Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Puške sačmarice, češke proizvodnje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Puške sačmarice, češke proizvodnje
AJDUK
 Mislio sam da sam skoro sve video u zivotu ali sam se zaebo

imagizer.imageshack.us/v2/xq90/921/O2I9IA.jpg

imagizer.imageshack.us/v2/xq90/924/hSgCJK.jpg

Donja cev kal16 skracena zbog boljeg posipa sacme

Brno model zh 321 u kalibru 16/16 sa rezervnim cevima u kalibru 16/16

Podunavac
 Ово је чиста будалаштина. Да цеви на двоцевки не буду исте дужине. Свашта људима падне на памет.
Tri prsta 2Kolce

Djurovic Djordje
 Da su samo cevi slikane mislio bi da je neki poluautomat sa prouzenim magacinom. Pa kad je vec kratio sto ne skrati obe. Smeko
Svi smo mi ljudi, ali retko ko je čovek.

hercegovac

Djurovic Djordje kaže:

Da su samo cevi slikane mislio bi da je neki poluautomat sa prouzenim magacinom. Pa kad je vec kratio sto ne skrati obe. Smeko

Ovako mu valjda cilindar i pun čok.

clico2
 Video i ja ovo u Oglasima! Verovatno daje Cev pukla pa je odfikarili! Svasta ima????

clico2
 Cinimise ako se nevaram da je ovaj oglas iz Leskovca !!!

clico2
 E zaista ima svasta? Evo nadjoh oglas iz Vlasotinaca je , a evo i opisa? (

Na prodaju lovačka puška Brno model zh 321 u kalibru 16/16 sa rezervnim cevima u kalibru 16/16. Cevi na pušci su nove, a rezervne su korišćene, donja cev je skraćena i obrađena mašinski, tako da daje bolji snop za lov pernate divljači.)...img4.uploadhouse.com/fileuploads/28172/28172634cd322d4197cc1a886ff23a1ee5f86b95.jpg

andrijaijelena
 Da li neko od kolega ima informaciju za koje pritiske trpi Superbrno 571.1 kalibar 12?
EYE OF THE TIGER

Djurovic Djordje
 Siguran sam da trpi pritiske sve municije na trzistu 12/70, a sigurno moze da trpi i vece pritiske. Mislim da je max pritisak za kalibar 12/70 1050bara i da ne moze biti veci. Proizvodjaci municije pisu max 1050bara jer se ogradjuju od mogucih problema, ali su pritisci nizi od toga.
Pucaj slobodno svu fabricku municiju, samo nemoj da neko nestrucno puni patrone pa da imas problem.
Nemam superbrno, ali imam mnogo nezniju brno 501.2 i pucao sam uglavnom mirage i rc, nikad problem nisam imao.
Svi smo mi ljudi, ali retko ko je čovek.

andrijaijelena

Djurovic Djordje kaže:

Siguran sam da trpi pritiske sve municije na trzistu 12/70, a sigurno moze da trpi i vece pritiske. Mislim da je max pritisak za kalibar 12/70 1050bara i da ne moze biti veci. Proizvodjaci municije pisu max 1050bara jer se ogradjuju od mogucih problema, ali su pritisci nizi od toga.
Pucaj slobodno svu fabricku municiju, samo nemoj da neko nestrucno puni patrone pa da imas problem.
Nemam superbrno, ali imam mnogo nezniju brno 501.2 i pucao sam uglavnom mirage i rc, nikad problem nisam imao.

Hvala kolega, sutra idem da je kaparisem ako je u stanju kao sto kaze vlasnik. Nisam nigde taj podatak mogao da nadjem pa zato pitam.
EYE OF THE TIGER

andrijaijelena
 Kako vam ovo izgleda?
andrijaijelena priložio/e:
img-f5df3867aa6a18ecbb940df2f911f353-v.jpg img-876c8dc697b0ab5af51292bfebc1329f-v.jpg img-4b7e5436c2994eae0a9b5bf534a95b31-v.jpg

EYE OF THE TIGER

arli
 I više nego pristojno. Koliko je bilo parica kolega,ako nije tajna?!

andrijaijelena

arli kaže:

I više nego pristojno. Koliko je bilo parica kolega,ako nije tajna?!

600e
EYE OF THE TIGER

arli
 Dobro si prošao,još samo jedan par cevki 7x65r-12 da nabaviš i završio si posaoSmile

andrijaijelena

arli kaže:

Dobro si prošao,još samo jedan par cevki 7x65r-12 da nabaviš i završio si posaoSmile

Kada bih pronasao ne bih pitao za cenu.
EYE OF THE TIGER

Slob
 Kolege,
da li neko zna koliko je teska Super Brno sa sacmenim cevima za lov?
Lisica

Aca Kamenica

Slob kaže:

Kolege,
da li neko zna koliko je teska Super Brno sa sacmenim cevima za lov?
Kolega Slob, Super Brno sa sačmenim cevima je teška 3,25 kg.

andrijaijelena
 Pozdrav kolege,
imam Superbrno sa cevima 2x3/4 coka. Imam dilemu oko jedinicnih zrna. Da li stavljati potkalibarce ili smem i pun kalibar? Pitao sam oruzara, sleze ramenima.
EYE OF THE TIGER

tomo vrbas
 Е јак ти тај оружар мој савет заобиђи га у широком луку. Слободно пуцај које год оћеш појединачно зрно не битно облика и конструкције не може ти оштетити цеви.

andrijaijelena

tomo vrbas kaže:

Е јак ти тај оружар мој савет заобиђи га у широком луку. Слободно пуцај које год оћеш појединачно зрно не битно облика и конструкције не може ти оштетити цеви.

Mislio sam zbog pritiska
EYE OF THE TIGER

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
IŽ -18 puške sačmarice LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 434 01.01.2020. 14:47
Crvena Zastava - Puške sačmarice LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 375 13.09.2016. 15:02
Lovačke puške sačmare Mađarske proizvodnje LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 89 29.12.2014. 11:35
Turske sačmarice "Kral Arms" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 26 27.01.2014. 12:52
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,826,066 posete www.srbijalov.com