Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Bi, mono, podovi

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Bi, mono, podovi
Sniper Hunter
 Ko sta koristi?
i52.tinypic.com/166ab29.jpg
Sniper Hunter priložio:
411922.jpg

Coyot
 Pametno S.HunterB)

Sniper Hunter
 i54.tinypic.com/x29z75.jpg

petar
 Ja sam sam napravio dvonozac po uzoru iz kataloga, od aluminijuma, izuzetno je lagan za nosenje, inace je meni za stojeci stav, jer za cuceci mi ne treba, dovoljno sam precizan bez tako da mi samo smeta...postavicu i slike jednom prilikom...Smile

Just like old times!

darkon
 Do 150-200m obaram iz ruke,ali preko 200m pucanje na lisicu ili sakala,nije bas tako jednostavno,zato sto je dosta mala meta.
Ne kazem da ne moze da se pogodi,ali sam imao par promasaja lisice,pa cu sada uzeti jedan bipod sa stelujucom visinom,za sedeci stav.Ovo ce mi u mnogome olaksati posao,sto se tice predatora.

Sniper Hunter
 http://www.midwayschweiz.com/apps/ebr...+10514+***

Evo gde ima dosta stvarcica interesantnih
cene su u chfsrbijalov

i56.tinypic.com/4hxziv.jpg

Ovako sam na m70 8x57js instalirao versa pod

Potrebno je samo da postojece predice na zastavinom karabinu zamenite sa ovakvima i onda se nozice tj bi pod kaci lako
i52.tinypic.com/14jyj2h.jpg

Boban
 Zanimljiva stvar.B)

petar
 [xhide]Obecah jednom slike, pa da odrzim rec. Napravljen od aluminijuma, dve cevi, precnika oko jedan cm, probusene, blizu jednog kraja kroz rupe ide najobicniji sraf sa maticom. Na vrhovima navucena guma, koja sprecava klizanje i udaranje podkundaka o aluminijum. Ja sam visok 185, a ovo sto sam napravio nisam nikada merio, napravio sam ga 'od oka' dodje mi do ramena, i savrseno mi odgovara. Nosim ga celo leto u lovu na srndaca, pirsom, za cekanje mi ne treba. Izuzetno je lagan, i uopste me ne opterecuje. Jako je dobra stvar kada pesacimo po nekoliko kilometara kroz atar, i kad vidimo metu, podignemo karabin, zadihani, leto, vrucina, a on seta koncanicom jedno 3m oko mete na sve strane, a dok se umirimo, mozemo izgubiti ponekad vrlo kratkotrajnu sansu za pucanje, ovako odmah postavimo naslon, i pogodak je sigurniji...B)[/xhide]
Just like old times!

SUMO
 Cudi me da na ovakvo zanimljivoj temi nema vise odgovora. Nema dobrog pogotka bez sigurnog oslonca. Vec godinama nosim najobicniji tronozac od belog jasena, obmotan ponikinom gumom.
Prednost drvenog je - ne zveci kada se nosi kao aluminijumski....

petar
 [xhide]Sumo, ne zveci ni ovaj moj, jer noge ne mogu da se dodirnu medjusobno, ramaknute su malo ;)[/xhide]
Just like old times!

DESPERADOS
 Ja sam ipak za drveni tronozac ili tripod kako vec , mada i bipod ili dvonozac dobro dodje jer je laksi .
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

Sniper Hunter
 Stigao danas tripod za karabin
i40.tinypic.com/34g4ot1.jpg

i39.tinypic.com/mlmhra.jpg
podesavanje sve tri nogare, vrlo je kratak u sklopljenom stanju zgodan za transport
i43.tinypic.com/2db7apu.jpg
donji deo je isto prilagodjen za razlicite terene skidaju se kapice gumene
i39.tinypic.com/wkpq21.jpg
cena 25 CHF

sheytan
 Gledam, aktivna ova tema posle doožeg vremena, pa se setih, da od podova najbolje obožavam - BROcKI! Stari

Smeko

Svaka čast, Sniper, deluje skroz ozbiljan, a cena špizz! Bravo 2
U zdravlju da te slooži bar 40 godina! iveli 3

Inače, moje mišljenje: što više nogu, to bolje! Znači:

1. tripod
2. bipod
3. monopod
4. pod

Fala! Dim

novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Sniper Hunter
 Nema na cemu shee;)Dim

slavko75
 olican sniperu B)
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

arsa
 Kolega Zmaj je na temi http://www.srbija...wstart=140 predstavio svoj stap za pucanje na srnecu divljac prilikom pirsa. Interesantno bi bilo da kolege prikazu svoje stapove ili tronosce u vecoj meri na ovoj temi. Ja postavljam za tili casB)
lovac Joca i Luka srbijalov

arsa
 img407.imageshack.us/img407/2364/dscn0188ej.jpg

img853.imageshack.us/img853/1940/dscn0189m.jpg

img846.imageshack.us/img846/848/dscn0194pb.jpg

Evo napravio sam ga po svom ukusu i po svojoj meri.
U stranim katalozima su oko 50 eura a kod nas hvala bogu jasena i leske ima svuda, pa izvolite uz malo laka dobijete lepu i korisnu alatku.Smile

hercegovac
 Arsa dobar ti i štap i parket. Vidi se da znaš sa drvetom.

arsa
 Kolega posto se bavim pcelarstvom to podrazumeva i poznavanje stolarskog zanata , a ja ga polako ali sigurno usavrsavam. Parket je radio majstor ali sam ja lakirao i ugradio lajsne. Stap je veoma bitno pomagalo i imao sam razne od aluminijuma plastike itd. ali drvo je drvo.B)

Indjijanac
 i ovo je jedna od stvari kojom može lovac da se ponosi,ima mnoštvo rešenja čak i sami da napravimo,a i ako se puno nekoristi bar može lepo da stoji u lovačkoj sobi
u svakom slučaju deo lovačke opreme.
možda neko od kolega reši da ga napravi pa prikažeFoto
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,915 posete www.srbijalov.com