Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: baikal 153

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
baikal 153
marijan
 Preporuke i misljenje pa ako znate ili imate iskustva da pomognete svidja mi se a ne znam kakva je!!!
marijan priložio:
baikalmp153.jpg

fox
 E i ja planiram da je uzmem,nadam se da cu dozvolu dobiti 15.12 pa da je kupim do kraja god,mene su savetovali da je kupim u kalibru 12/76,jer sa njim možeš sve da lovis...A takvu pušku ima i moj brat,i zaista je odllična.Ja planiram da je kupim sa drvenim kundakom..B)

marijan
 Gledao sam na youtube i neke forume kazu da je dobra i da je dosta koriste kanadjani..pa rekoh da proverim.Ja sam se sada uclanio u lovacko drustvo i treba da staziram tu prvu godinu ali hocu da je kupim sada...

dusanandra
 Ja sam procitao negde ja je u Italiji bila na testu i za 5 dana ispalila 50 000 metaka bez zastoja.Niko od konkurenata ko ima u svojoj proizvodnji poluautomacku sacmaricu nije hteo da tako nesto proba sa svojim proizvodom.Jedno je sigurno sto vazi i za ostale ruske puske,vredi vise nego sto kosta.

marijan
 ima li jos neko iskustva sa ovom puskom?

marijan
 puska kosta negde oko 430 evra proverio sam.

brzi
 Evo jedne probe izdržljivosti bajkala 153 http://www.youtub...-GbVKwDfNU

Zex
 Puska je odlicna nema sta da da brines,ja je imam-nikad nije zaglavila guta svu municiju,ako si se vec odlucio za poluautomat neces pogresiti ako uzmes 153,samo kad budes kupovao dobro pogledaj da kundak nije kriv.Poluautomat(svaki) ima i svoje mane:veoma bucno prepunjavanje,jedna cev/jedan cok.

Sniper Hunter
 I dok se ne razradi ne dirajte regulator gasnog cilindra ne okreci ga nikako dok ne razradis puskuB)

petar
 Ovaj video test, covek je ublatnjavi pa je opere, nema brisanja, mazanja...Grin
Just like old times!

kriva cevka
 ja je imam u kalibru 12/89 i yadovoljan sam.moja je za americko trziste,radjena za remington,camo je .i za sad me jedino nervira sto se ona camo zastita skida.malo je zakacim u lovu negde i ona se izgrebe.mada nema veze.dok traje traje a posle je radimo u crnio
.inace mislim da je plasticni kundak bolji jer je kod drvenih podkundak zbog gabaritnog magacina,i mehanizma za izbacivanje dosta tanak i slob,u odnosu na plasticni i po malo klopa.

Cvele
 kriva cevka, sta ostaje kada se skine ta camo boja ? Crna ili.. ? Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

arnotije
 Puska dobra,pravi rus,izdrzljiva,robusna i teska,ali i jeftina,ima je moj drugar,za 5 godina ne verujem da je dva puta ocistio,ali nikada li nikada nije zaglavila,za srpskog lovca je idealna,svaka cast izuzecima.Znaci kupuj i ne beri briguB)

marijan
 Onaj kanadjanin sta joj radi ja ne verujem...blato,voda ..ludilo

DESPERADOS
 Poz ,

Ja je imam i mogu ti reci da MP153 vredi svaki evro cak i vise.
Izuzetna puska , precizna i pouzdana i naravno kao sto neko rece prava
puska za nekoga ko ne voli mnogo da cisti oruzije.
Ona jeste petometka , ali vise od 3 metka nikada neces opaliti , po
meni vise vredi jedna cev i preciznost .Takodje guta svu municiju ali bih ti
preporucio da izbegavas nasu municiju zbog loseg baruta , ja koristim samo
Italijansku i prezadovoljan sam .

lovac

AcaNik
 sto mislis da je nas barut los?
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

DESPERADOS
 Nije los nego je odvratan , prvo nije ta jacina kao sto je Italijanski na primer ,
ali to nije glavni problem , najveca mana recimo Krusikove municije je sto je
posle ispaljenja metka cev toliko cadjava i prljava da se veoma tesko cisti.
Dok to nije slucaj kod Italijanske municije .
Ovo se odnosi na poluautomate koji imaju svoje mehanizme i njih je tesko
cistiti , kod dvocevki je to mnogo lakse.Zato nasi lovci koriste Krusik jer je
jeftin a i njihove dvocevke i nisu neki problem za ciscenje .
Ali MP 153 je druga prica i treba voditi racuna o municiji .

DOBAR POGLED

lovac

deki68
 Mp 153 je odlicna puska ali kod nove puske obavezno je potrebno prvih 100 patrona u magnum laboraciji razraditi pusku,posle radi kao sat,a i zbog velicine nije za manje ljude sa kracim rukama.Ja sam visok 180cm i malo mi je nezgodno prilikom pucanja ne mogu da je kontrolisem ma koliko jako da je drzim u zgibu ramena a fizicki sam dosta jak,verovatno su je rusi napravili za krupnije ljude ali generalno za te pare odlicna puska.

vlada lovac
 Kako bre toliko hvalite te puške, kod mene u udruženju ima tridesetak takvih, a samo trećina njih radi kako treba i to uglavno oni koji ih imaju duže vreme sa početka proizvodnje, ovi što su kupovali pre par godina kukaju na sav glas, kao da su ih kupovali u Azija centru

nenad_franc

vlada lovac kaže:
Kako bre toliko hvalite te puške, kod mene u udruženju ima tridesetak takvih, a samo trećina njih radi kako treba i to uglavno oni koji ih imaju duže vreme sa početka proizvodnje, ovi što su kupovali pre par godina kukaju na sav glas, kao da su ih kupovali u Azija centru

na sta kukaju? ja je imam par godina i nemam zamerke,osim na tezinu kada je nosim ceo dan!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Baikal MP-153 vs MP-155 LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 421 02.06.2021. 20:08
Ruske bokerice "Baikal" (uopšteno ,svi modeli) LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 115 02.02.2017. 11:53
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 11
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,619,745 posete www.srbijalov.com