Pozivam sve zainteresovane da dođu na takmičenje i druženje. Takmičarski deo se sastoji u klasičnoj lovačkoj šicari, gađaju se jaja na klatnu i pivska flaša- prva nagrada Vaučer za lovačku pušku u Snajperu koji možete iskoristiti kako god želite u vrednosti puške !! Druga i treća nagrada su novčane.
Drugi deo takmičenja je u gađanju glinenih golubova a fond nagrada je isti kao i na lovačkoj šicari.
Znači dva puta se dodeljuje vaučer za lovačku pušku.
Treće poluvreme(koje u stvari traje od "jutra do sutra") je u lovačkom domu uz lovački gulaš i tamburaše.
U Leštanima u blizini Beograda moja sekcija organizuje prvi amaterski trap turnir. Nije profesionalni, ali se nadam da će biti dobrog druženja i pucanja. Informacije su na posteru, a oko detalja pozvati navedene brojeve. Ja samo prenosim.
E jaka vajda od pehara...
Vise volim da pucam nego da jedem gulase i skupljam prasinu na peharima i zahvalnicama.
A i sa prosekom od 15-16/25 tesko da mogu do pehara...
Ko se ne pronalazi u ovom mom pisaniju, treba da ide kod Stefana ;)
Razumem Vas Miloše... Turnir je održan danas i još uvek se sabiraju utisci. Za prvi put je bilo odlično. Ceo dan se pucalo, bilo je dobro drženje i opuštena atmosfera... Bilo je 30-ak učesnika i od njih su šestorica otpucala po 10 golubova i kasnije su se raspucavali u finalu. Ja sam, kao početnik i amater u ovom sportu sa puškom IŽ 39 otpucao 7 od 10 golubova. Sve u svemu, dopalo mi se danas i bilo bi lepo kada bi se opet ponovilo.
На оваквим такмичењима је битно дружење, а не успех. Професионалци су нешта друго, а ми аматери треба овако да се организујемо. Ја идем често на аматерска такмичења и не вијам резултат. Некада будемо међу првих три пласиране екипе а некада не. Али се сваки пут добро проведемо, дружимо и понешта научимо. Битно је дружење.
Једна слика од пре три године, моја екипа и ја у Борову Селу.
Evo ukratko nekih detalja sa lovačke šicare u Surčinu održane 19.06.2016 god
Prvo bih želeo da se zahvalim svim gostima a ujedno i prijateljima lovačke sekcije Surčin koji su došli i družili se sa nama. Gostiju imamo tradicionalno iz svih krajeva a najviše iz Srema- bili su prisutni naši prijatelji iz Boljevaca, Progara, Dobanovaca, Šimanovaca, Rume, Iriga, Pavlovaca, Malih Radinaca, Rivice, Obrenovca(Zvečke) itd...(da se niko ne naljuti sigurno sam nekog i zaboravio da pomenem).
Pored tradicionalne lovačke šicare(pucanje na jaja na klatnu i flaše) održano je i takmičenje u gađanju glinenih golubova. U obe discipline su dodeljene nagrade za prva tri mesta a prva mesta su pored pehara nosila i nagradu od 100e( podsećam samo da je na prethodnom takmičenju prva nagrada u obe discipline bila po vaučer za lovačku pušku u Snajperu).
Za sve učesnike je bio obezbeđen lovački gulaš gratis.
Ако сам добро чуо на радију у Билићу (код Сомбора) је неко славље у петак и суботу (уз живу музику), а у недељу такмичење у гађању глинених голубова. Иде ли ко? Ивице, Мрва...
Lovačka sekcija Surčin i Streljački klub Lovac pozivaju vas na Surčinsku šicaru 23.04.2017 od 11 časova.
Dođite da se družimo i nadmećemo u lovačkim disciplinama šicara i gađanje glinenih golubova, za koje su obezbeđene vredne nagrade u obe discipline.
Pored zanimljivog takmičarskog dela očekujemo Vas na vrućem gulašu i hladnom pivu!
Sve informacije na tel 064/111 40 76
Pozdrav kolege lovci, da li neko zna dobrog oružara Beograd ili okolina, treba mi zbog moje toz 34, ne radi mi levi indikator zapetosti udarnih igala,hvala, pozdrav?
INTERMAKER OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42
Podunavac
Podunavac Offline
· 17.11.2025. 20:08
Поздрав другари. Дуго ме није било.
krilas Offline
· 25.07.2025. 13:27
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!