duplo golo.Confused

petarp016
 Da li mislite na onaj patron na kojem pise gualbo?
Ruski top - IZ 27

Pavaroti
 GUALABO Napravljen je od čelika i ne stavljam to u pusku
NEW PALLA GUALBO moze

petarp016 kaže:

Da li mislite na onaj patron na kojem pise gualbo?

Franchi Falconet S 12/76
C.Zastava M70 30-06

petarp016
 Ja sam na preporuku prodavca uzeo pocetkom sezone za probu 2 projektila pise gualbo na njima u crnoj cauri za kalibar 12,ali na nesrecu nisam ih probao,ni u metu a ni u lovu,pa rekoh da pitam ,drugog i treceg otvoren lov na svinje pa rekoh eventualno sta da ocekujem...
Ruski top - IZ 27

Pavaroti
 http://www.gualan...slugs.html

petarp016 kaže:

Ja sam na preporuku prodavca uzeo pocetkom sezone za probu 2 projektila pise gualbo na njima u crnoj cauri za kalibar 12,ali na nesrecu nisam ih probao,ni u metu a ni u lovu,pa rekoh da pitam ,drugog i treceg otvoren lov na svinje pa rekoh eventualno sta da ocekujem...

Franchi Falconet S 12/76
C.Zastava M70 30-06

petarp016
 Hvala kolega Pavaroti,new palla gualbo je u pitanju ovo moje,u nedelju idem opet,ako bog da,u pun cok ce on u polucok breneke rotweil pa cemo videti hoce li biti akcije
Pozdrav i srecna Nova godina
Ruski top - IZ 27

DakiNS
 Kolega Petre prvo uzmi sitnu sačmu i pucaj u onu zmiju u džepu . Nećeš imati nikakav rezultat sa jednom ili dve patrone . Treba ti od 5-10 komada , i ne čekaj nedelju ili može ako imaš dovoljno vremena , pa ponesi neki karton dimenzija barem 80x80 na kojem ucrtaj taman krug 10 cm u promeru, postavi na udaljenost na kojoj ćeš najčešće pucati . Namesti pušku na stabilan naslon i pažljivo nišaneći pucaj barem tri - 4 komada da tačno vidiš gde ti puška nosi ili da li će rasipati pogotke . Ako je sve ok , ostatak patrona ti je spreman za korištenje na živu metu. Nemoraš ništa od ovoga uraditi , ali se nemoj mnogo ni nadati nekom uspehu , ako ga i bude onda je čista sreća.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Rotweil Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 100 04.08.2023. 22:38
Municija kalibra 30-06 MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 115 15.11.2022. 22:30
Cheddite Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 18 09.10.2022. 23:40
Krušik municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 840 30.09.2022. 21:38
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,469
Najnoviji član: SloboM

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,638,937 posete www.srbijalov.com