Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Solidarnost među pravim lovcima

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Solidarnost među pravim lovcima
Sremac75
 Evo, kako ste već upoznati na ovom forumu, u LD "Jelen" Bačka Palanka je na snazi svojevrsna strahovlada.
Lovci se izbacuju iz lovnih grupa, i tako im se uskraćuje zadovoljstvo da love.
Jedini razlog je što su javno iznosili primedbe na rad rukovodstva LD.
Prvi je izbačen bivši Predsednik LU, ovde poznat kao Boro. To je saopštio njegov grupovođa Martinović Boža.
Drugi je izbačen Marcony. To je saopštio njegov grupovođa Vurdelja Steva.
Onda je Vuk71 je izbačen iz Odbora lovaca.
Treći je izbačen AcaBP. Njegov grupovođa je Maletin Mita.
Četvrti je izbačen, ili samo što nije, Zoranp. Njegov grupovođa je Cvetinov Vasa.
Preti se ukidanjem 7. lovne grupe u kojoj lovimo Meshtan i ja.

Pozivam sve lovce, i to sve prave lovce da se solidarišu sa gore navedenim lovcima, da javno, na ovom forumu, osude ovakvo ponašanje u LD "Jelen "Bačka Palanka.

StariStariStariStariStariStariStari
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75
 Čini mi se da je i naš drug Limun imao sličnih problema.
Ovi putem ga podržavam i osuđujem sve kojima smeta istina i pravda.
Nedaj se, brate Limune!!!!!!!!!
PalicaStariPalicaStari
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75
 Iako je jutro pametnije od večeri, strasti mi se još nisu smirile.
Stalno razmišljam o video klipovima koje su nam ponudili Meshtan i Lala.
Ovde je u toku klasična inkvizicija i lov na veštice.
BesanBesanBesan
Držte se, braćo!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Na koji video klip misliš Sremac? Na kojoj temi?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Radovan 3
PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75
 Ma Lalo, lako je nama da se z@jeb@vamo sa klipovima, i sprdamo na temu antoligijskih šala.
Al, šalu na stranu,i mojim prijateljima i meni nije lako.
Šta učiniti?
Kome se još obratiti za pomoć?
Pa vidiš i sam uz pomoć kojih mehanizama to kod nas funkcioniše!
Osećam se kao Don Kihot.
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Pa koliko ja čitam, ima ovde dosta ljudi koji imaju sličnih problema u svojim LD i LU. Čitam šta naš član Punisher piše, pa i pomenuti član Limun, čovek koji je stvarno imao i ozbiljnih problema zbog pisanja. I nije jedini: dosta ljudi se ustručava da javno napiše šta se sve dešava, i kako se radi. A jedna od brljotina i muvanja je vezana za subotu i za DS i jedno obližnje lovište kod tebe, da li grešim, Sremac75? Eeeee ljudi, ljudi...
Svi znamo da je strast prema lovu zaista jaka kod lovaca, ali čovek bi morao da bude principijelan - ili jesi ili nisi LAV! Čuo sam sve, kako je bilo u tom lovu, do detalja, tako da, ne znam šta da ti kažem.
Nego Sremac, eno na naslovnoj strani sam postavio vest pre dve nedelje, o pokušaju šverca ptica na gran.prelazu Neštin. Da li znaš nešto o tome, gde su odstreljene te ptice? Ti si, čini mi se, član i u Neštinu?

Sremac75
 Na sreću, to nema nikave veze sa Neštinom. Samo su tu hteli da pređu granicu zato što se radi o malograničnom prelazu i kontrole nisu baš rigorozne, ali su ih ipak "navatali". I neka su.
PraviloPraviloPravilo
Palica

GEDZA
 Strašni carinici našli ptice a ovi vamo napravili lom bruje svi forumi svi sve znaju i nikom ništa nepreduzima baš lepo a oni jednom po jednom na tanana skidaju glavu do februara meseca ako se ništa nedesi ja mislim ima da nas nažalost sve sprže pa ćemo loviti kojekuda po vojvodini i srbiji vreme polako Brzo se vraćam

Sremac75
 Svi junaci nikom ponikoše, i u crnu zemlju propadoše!!!!!!!
PraviloPraviloPravilo
Da li je moguće da niko nema potrebu da komentariše na ovu temu?????????????
VeseloVeseloVeselo ??????
PraviloPraviloPravilo
Palica

zoranp
 Evo kolege ja javno podržavam kolegu Limuna i želim mu pomoći u svemu,a opet koliko je u mojoj moći...pozdrav za sve kolege koji trpe nepravdu od lokalnih moćnika koji misle da su lovišta i divljač bogatstvo koje im je Baba u amanet ostavio Bye
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

slavaplana
 Slazem se da o svim nepravilnostima treba javno pisati i prozivati sve odgovorne koji ne rade svoj posao kako treba!!!

Sniper Hunter
 A sta jos da se doda kada ste sve rekli i svi znamo da je tako!Imate nasu podrsku u svemu ali to nece nista da promeni ako i nadlezni kojima ste se obratili i dalje zabijaju glavu u pesak kao sto rekoh sve je to koza nostra ili nasa stvarPalica

270
 Ma pun mi je ..... i LSS i LSV i Raznih predsednika i odbora po LU, a tek mi je pun raznih neobrazovanih i poluobrazovanih seljačina predsednika lovnih sekcija, koji u ni jednom segmentu društvenog života nisu pokazali neku vrednost pa tu misle da se dokažu i istresaju svoje frustracije! Pa pojedina LU su postala porodične manufakture u koje se ne prima niko osim raznih rođaka, stričevine, ujčevine, kumova... sve da bi osigurali ostanak na vlasti kao da je divljač u toj opštini samo njihova! Ma ko ste bre vi da nekom sugrađaninu uskratite pravo na lov ako ispunjava sve usloveBesan
Kod nas jedino u lovstvu još živi sistem uređenja i ideologija iz 1945/46 zato nam je i lovstvo tu gde jeste! Na dnutU.a
Na žalost vreme je takvo da slobodno jedino fukara govori a pametni ćuteChut
Ja se od takvog ološa čuvam jedino tako što ih izbegavam, daleko bilo da ih se plašim, nego ne želim da dođem u situaciju da me toliko iznerviraju da ih sve oteram u tri lepe i kazem ono što godinama znaju da o njima mislim! A tad bih mogo da se pozdravim i sa oružijem i sa lovom!Cry
Valjda će ovaj novi zakon i njegova primena u lovstvu nešto promeniti!Confused

Sremac75

Sniper Hunter kaže:
A sta jos da se doda kada ste sve rekli i svi znamo da je tako!Imate nasu podrsku u svemu ali to nece nista da promeni ako i nadlezni kojima ste se obratili i dalje zabijaju glavu u pesak kao sto rekoh sve je to koza nostra ili nasa stvarPalica

Koza nostra bi mogla iz svega ovoga mnogo da nauči!!!!!ika
PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75

270 kaže:
Ma pun mi je ..... i LSS i LSV i Raznih predsednika i odbora po LU, a tek mi je pun raznih neobrazovanih i poluobrazovanih seljačina predsednika lovnih sekcija, koji u ni jednom segmentu društvenog života nisu pokazali neku vrednost pa tu misle da se dokažu i istresaju svoje frustracije! Pa pojedina LU su postala porodične manufakture u koje se ne prima niko osim raznih rođaka, stričevine, ujčevine, kumova... sve da bi osigurali ostanak na vlasti kao da je divljač u toj opštini samo njihova! Ma ko ste bre vi da nekom sugrađaninu uskratite pravo na lov ako ispunjava sve usloveBesan
Kod nas jedino u lovstvu još živi sistem uređenja i ideologija iz 1945/46 zato nam je i lovstvo tu gde jeste! Na dnutU.a
Na žalost vreme je takvo da slobodno jedino fukara govori a pametni ćuteChut
Ja se od takvog ološa čuvam jedino tako što ih izbegavam, daleko bilo da ih se plašim, nego ne želim da dođem u situaciju da me toliko iznerviraju da ih sve oteram u tri lepe i kazem ono što godinama znaju da o njima mislim! A tad bih mogo da se pozdravim i sa oružijem i sa lovom!Cry
Valjda će ovaj novi zakon i njegova primena u lovstvu nešto promeniti!Confused

Brate 270, puno hvala na razumevanju i podršci.
Izgleda da iste probleme koje mi imamo imaju i mnogi drugi u Srbiji.
Vidim da ni tebi nije lako, ali budi siguran da ološ i fukara nikada ne mogu biti nešto drugo, a vreme će se morati promeniti pa će takvi "kvaliteti" dobiti ono što zaslužuju.
PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75

ssslavaplana kaže:
Slazem se da o svim nepravilnostima treba javno pisati i prozivati sve odgovorne koji ne rade svoj posao kako treba!!!

Hvala na svemu!Drutvo
PraviloPraviloPravilo
Palica

DakiNS

Sremac75 kaže:
Svi junaci nikom ponikoše, i u crnu zemlju propadoše!!!!!!!
PraviloPraviloPravilo
Da li je moguće da niko nema potrebu da komentariše na ovu temu?????????????
VeseloVeseloVeselo ??????
Razumem potpuno ovaj revolt, voleo bih da se na forumu javi neko ko je već imao iskustva sa sličnom situacijom,da vidimo kako je rešena,ali relativno mali broj ljudi u odnosu na broj lovaca komunicira računarom.Moje je mišljenje da ponovo treba poslati na sve adrese zahtev da se da informacija o tome dokle su nadležne službe došle sa istragom,pa posle adekvatnog vremena staviti u novine i napisati kome ste se sve obraćali i koja je služba šta uradila povodom toga, ali pošto mislim da ni jedna neće uraditi ništa krenuti u novinama kao feljton objavljivati kompletno sve nezakonite radnje pomenute gospode ali sa dokumentima koji dokazuju isto. Postoji izreka Kada ti jedan kaže da si magarac neveruj mu a kada ti kaže njih deset kupuj samar.Smatram da ukoliko u više medija bude objavljeno stanje da će to prisiliti nadležne da rade, ako ništa drugo to će poslužiti kao oružije za međustranačko prepucavanje i valda će to uspeti prisiliti nadležne da zarade svoju platu

Lala
 Pa mislim da sam dovoljno solidaran sa lovcima koji imaju problem u svom LD ili LU. Znamo svi šta se sve radi, kako se mulja i petlja sa divljači i sa parama od lova. Vi u B.Palanci imate dokaze, zapisnike inspekcija i kontrola, o brljotinma. Samo napred!

boro
 Pokušaj države da zavede red u lovstvu potpuno razumem i podržavam, ali izgleda da su neki to shvatili kao svoju šansu da nastave i ozakone, svoj bussines, pa svim silama žele da otmu ono što misle da je njihovo.
Nadamo se da će država prepoznati takve i da će svim časnim ljudima pomoći da iz naših redova zauvek odstranimo lopove.
Hvala Lali što nam ovde daje prostor i što smo kako shvatam na istim barikadama.
Stop lopovluku, bezobrazluku i primitivizmu.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Istraživanje o lovcima Srbije STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 28 27.01.2012. 22:35
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,633,157 posete www.srbijalov.com